Jump to content

Boxe e46

BluiaKA

Recommended Posts

as avea si eu nevoie de ceva informatii daca se poate si anume ce marca sunt boxele si ce diametre au la un e46 316i din 1999 stock

Si ce imi recomandati daca as vrea niste boxe noi( ce diametre)

ty all

Edited by BluiaKA

Niste tweetere mi-ar place si mie. Cam la ce pret sunt unele care sa faca o diferenta fata de cele OEM? Am HU Alpine si se aude clar mai bine decat casetofonul OEM (pe aceleasi boxe)

Eu mi-am pus tweeterele din setul acesta si suna muuuult mai deschis si clar decat cele OEM. http://www.coustic.com/products/l_9/Cousti...rs/listing.html Head Unitul l-am pastrat pe cel original, fiind produs de Alpine si suna excelent!

Pt cei care si-au schimbat boxele pe spate.... cand le-ati montat pe cele noi a-ti mai pastrat incintele in care erau cele vechi(ca niste oale) sau le-ati lasat fara? :twoup:

Neaparat pastrate! Izoleaza fonic si ajuta mult la dinamica!

Edited by DJ Allexinno

Pt cei care si-au schimbat boxele pe spate.... cand le-ati montat pe cele noi a-ti mai pastrat incintele in care erau cele vechi(ca niste oale) sau le-ati lasat fara? :twoup:

Neaparat pastrate! Izoleaza fonic si ajuta mult la dinamica!

ok.. o sa incerc si cu ele puse, cu toate ca nu mi se pare ca izoleaza cine stie ce...

Izoleaza .. ce?

Eu le-am dat jos ca nu imi incapeau difuzoarele de ele ... http://www.pioneer.eu/images/eur/Pressrele...06/TS_A172C.jpg

App, la mine erau aceleasi difuzoare, si fata si spate, de 16,5.

pe e46 fata si spate sunt 16.5... am mai scris asta.

izoleaza fonic! asa cum toate incintele (boxe) au inauntru pasla/vata sau alte materiale phono-absorbante, asa au si multe masini de la clasa medie in sus. incearca in usi, sa scoti acel material si vei vedea ca boxa bate direct in tabla de la usa iar sunetul parca nu mai e asa de rotund ci devine spart si metalic. nu prea suna normal, nu-i asa?! daca buretele nu intra pe magnet, vezi ca este deja perforat si se poate decupa din el in caz ca ai magnetul mai mare decat cel de la difuzoarele OEM.

sper sa fie de ajutor ce-am scris mai sus! spor si auditie buna!

Edited by DJ Allexinno

am si eu o intrebare la voi...pe spate la e46 vreau sa decupez tabla ca sa bag niste boxe mult mai mari amplificate...ce parere aveti sa ma complic cu decuparea panoului sau sa imi pun unele care sa imi intre in locul celor originale???(dak sa pun unele de aceeasi dimensiune dati si niste exemple de difuzoare dar care sa scoata mai mult voce nu bass ,ca de bass nu duc lipsa)mc mult si scuze ca m.am bagat pe topicul tau

am si eu o intrebare la voi...pe spate la e46 vreau sa decupez tabla ca sa bag niste boxe mult mai mari amplificate...ce parere aveti sa ma complic cu decuparea panoului sau sa imi pun unele care sa imi intre in locul celor originale???(dak sa pun unele de aceeasi dimensiune dati si niste exemple de difuzoare dar care sa scoata mai mult voce nu bass ,ca de bass nu duc lipsa)mc mult si scuze ca m.am bagat pe topicul tau

Parerea mea este ca pentru pretul masinii aceste boxe marca HAES sunt penibile.Pana si pe Golf se monteaza boxe si se fac incinte mai bune.

Pentru un sunet muuult mai bun,chiar in conditiile pastrarii HU-ului original,recomand pentru partea din spate sa indepartati panoul pe care sunt montate boxele ,sa inlaturati tot acel burete ordinar si ce se mai afla pe acolo,sa izolati cu Aluband (este cel mai accesibil ca pret),eventual in 2 straturi,atat panoul acela din carton pe fata din interior cat si tabla.Eu am recurs la aceasta solutie ,am izolat cum am descris mai sus si am schimbat boxele cu 2 Hertz-uri pe 2 cai montate la un amplificator si am pastrat HU-ul original.Diferenta de calitate a sunetului este net superioara si sigur o sa fac aceasta operatiune si la boxele din usi dar vor fi legate direct la radio cd.

post-29115-1273005981_thumb.jpg

post-29115-1273006014_thumb.jpg

post-29115-1273006087_thumb.jpg

Edited by gellu-mihai

• 1 year later...

Salut . Am cumparat 2 boxe "TP JS6903" 6X9 ... pentru a le pune pe spate la un un e46 sedan fl . Vreau sa-mi cumpar si un cd-player din acela care are doar iesire usb si aux , fara a avea cd-ul propriu-zis .

Ce boxe pe fata mi-ati recomanda in pretul a aprox 100 ron ?

Cat m-ar costa montarea celor 4 boxe + decuparea din portbagaj ca sa poata sa incapa cele pe spate + montare cd-player si daca stiti pe cineva care ar putea face aceasta operatiune prin Bucuresti?

Multumesc