Jump to content

BMW E46... Cabrio 2.500cm

81rgl

Recommended Posts

MulĂžumesc mult ... Âşi Ăžin foarte mult la ea, poate prea mult :)

P.s. Cum stai cu bandourile de M ... Inuman ce e acolo la voi mah. Cred cã aº Înnebuni, dacã mi-ar dispãrea ceva dupã maºinã..., dar ºi sã-l prind pe unu' "operând" ...mã abÞin.

Sã ºti cã aratã bine cu bandourile umplute ºi vopsite, dar sã fie aºa ºi bara, adicã fãrã bandouri...vezi tu cum o rezolvi pânã la urmã...

Voie bunĂŁ. :twoup:

MulĂžumesc mult ... Âşi Ăžin foarte mult la ea, poate prea mult :)

P.s. Cum stai cu bandourile de M ... Inuman ce e acolo la voi mah. Cred cã aº Înnebuni, dacã mi-ar dispãrea ceva dupã maºinã..., dar ºi sã-l prind pe unu' "operând" ...mã abÞin.

Sã ºti cã aratã bine cu bandourile umplute ºi vopsite, dar sã fie aºa ºi bara, adicã fãrã bandouri...vezi tu cum o rezolvi pânã la urmã...

Voie bunĂŁ. :twoup:

Si eu tin la ea.. bine acum cred ca fiecare posesor de bmw tine la masina lui.. fiecare in oarecare masura.. in legatura cu furturile astea de bandouri, onglinzi etc, asta e, nu avem ce face.. O sa fac cum am spus.. nu ii mai pun bandouri, si la primavara o sa o fac.. o sa o si vopsesc.. si la vara ne vedem cabrio.

Bafta.

Ferice de tine cĂŁ ai hard-top eu am fost "greier" ĂŽn varĂŁ Âşi nu am luat Âşi ĂŽn Noiembrie s-a scumpit cu 400 € aÂşa cĂŁ iarna asta rĂŁmâne ĂŽn bumbac :twoup: :twoup: :twoup: la anul...voi fi Âşi eu mai...."furnicĂŁ"...

Baftã În continuare...ºi vezi cã stâlpi trebuie evitaÞi :twoup: :) :)

Voie bunĂŁ sĂŁ ai...

O sa fie bine si cu softtopul.. eu am avut un fiat barchetta si am mers cu el toata iarna.. avea 2 locuri. e nebunie . Deci nu-ti fa griji. :twoup:. o sa se incalzeasca oricum. si nu dauneaza daca cureti zapada de pe el.

SĂŁ nu ĂŽĂži fac varzĂŁ topicul am zis sĂŁ continui aici referitor la maÂşina mea.

Nu am treaba cu cãldura, nu e mai rece În maºinã decât Într-o berlinã. Eu Îmi fãceam griji pentru"bumbac" :twoup:

Cu chederele am rezolvat...baton anti-lipire/ĂŽngheĂž...

ÂŞi cu geamul farĂŁ ramĂŁ de care ĂŽmi era cel mai fricĂŁ l-am rezolvat cu spray-ul anti-freeze de la Sonax (mulĂžumesc Rhaziel) nu mai am treabĂŁ cu ĂŽngheĂžul...

DacĂŁ mai aveĂži Âşi alte soluĂžii...aÂştept pĂŁrerile voastre.

Voie bunĂŁ.

Edited by 81rgl

Azi au ajuns:

Ulei cutie BMW Oem

Lichid frana: Dot 4 Oem

Lichid servo:ATF D2 Oem

Antigel ...Oem

Lucasuri albe TYC (nu-s Oem :))

Pe Luni vreau sa ajung sa le schimb....

Ce am mai schimbat in ultimele 2 luni :

-bratele (LEMFĂRDER)

-bucsi (LEMFĂRDER),

-Suporti cutie (LEMFĂRDER),

-harding / bucse cardan, cred mai popular... (LEMFĂRDER)

-placute (ATE),

-ulei(Castrol 5W-40),

-filtre (Man),

-ulei diferential (Mobil...cred),

-Kit rurment spate FAG....

si ... multa benzina ....

Voie buna.

Edit: Multumim de micile cadouri @GrozaDan.... ffff incantati... :twoup:

Edited by 81rgl

A fost un "miss deal" sĂŁ zic aÂşa ĂŽn prima comanda....Âşi s-a revanÂşat bĂŁiatul, chiar foarte bine...

Cadourile au fost acele port-chei/legitimaĂžii Bmw F1...mulĂžumim, ĂŽncĂŁ odatĂŁ...acuma nu-i sĂŁriĂži ĂŽn cap toĂži...am fĂŁcut comanda toĂži 3 la un loc...

Am sĂŁ ĂŽncerc sĂŁ postez o poza, deÂşi sunt pe telefon...

Voie bunĂŁ.

Edited by 81rgl

• 2 weeks later...

Multumesc Stefan...

Omul, stai sa-l cunosti ...poate iti schimbi parerea :)

Masina, da ai dreptate in ce zici despre ea... si incerc sa o rasfat cu tot ce este nevoie.

Anul asta musai sa vin si eu la intalnirea anuala (poate in 3)... anul trecut nu am putut ...

Voie buna Stefan :twoup:

Edited by 81rgl

• 3 weeks later...
Multumesc , si a ta este super frumoasa.

Cand vii pe la buc, poate ai timp sa' i faci si ei o sedinta foto :)

si la craiova e asteptat din acelasi motiv (plus o sedinta foto posesorilor :twoup: )

m-am uitat pe harta, arad-craiova=380 km! cum da firul ierbii (si mai creste raul) nu mai scapi, ma pun pe capul vostru pana ziceti "gata, venim, numai sa ne lasi in pace!"

Multumesc , si a ta este super frumoasa.

Cand vii pe la buc, poate ai timp sa' i faci si ei o sedinta foto :twoup:

si la craiova e asteptat din acelasi motiv (plus o sedinta foto posesorilor :twoup: )

m-am uitat pe harta, arad-craiova=380 km! cum da firul ierbii (si mai creste raul) nu mai scapi, ma pun pe capul vostru pana ziceti "gata, venim, numai sa ne lasi in pace!"

Venim Mikey venim :twoup:

Ma deplasez oriunde la pozat, bani sa ai :) .... oricum nu ma poate platii nimeni la cat "valorez" I'm priceless (pe sistem "Valoarea mea, valoarea mea...") :twoup: :twoup: :twoup:

Voie buna.

L.E:

Nu am uitat de surpriza promisa dar mna mai astept dupa cineva.... stii cum e... te inebunesc cu surpriza asta jur. :)

Edited by 81rgl

• 3 weeks later...

Azi mi-a ajuns finala.

Sunt foarte multumit de cum arata , de sunat stiam cum suna, ca am fost cu un amic care avea aceasi finala si suna ff bine ... mi-a placut mult, el avand 318 4cil ... ma gandesc ca la mine 2,5 si 6 cil va suna si mai bine.

Poze:

http://img407.imageshack.us/img407/9504/img2239w.jpg

http://img571.imageshack.us/img571/4460/img2242u.jpg

http://img411.imageshack.us/img411/122/img2243gu.jpg

http://img638.imageshack.us/img638/2159/img2245p.jpg

Maine la 10:00 sunt la montat.

Plin de voie buna.

Edy Mpack II nu voi pune veci pe el... e un NFL si nu imi place mie cum da pe masina...gusturile astea dom'le.

Eventual //M, inclusiv capota, aripi ...dar mai este fff mult pana sa ma plictisesc de ea.

Jantele vin ...Nu am timp acum (mut cafenea de la Arad la Oradea... mega HAOS)...In wknd trebuia sa ma duc spre Hunedoara dupa ele Style 78 pe 18' gata incaltate.

Am facut si filmuletele promise:

Scuze pentru tremurat sau miscari ...aveam un incompetent total cu mine, un prieten bun de altfel :lol: sa nu vorbim de ce nu l-am lasat la pedale :lol: :p

Stoc:

http://www.youtube.com/watch?v=1nRmryMc8No

Stoc din interior:

http://www.youtube.com/watch?v=k5mx4Jg2FP4

Vaii dar e de porc rau ... sa nu poti sa postezi mai mult de 2 link-uri de pe you tube...

Asta este mai asteptam 30 de minute... Tragic

Edited by 81rgl