Jump to content

BMW E46... Cabrio 2.500cm

81rgl

Recommended Posts

81rgl---stai linistit referitor la convergenta,eu nu cred ca exista un bmw(3)la care dropul este mai mare 45mm si rotile sa fie in continuare drepte decat in cazul in care convergenta nu e reglata bine si atunci se vor vedea/simtii urmarile

referitor la jante si et poti pune pana la maxim et33 la un8,5j sau 35/9j sau 30/8j si nu av fi nevoie sa umbli la aripi si asta iti spun din propria experienta :rolleyes: mai precizez ca ma refer la jante cu cauciucuri potrivite j-uli,daca discutam si despre cauciucuri intinse pe janta atunci mai poti scadea 1-2 din et

81rgl---stai linistit referitor la convergenta,eu nu cred ca exista un bmw(3)la care dropul este mai mare 45mm si rotile sa fie in continuare drepte decat in cazul in care convergenta nu e reglata bine si atunci se vor vedea/simtii urmarile

referitor la jante si et poti pune pana la maxim et33 la un8,5j sau 35/9j sau 30/8j si nu av fi nevoie sa umbli la aripi si asta iti spun din propria experienta :rolleyes: mai precizez ca ma refer la jante cu cauciucuri potrivite j-uli,daca discutam si despre cauciucuri intinse pe janta atunci mai poti scadea 1-2 din et

Sunt linistit.

Pe 19' care sunt variantele/combinatiile (J+ET) care imi intra ...fata-spate fara sa umblu la aripi si sa nu imi atinga nici in suspensie reglabila fata (telescopul fiind mai gros....jantele actuale cu ET47 fata si 8J a trebuit sa pun distantiere de 6 sau 8 mm nu mai stiu exact). Am inteles faptul cauciucurilor trase ... se mai castiga 1-2 ET ... nu prea imi place acest look ...sa nu fie exagerat de trase

De ce nu dai un resize fotografiilor,inainte de postare? :thumbsup:

Pentru ca nu vreau. :D

Extras din regulament.

3.1. Dimensiune imagini. Dimensiunea imaginilor uploadate pe bmwclub.ro nu trebuie sa depaseasca 800x800 decat atunci cand o dimensiune mai mare este strict necesara. De asemenea, chiar daca se incadreaza in 800x800 pixeli, imaginea trebuie sa fie compresata in formatul JPEG (nu este permis alt format!) cu o compresie, astfel incat dimensiunea fizica pe disc sa fie justificata de informatia necesara a fi transmisa prin intermediul acelei imagini.

Frumos E46-le, chiar foarte frumos.

Off-topic: daca stati 1 min sa se dechida pozele alea the internet sucks :), cautati ceva oferta mai buna. :p

Peste 75 MB de poze. Am stat 2 minute si trage cu 600 KB/s. Nu mi se pare ca am net chiar slab.

Pentru pozele alea misto, artistice... merita sa astepti. Dar nu chiar toate sunt asa.

Comentam mai mult marimea pozelor decat masina...Am zis ca nu am sa mai pun pozele asa mari ...le voi pune 800/600, am vb si cu un moderator, dar nu se mai pot modifica.... unde le-am mai postat nu au ramas atat de mari... le-a modificat automat forumul .

@Filon Multumesc pentru partea artistica :D :rolleyes:

Adevarat ca a fost muuuulta rabdare... si cautari, dar si rezultatul si satisfactia au fost pe masura.

Iti multumesc pt aprecieri ... Piesele le cam strang si sunt multe ...va fi o surpriza.

Ce voi pune pe masina va fi doar la interior si mecanic ... exteriorul se aduna in "camara" :D