Jump to content

BMW E46... Cabrio 2.500cm

81rgl

Recommended Posts

Nu inteleg de ce te-ai suparat... era doar o gluma, avand in vedere ca era evident ca si el a fost cu masina.

Nu cred ca l-a auzit trecand pe strada si a venit sa scrie pe forum...

Pai nu-i asa evident, putea sa o auda, mai ales ca a scris inainte, daca citeai, ca l-a vazut inainte cu o seara in oras....d-aia l-am intrebat , sa vad diferenta(cum trage) intre 325-u lui si a lui Ghita..

Edited by mdln

Eu eram la calculator in camera mea (stau la bloc) si se vede frumos Cantemirul de la mine din camera, din cand in cand mai arunc un ochi si tocmai cand ma uitam mi s-a parut ca vad un E46 cabrio si cu un sunet foarte frumos (evident cu geamul inchis la camera). Super!

Dupa ce termin cu (stre)siunea vreau sa-l admir si eu live, la o intalnire. :frantics:

• 4 weeks later...

Acum in saptamana ce urmeaza sper sa ajung la Ar si la TM sa vad de vopsitori.

Si cred ca va fi si martisor si Paste si Craciun ca in graba nu mai vede nimic ... poate, poate admisie si kit K&N

Deci preturile sunt in felul urmator la vopsitori:

Aceasi culoare/Schim de culoare

Pintea Paul : 1.200/1800 (sper ca am retinut bine)

Laurentiu (Sambateni) : 850/1.200 (liber abia peste 2 luni)

Noroi (Petre Minis) : 750/1.100 (am ramas surprins ...chiar 700 E)

Ramane sa mai vb cu Cristi de la TM (masina lui Caius TM)

Am fost si am vorbit cu Cristi de la TM (cel care a facut masina lui Caius TM) si am primit urmatorul raspuns ;D

600E fara schimb de culoare (vopsit exterior)

800 E cu schimb de culoare

- se "freaca"

-se da un strat de "gri"

-demontat tot (fiecare piesa).

-vopsit si la motor/portbagaj aceasi culoare ca si masina, dar mat (exact ca si acum la gri)

-roluit aripi fata si latit putin,putin cele spate (trebuie sa intre alte jante ;) )

-cleme bandouri si alte cele cere se pot rupe la demontat, le suport eu.

Timpul de executie este de 1 luna :(

Edited by 81rgl

Domnule drag toate masinile le-am vopsit la el... si inca vreo 5 prieteni de asemenea.

Nici un repros. Nici o greseala. Doar laude...

Ar trebui sa te ĂŽntrebi ce adaos uriaș ĂŽși pun restul, nu ce materiale folosește.

pai nah, putini "oameni cinstiti" care isi permit sa lucreze cu materiale de calitate foarte buna si sa vopseasca o masina intreaga cu 600 euro, si fara sa faca munca patriotica...

ai vopsit masina ta complet?

Edited by Rhaziel

am inteles.

e o diferenta... iar la schimbare de culoare, 800 mi se pare iar foarte ieftin, avand in vedere ca se poate alege o culoare foarte scumpa... plus demontarea si remontarea sistemului de deScapotare care nu l-ai da pe mana oricui...

Edited by Rhaziel

lucreaza foarte bine, am vazut masini multe facute de el

Rhazi ... sti ca imi place sa fiu impartial si chiar impertinent ... Dar cum tu ai vzazut masini facute de Noroi (Pedro) asa o fi vazut si chiar vopsit si Roby la Cristi TM.

Deci baieti nu cred ca e cazul sa fim "autohtoni lovers" consider prea "incuiate " aceste persoane.

Si daca ti-as spune despre Cristi ca foloseste exact aceeasi vopsea si materiale ca si Noroi ti-ai schimba parerea?

Noroi de exemplu folosea candva Standox ... la care a renuntat in urma cu 3-4 ani din cauza lacului de foarte prosta calitate (exfolieri la 1an de la vopsire) si inclusiv a vopselei cuvintele lui : "Stndox nu mai este ce era , tinere"

Cristi, isi permite sa faca la acest pret pt ca lucreaza in afara serviciului sau ... Adica dupa orele de program de la service-ul la care este angajat.