Jump to content

BMW E46... Cabrio 2.500cm


81rgl

Recommended Posts

Scuza-ma ca iti pun intrebarea asta(poate prosteasca)dar o vopsesti si la interior?Cat te duce cu totul?M-am interesat si eu in valcea dar nu am gasit pe nimeni care sa se bage la dezmembrat.

 

Interioarele vor fi aceeasi nuanta de rosu ... Doar ca va fi mat (exact cum este cum pe gri)

 

Pai hai la Timisoara cu ea :popcorn:

 

Multumesc @ ckh

Tu cum ai rezolvat cu canalele de aer?

Costa 90€ :pirate:

Edited by 81rgl
Link to comment
Share on other sites

Da imi trebuie.

 

Dar am zis ca nici daca le fac eu din carbon nu dau 90€ pe ele.

 

Si au zis baietii ca se sacrifica ei si le vor adapta pe cele Oem la bara M.

Va fi o munca de chinez batran.... Voi posta si modificarile neceare (doar sa aveti rabdare cu pozele ... Si eu le primesc)

 

Voie buna.

Link to comment
Share on other sites

Ghita, cea mai buna alegere ai facut-o ,imi place mult culoarea..

 

O sa arate bini di tat..

 

Pe cand facem iar o intalnire in Oradea Mare? Ca incet incet vine caldura, si ne putem intalni afara undeva..

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Cum am vorbit si in privat tin sa mentionez ca nu este in regula sa neglijam acest aspect.

 

Mai ales daca s-a marit puterea motorului... automat trebuie facut upgade si la sistemul de franare (discuri mai mari...etc) sa nu mai vorbim de un downgrade (ventilarea/racirea lor) .

 

Asta ramane la atitudinea fiecaruia.

 

Cu prima ocazie (cand va fi necesara schimbarea discurilor) clar vor fi puse unele mai mari.

 

Si daca se poate face aceasta "adaptare" a canalelor de aer, de ce sa nu profit incat sa stau linistit ca totul este in regula.

Probabil ...sunt eu un perfectionist cu pitici pe creier.

 

In concluzie nu consider ca este ok sa fie lasate sa se raceasca in functie de temperatura de afara.

Ca doar inginerii respectivi nu le-au pus de ochii lumii acolo si il consider un aspect important.

 

Voie buna.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Nu este gata inca.

 

Cristi a stat o saptamana la pat bolnav.

Nici nu vreau sa grabesc situatia pt ca nu am nevoie de masina.

 

Vreau sa fie totul facut cum trebuie ... nu pe graba.

 

Rabdare si voie buna.

Link to comment
Share on other sites

Umple un "gol" reparat de meseriasii de pe capitala ...

A fost lovita inainte de a o cumpara eu ... fiind lovita cam in acelas fel in care m-a julit pe mine ... nu a ajuns tot chitul de pe glob au umplut indoitura cu plasa de tiuning' bari si mastic de parbriz :D

 

Au tras de tabla cat s-a putut si ce nu au putut aduce la linie au umplut ...de data asta cu fier ;)

 

Ca sa intelegi mai bine vezi pozele de mai jos... acelasi procedeu s-a folosit si la imensa aripa:

 

http://s19.postimg.org/hzci9p64f/2013_04_12_18_08_05.jpg

 

 

http://s19.postimg.org/5989wly67/2013_04_12_18_37_54.jpg

 

 

http://s19.postimg.org/4kzfdnzgf/2013_04_25_19_47_24.jpg

 

 

http://s19.postimg.org/bplu0fw3j/2013_04_27_20_39_11.jpg

 

 

http://s19.postimg.org/mqgz5gocf/2013_04_12_18_39_30.jpg

 

 

http://s19.postimg.org/3zf1vatrz/2013_04_27_12_27_15.jpg

 

 

http://s19.postimg.org/n5s8yha9r/2013_04_27_18_43_01.jpg

 

 

http://s19.postimg.org/w2312f0vz/2013_04_27_20_38_54.jpg

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.