Jump to content

Vand Bmw coupe

Alex18

Recommended Posts

Vand BMW 316 Coupe

an 1995

km 210000

Dotari:dublu climatronic,computer bord,oglinzi electrice,inchidere centralizata,sistem audio blaukpunkt(tub de bass 1000w,statie,8 boxe)jante originale bmw,airbag sofer.

Masina arata impecabil din punct de vedere estetic si mecanic.Accept orce test.

Mai mentionez:cauciucuri noi,placute frana si multe alte consumabile.

PRET 3700 euro sau schimb cu bmw cabrio +diferenta din partea mea

post-29642-1272317087_thumb.jpg

post-29642-1272317093_thumb.jpg

post-29642-1272317100_thumb.jpg

post-29642-1272317107_thumb.jpg

post-29642-1272317115_thumb.jpg

At scrie si tu mare ca vrei schimb cu cabrio, eu unul nu am observat.

Cred ca la un schimb ai avea mai mult succes.

@andrei: mai citesc, Seria 3, pe margine, autobahn, cam tot ce e pe bmwclub.ro

Edited by r0n1n

Initiatorul topicului poate da un singur UP la 7 zile de la ultima sa postare. Nu se admit UP-uri date mai repede de 7 zile de la ultima postare sau UP-uri date de catre alta persoana decat initiatorul topicului. Exceptia UP-ul la 7 zile va fi permis doar atunci cand initiatorul doreste sa scada 10% din pret. Daca se da UP inainte de cele 7 zile topicul va fi inchis 10 zile.

• 2 weeks later...
Chiar nu inteleg de ce nu intereseaza pe nimeni... doar e un e36 316i cum rar mai gasesti la banii aia.

Pentru mine esti chiar un personaj. Am fost curios sa te caut in anunturile cu masini de vanzare si nu stiu daca 10% din ele sunt lipsite de prezenta TA(doar esti un personaj,nu?). Care-i treaba cu tine? :twoup:

il intereseaza ce up-uri da lumea preturi etc.in concluzie e un mini moderator

Mwahahahaahha....mini moderator!:twoup:)

Auzi ba r0n1n ce zic baietii de tine..dar tu sa nu t lasi sa te tzi tare!:))

Eu zic ca pretul e bun daca e si negociabil...cam tot acolo ajungi daca iti iei o pisica ca si asta.Se aduna cheltuielile,RAR,inmatriculat :twoup: etc si pe langa astea mai bagi bani in ea,daca vrei sa fii in suguranta,schimbi anvelopele,consumabile etc...tot acolo ajungi...@ronin daca nu te intereseaza anuntul lasa omu in pace ca stie el de ce cere atata pe masina.(se vede ca isi iubeste masina si tine mult la ea ca si mine, ca si tine si ca multi alti pasionati de BMW-uri).Imi cer scuze pentru off topic.Hai sa nu mai facem offtopic sa ne certam si sa lasam pe altii sa faca oferte.Bafta si sper ca nu am jignit pe nimeni! :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.