Jump to content

vopsire trimuri interior

Alex_wly

Recommended Posts

cand am cumparat masina avea trimurile imitatie de lemn.tinand cont ca masina este neagra cu interior crem am preferat sa le schimb cu unele originale argintii.in plus nici nu am 50 de ani :)) .

intrebarea mea este:se pot vopsi aceste trimuri dar sa reziste in timp?adica cel putin 2 ani?poate aveti si ceva idei referitor la culoare.poze cu interiorul sunt la semnatura.

vreau sa le vopsesc deoarece trimurile de pe usile spate au cateva zgarieturi si imi stau pe creier :twoup:

Edited by Alex_wly

Da, se pot vopsi, dar iti recomand sa le vopsesti cu vopsea cu lac inclus , e mai nosol la trimurile care imita lemnu.

pai am schimbat trimurile care imita lemul cu unele argintii OEM.sunt poze mai jos pe aceasi pagina..mai am o varianta sa le imbrac iar in folie imitatie carbon.

Da, se pot vopsi, dar iti recomand sa le vopsesti cu vopsea cu lac inclus , e mai nosol la trimurile care imita lemnu.

pai am schimbat trimurile care imita lemul cu unele argintii OEM.sunt poze mai jos pe aceasi pagina..mai am o varianta sa le imbrac iar in folie imitatie carbon.

Tu ai bandourile din alumin si vrei sa le vopsesti???? :twoup:

Nu e sigur ca le are de aluminiu, exista doua variante pe E90 - argintii de plastic si argintii de aluminiu (am vazut pe o masina cu M pachet interior).

Ce culoare vrei sa le vopsesti si de care sunt ?

trimurile sunt de plastic.Nu stiu daca sunt si de aluminiu,dar ale mele sunt cele arginitii de plastic.am poze pe prima pagina undeva jos.link-ul este la semnatura<Masina mea>.culoare cred ca tot asta.cele de pe usile spate sunt putin zgariate si d'aia vreau sa le vopsesc.restul sunt impecabile.cand am facut schimbul asa au fost astea.

trimurile sunt de plastic.Nu stiu daca sunt si de aluminiu,dar ale mele sunt cele arginitii de plastic.

Te inteleg :twoup: , pana nu le-am "atins" nu am crezut nici eu dar chiar exista.

Dupa ce le vopsesti sa pui rezultatul, caci sunt tare curios, poate ma apuc si eu.

Ce culoare alegi ?

trimurile sunt de plastic.Nu stiu daca sunt si de aluminiu,dar ale mele sunt cele arginitii de plastic.

Te inteleg :twoup: , pana nu le-am "atins" nu am crezut nici eu dar chiar exista.

Dupa ce le vopsesti sa pui rezultatul, caci sunt tare curios, poate ma apuc si eu.

Ce culoare alegi ?

pai tot argintii vreau.nu cred ca merge alta culoare tinand cont ca este interiorul bej.decat partea de sus a bordului este negru.aveti alte pareri?

stiu ca inainte de vopsire trebuie sa le dau cu ceva sa nu se curete vopseaua...o sa ma interesez.

cu toate ca imi este frica sa nu le stric si este posibil sa apelez la folie....poate un negru mat sau lucios?!?!?!?.

Edited by Alex_wly

• 2 years later...
eu le-am avut gri mat si trimul de la usa de pe partea soferului l-am zgariat cu ceasul cand am deschis usa... am vopsit trimurile la filaret ceva gen piano black... au iesit super...initial le-am zis sa imi faca negru mat dar baietii de acolo m-au sfatuit sa fac negru lucios (cu lac) ca sunt mult mai rezistente... intradevar au aproape 2 ani si sunt impecabile... singurul inconvenient la cele negre lucioase e ca trebuie sa stai mereu cu carpa pe ele ... imediat se vede cel mai mic fir de praf...