Jump to content

inca un e28

martincsekzoltan

Recommended Posts

zoli barosanu..........porecla data de prieteni de pe cand aveam 100kile........si asa a ramas chiar daca am acu 85......oricum sfat de la mine: nu va lasati de fumat (daca fumati ) ca o sa ajungetzi si voi barosani

112965[/snapback]

Eu unu nu fumez si nu mi as dori sa fumez :blink:

P.S. unde ai fasit sa ti faci sigla aia ??

zoli barosanu..........porecla data de prieteni de pe cand aveam 100kile........si asa a ramas chiar daca am acu 85......oricum sfat de la mine: nu va lasati de fumat (daca fumati ) ca o sa ajungetzi si voi barosani

112965[/snapback]

pai eu momentan fumez si am 95 kg...daca ma las de fumat ajung la 110kg?????? :blink: :)

Frumoasa masina man! Sa o stapanesti sanatos !

E adevarat k daca un Bmw incepe sa te lase balta....bagi la bani in el de te usuca !Dar....tot bmw ramane ! Eu am bagat in E28-ul meu doar ca sa-l pun pe sosea vreo 20 mil....si mai am de bagat bani buni in el....dar nu-mi pare rau deloc! Tata zice k sunt nebun si k imi luam masina din 2002-2003 cu banii pe care i-am bagat si pe care o sa-i mai bag in el....dar el nu intelege placerea pe care o ai atunci cand vine cate un bulangiu cu un Logan "tunat" si-ti face flashuri...si tu apesi pedala si il lasi in spate instantaneu. Prietena mea are Renault Clio Symbol din 2003 si il mai conduc si pe ala cand e cald afara (are aer conditionat) dar nu simt nici o placere cand il conduc...chiar daca fuge si ala...e banal. In schimb....cand sunt in BMW ma simt in al 9-lea cer.Parca acolo m-a facut mama :blink:

Ceea ce incerc sa spun eu acum e k o data ce ti-a intrat masina asta in sange...nu o mai poti scoate de acolo...orice ai face. Stiu k si voi sunteti de aceeasi parere cu mine! Daca ati vazut filmul animat "CARS"...pana si acolo recunosteau oamenii k bmw-ul e tot bmw prin replica: "Flying like a Cadillac...Steaming like a Beemer".

Asa k...baieti...aveti grija de Bmw-urile voastre si bagati oricat in ele...k tot Bmw-uri vor fi si peste 100 de ani !!!

pai eu momentan fumez si am 95 kg...daca ma las de fumat ajung la 110kg?????? :blink:  :)

113138[/snapback]

la 95 acu, daca te lasi..... matematic cel putin 115-120; asa ca nu te lasa daca nu ai timp si de sport in acelasi timp;da mai e riscu cu sportu asta sa te faci cat casa, si asta iar nu-i bine ca tre sa schimbi toate hainele.

sper sa te incadrezi in banii care iai spus. iti doresc mult succes

112966[/snapback]

[/q

ar trebui sa ma incadrez...desi sunt constient ca o sa cheltui mai mutl dar sper sa nu depasesc bugetul care l-am alocat

113142[/snapback]

eu iti recomand prieteneste sa nu te sperii si sa ramai cool, ca oricum o sa ai surprize. da merita !!!!