Jump to content

Alimentare la PECO

WLF

Cand alimentati, lasati masina la pompa pana platiti?  

955 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• 3 weeks later...

eu am patit altceva.......trebuia sa ma intalnesc cu cineva in omv si deja ma astepta, dar am zis sa si alimentez, trag masina din pompa ca sa nu mai ies incaodata dupa ce platesc!!! doar ca nu am platit si m-am pus linistit la masa cu pers respectiva care deja imi comandase o cafea!!! :) am stat cam 15 min pana a intreba cineva, daca nu cumva am uitat sa platesc ca nu poate sa dea drumul la pompa, deja ;la pompa la care am fost pusesera jaloane ca sa nu mai vina altii sa astepte dupa nebuni!!! :) :) :)

nice!!! de atunci nu mai trag masina pana nu achit se poate intampla si sa plec sa ma mai dea vb aia la stiri!!!

La Petrom V pompagiul incarca iar eu astept la casa, platesc, el spala parbrizul (daca il las), ma intraba de presiunea in roti :)

eu raspund ca se umfla singure in mers :) ,el se uita lung :) , ii platesc 1 leu si omul zambeste, iar eu plec la randu' meu zambind...

E mai bine decat sa ne batem..., si la cati prosti sunt pe m2 trebuie facut slalom urias :)

eu am patit altceva.......trebuia sa ma intalnesc cu cineva in omv si deja ma astepta, dar am zis sa si alimentez, trag masina din pompa ca sa nu mai ies incaodata dupa ce platesc!!! doar ca nu am platit si m-am pus linistit la masa cu pers respectiva care deja imi comandase o cafea!!! :) am stat cam 15 min pana a intreba cineva, daca nu cumva am uitat sa platesc ca nu poate sa dea drumul la pompa, deja ;la pompa la care am fost pusesera jaloane ca sa nu mai vina altii sa astepte dupa nebuni!!! :) ;) :)

nice!!! de atunci nu mai trag masina pana nu achit se poate intampla si sa plec sa ma mai dea vb aia la stiri!!!

esti tare :)

ÂŞi la Petrom-ul de unde alimentez eu ĂŽl poĂži lĂŁsa pe un angajat sĂŁ alimenteze ĂŽn locul tĂŁu, sĂŁ-Ăži spele geamurile, etc.

Apar când este aglomeraÞie În benzinãrie..

de cand am BMW si la mine apar sa ma ajute la alimentare. inainte cand aveam Megane de la firma nu venea nimeni :)

eu eram odata intr-un Petrom si era aglomeratie. am alimentat si am tras masina de la pompa sa fac loc altcuiva si ma duc sa platesc, nu am apucat sa opresc masina ca deja incepuse sa sune ceva prin peco. cand am ajuns la casa m-a intrebat d-na de acolo de ce am mutat masina ca degeaba am facut loc altuia ca s-a blocat pompa si pana nu platesc nu poate alimenta cel de dupa mine. si nu mai zic de cate ori uitam sa apas pe DEL la Rompetrol inante sa ridic pompa.

Baietii de la pompe sunt platiti sa vina si sa alimenteze masinile, doar ca s-au invatat si se uita mai intai la masina si la om... dar daca e seful prin zona, alimenteza orice masina.. Oricum noi ne-am invatat sa dam spaga pentru orice, indiferent daca omul e platit pt ceea ce face, asta e!

Baietii de la pompe sunt platiti sa vina si sa alimenteze masinile, doar ca s-au invatat si se uita mai intai la masina si la om... dar daca e seful prin zona, alimenteza orice masina.. Oricum noi ne-am invatat sa dam spaga pentru orice, indiferent daca omul e platit pt ceea ce face, asta e!

asa am crezut si eu, doar ca am intrebat un sef de statie de la OMV, ca eram suparat ca la maicamea nu vine nimeni sa ii alimenteze si ea nu se descurca!!! Mi-a zis ca ei nu sunt obligati sa alimenteze, ei sunt angajati doar sa aiba grija de platforma (sa se asigure de bunul mers al acesteia, sa fie curata, sa fie completate locurile produselor vandute de afara, etc) daca vrea sa te ajute o face din proprie initiativa sau sa te invete cum sa folosesti pompele dar cel mai des sa ii dai spaga!!!

asa am crezut si eu, doar ca am intrebat un sef de statie de la OMV, ca eram suparat ca la maicamea nu vine nimeni sa ii alimenteze si ea nu se descurca!!! Mi-a zis ca ei nu sunt obligati sa alimenteze, ei sunt angajati doar sa aiba grija de platforma (sa se asigure de bunul mers al acesteia, sa fie curata, sa fie completate locurile produselor vandute de afara, etc) daca vrea sa te ajute o face din proprie initiativa sau sa te invete cum sa folosesti pompele dar cel mai des sa ii dai spaga!!!

nu te-au mintit. oricum, intre angajatii de la benzinarii cele mai vanate locuri sunt cele "de pe copertina"(asa le zic ei), pentru ca fac spaga cea mai mare.

Corect, dar pe cine am intrebat eu mi-a zis ca si asta intra in atributiile lor

eu eram odata intr-un Petrom si era aglomeratie. am alimentat si am tras masina de la pompa sa fac loc altcuiva si ma duc sa platesc, nu am apucat sa opresc masina ca deja incepuse sa sune ceva prin peco. cand am ajuns la casa m-a intrebat d-na de acolo de ce am mutat masina ca degeaba am facut loc altuia ca s-a blocat pompa si pana nu platesc nu poate alimenta cel de dupa mine. si nu mai zic de cate ori uitam sa apas pe DEL la Rompetrol inante sa ridic pompa.

Cu butonul am si eu o boala, alimentez mereu de la rompetrol si tot timpul uit sa apas butonul :)

Am avut un prieten bun care lucra la petrom Bucium din Iasi, vine unu alimenteaza si pleaca, o luase spre Vaslui.

Prietenul se enerveaza se urca in masina si pleaca dupa el, il opreste se da jos din masina si ii zice calm domnule da de ce nu ati platit...

la care omul zice ca se duce pana in Vaslui si plateste cand se intoarce :) =))

culmea ca era si un mosulica senil

Edited by clau18