Jump to content

NEW X5-Official Pics with Official Press Release

cjean

Recommended Posts

Masina arata bine, nu ai ce comenta, cu siguranta va depasi vechiul model in vanzari. Din 1999 si pana in prezent au fost fabricate aproape 600 000 exemplare de BMW X5.

Nu cred ca ar surprinde pe nimeni daca aceasta cifra va atinge 1 000 000 de exemplare in urmatorii ani, datorita acestui nou model.

In poze arata bine, dar astept sa il vad si la TV. Maine se pare ca va fi un material video de prezentare al modelului pe B1tv, la emisiunea La Limita. Daca se misca bine pe strada nu are cum sa nu fie un succes.

Masina arata bine, nu ai ce comenta, cu siguranta va depasi vechiul model in vanzari. Din 1999 si pana in prezent au fost fabricate aproape 600 000 exemplare de BMW X5.

Nu cred ca ar surprinde pe nimeni daca aceasta cifra va atinge 1 000 000 de exemplare in urmatorii ani, datorita acestui nou model.

In poze arata bine, dar astept sa il vad si la TV. Maine se pare ca va fi un material video de prezentare al modelului pe B1tv, la emisiunea La Limita. Daca se misca bine pe strada nu are cum sa nu fie un succes.

115509[/snapback]

a fost deja sapt.trecuta la Promotor :blink:

• 3 weeks later...
nush de ce vi se pare asa....ca sa fac o comparatie eu zic ca Ml e o masina prea putin serioasa cu atatea brizbrizuri cromate pe ea...zici ca e masina de raperi ...iar Q7 arata ca un jeep varianta long....sau microbuz cu ampatament marit.....X5 pare mult mai echilibrat si are linii musculoase...eu zic ca e ceva in genul lui E60,E83 ...are elemente de la aceste modele care nu plac de la prima vedere.o sa placa cu timpul...v-am spus ca sunt curios sa il vad in realitate..de multe ori pozele o deformeaza in sensul bun sau in cel rau

Cei care nu sunteti convinsi , eu zic sa aveti rabdare sa-l vedeti live si dupa aia vorbim , eu cand am vazut prima oara intr-o poza seria1 am zis ca e cea mai urata masina care am vazut-o in viata mea , cand am vazut-o live chiar mi-a placut, e valabil si pentru Z4.

Sunt sigur ca X5 e superb, imi place din toate unghiurile , mai putin fericita mi se pare alegerea design-ului pentru partea de jos a parasocului-spoiler fata, cred ca se putea gasi o alta linie , in fine astept sa o vad live , pana acum numai de bine cu exceptia spoilerului.

Ca sa aiba succes clar trebuie sa fie mai frumos , agresiv si performant decat Q7 care imi place dar nu ma da pe spate si ML care este superb insa nici el nu e extraordinar si plus de asta nu e ... BMW :blink:

Ar fi bine sa se fabrice si in Europa , stie careva ceva de Eu?