Jump to content

navi pt E 60.am nevoie de sfaturi!

Recommended Posts

Am un e 60 fara navi cu monitor normal si unitate cd.as vrea sa ii pun navigatie profesional cu displaiul mare ( 8,8) si unitate dvd.stiti daca se potrivesc cablurile care le am eu acum pe masina?ce modificari ar trebui sa fac?si de unde as putea cumapara?

Nu cred. Toate E60-urile au DVD. Eu nu am navigatie pro si nici Thebe si tot avem DVD.

112363[/snapback]

De fapt mai stii? Ca noi avem navigatie Business. Poate cele fara navigatie deloc (daca o fi existind) nu au nici macar DVD. Deci, bogdanstoica18, ai navigatie Business (din aia cu sageti) macar pe masina? Sau ce optionale ai la partea asta (navi si audio)?

De fapt mai stii? Ca noi avem navigatie Business. Poate cele fara navigatie deloc (daca o fi existind) nu au nici macar DVD. Deci, bogdanstoica18, ai navigatie Business (din aia cu sageti) macar pe masina? Sau ce optionale ai la partea asta (navi si audio)?

112368[/snapback]

Nu am nici macar business.masina e noiembrie 2006

Aproape bag mana-n foc ca ai DVD. Si cu update de soft, ai si Mp3 pe DVD. Si cu un upgrade relativ ieftin, probabil 1000-1500 euro ai si navigatie business. Eu si thebe ne-am descurcat perfect cu ea si merge super iute, fata de pro.

112376[/snapback]

Unde gasesc de cumparat?merge pus si tv tuner??

Unde gasesc de cumparat?merge pus si tv tuner??

112379[/snapback]

dupa ce pui navigatia mare, merge pus si tuner TV (care e doar un modul/cutie in plus in portbagaj, eventual niste cablaraie noi prin masina - mda, din nou). si costa de nu se justifica. ocium, trebuie sa ajungi mai intii in faza sa ai CCC pe masina (eu nu am) si sistemul ausio Professional. modulul TV costa cam 1,500 euroi (part no. sint mai multe, in functie de ce mai ai pe masina, vezi aici).

dupa ce pui navigatia mare, merge pus si tuner TV (care e doar un modul/cutie in plus in portbagaj, eventual niste cablaraie noi prin masina - mda, din nou). si costa de nu se justifica. ocium, trebuie sa ajungi mai intii in faza sa ai CCC pe masina (eu nu am).

112380[/snapback]

am vazut pe ebay costa cam 1500 2000 euro ccc modul, i drive si monitorul dar astia n au si cbluri ei zic ca se potrivesc cablurile de pe masina.adevarul e ca mam uitat la niste poze au acelesi mufe in spate.nu m as risca sa dau 1500 sa cumpar tot sistemul de pe ebay si sa mai aflu apoi ca mai tre sa bag 2000 sa fac sa mearga

Nu lua NIMIC ce nu e OEM si nu cumpara nimic de pe eBay. Parerea mea.

112389[/snapback]

Mai exact, eu nu m-as risca sa fac manevra asta de capul meu. Mergi la AB si spui ce vrei. Se uitat aia la ce ai nevoie, iti spun cit costa, platesti (daca nu ai lesinat deja), si iti instaleaza ei totul (evident, o sa lesini la cita manopera o sa iti factureze, daca trebuie schimat busul masinii !!!). avantajul e ca stiu ei ce sa comande si e treaba lor sa faca sa mearga tot.

LE: hai ca l-am calmat, cred :blink:

Ok.merci mult.daca stiti pe careva care dezmembreaza vreu e60 cu navi...

112393[/snapback]

AM EU PE CINEVA care te poate ajuata cu orice piesa pt e60 din dezmembrari,daca nu are pe stoc in maxim 30 zile aduce,e din germania-e neamt.

Eu mi-am comandat scaune de piele la el,defapt tot interioru.

cu navigatia,eu am navi profsional cu dvd,cu ecran mare,am 2 fante in bord,una e sigu dvd,cealata nu stiu exacat daca e dvd,caut si eu sa schimb softul pentru mp3,de 3 luni,dar nu imi inspira incredere bavaria bucuresti.

asa ca nu te prostii sa dai banii pe navi profesional ca nu te ajuta cu nimik,daca dai banii doar pt ecran mare sa ai un look mai bun......ai inebunit! dat te incurajez ca si eu vreau sa imi pun bluetooh acum :blink:

• 1 month later...