Jump to content

vand scaune fata cu reglaj lombar electric

Recommended Posts

vand 2 scaune fata cu reglaj lombar electric provin de pe masina mea, e46 fl 2002....arata foarte bine....perfect functionale. pret 280 lei negociabil....nu ma intereseaza schimb cu alte scaune! pentru mai multe detalii 0763701521

post-30725-1272629761_thumb.jpg

post-30725-1272629771_thumb.jpg

post-30725-1272629779_thumb.jpg

vand 2 scaune fata cu reglaj lombar electric provin de pe masina mea, e46 fl 2002....arata foarte bine....perfect functionale. pret 280 lei negociabil....nu ma intereseaza schimb cu alte scaune! pentru mai multe detalii 0763701521

Daca scaunul din dreapta nu da eroare de airbag ma intereseaza :twoup:..... normal daca le dai separat.

Daca scaunul din dreapta nu da eroare de airbag ma intereseaza :twoup:..... normal daca le dai separat.

nu da eroare niciunul din ele....momentan vreau sa le dau impreuna...dar daca intr-o saptamana nu le vand....le dau si separat....pt ca ma incurca cand bag masina in garaj.

ai avea posibilitatea sa le trimiti la bucuresti cu ceva preten care are drum acolo ?

zilele astea am drum in bucuresti....doar ca trebuie sa mai vin cu 2 persoane in masina....si daca i-au scaunele nu poate sta nimeni pe bancheta in spate. "stiu asta pt ca acum o saptamana mi-am adus scaunele sport de la bucuresti....si nu incape decat unul in portbagaj cu bancheta rabatata....si unul pe bancheta. si din pacate trebuie sa mergem toti 3. iar pe altcineva care sa imi care scaunele....nu am!

miercuri dimineata "5 mai"pot aduce scaunele la bucuresti la ora 9 dimineata....pt cine este interesat...250 lei...mai multe informatii la telefon. sper sa nu il considerati un up. multumesc!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.