Jump to content

Un sfat,o parere

bogdyy

Recommended Posts

Salut,am o intrebare sau mai bine zis as dorii niste pareri,scurte si la obiect,ma gandesc sa fac pe comanda niste huse pt. scaunele sport la e36,huse gen ''limba'' sa vina doar pe centrul scaunului,ma gandesc sa nu arate a taranism dupa,bine ca le-asi face culoarea scaunelor,dar ma gandesc asa sa nu para nasol dupa....

Rares, nu merg alea iti zic sigur, la e36 nu se potrivesc la bancheta din spate... oricum, pe punga au si un recall recent din cauza ca in technical specs era trecut si e36 desi nu se potriveau... din carfur, cora si dedeman au fost retrase

Pai pe comanda le fac pe cele ''limba'',culoarea daca o fac e sa se asorteze cu interiorul masinii,bloncos,inseamna greu,greu de manevrat,as mai adauga incomod,oricum ca tot m-ai intrebat,cer este ca mi se par cele mai oribile scaune si ciudate,nici z3 care este masina sport nu are scaune in asa fel,are scaune confortabile,sa te poti da cu usurinta jos si sa te urci cu usurinta,astea sunt urate,proaste,ca,calitate,foarte usor de rupt si de stricat.

• 2 weeks later...
Salut,am o intrebare sau mai bine zis as dorii niste pareri,scurte si la obiect,ma gandesc sa fac pe comanda niste huse pt. scaunele sport la e36,huse gen ''limba'' sa vina doar pe centrul scaunului,ma gandesc sa nu arate a taranism dupa,bine ca le-asi face culoarea scaunelor,dar ma gandesc asa sa nu para nasol dupa....

partea ascutita si jucausa a formei limba unde sa fie?

Dupa ce?

sincer , cred ca scaunele lui nu prea mai au burete :) , altfel nu vad cum ar putea fi atat de incomode .

Probabil au ajuns ceva de genul scaunelor din vechile masini de la RATB :twoup: !

Au burete destul dar tot alea de dacia 1310 sunt mai comode! .... mai intra catodata un arc in fund dar nu-i nimic(poate ii place)

• 2 weeks later...
Asa sunt toate scunele sport la e36 cele din material textil,sunt moi pe mijloc,chestia este ca neamtul cand a pus acest pachet sport la interior din fabrica masina era inalta,potrivita adica,am vazut poze cu un coupe pachet m tot stoc de fabrica,inaltutza,exact cum trebuie,pt. ca neamtul vroia sa vanda acesta masina,nu sa i se adreseze doar la un anumit gen de oameni,eu va spun sincer,am dat e30 din cauza suspensiei,statea intr-o parte un pic,si era rigida rau,si asta care am luat-o la fel,ciudata si estetic si incomoda,nu stiu am o bafta la aceasta marca de masina de mai bine..... nu mai vreau sa-mi aduc aminte si m-am resemnat,acum cateva zile am vazut la un rom,un incult,un prostanac,si-a luat e36 cu nr de Bulgaria coupe,la masina aia nu am ce-i reprosa,din ce unghi ai privi-o e ok,inaltuta,la linie,bine intr-un timp scurt va fi facuta pachet,dar asta e treaba lui,dar eu care mi-am dorit asa ceva am avut un ghinion,bun,asa hai dati-mi un link ceva unde pot gasi huse de care doresc,daca stie cineva,va salut.

post-550-1274953390_thumb.jpg

esti incredibil .

P.s dati-mi si mie un link cu masina omului .. daca o are prezentata aici ..

Cauta in topicul asat pe la mijloc in postul lui Ciupanezul sunt cateva link'uri utile !

Sa te pregatesti de ras cum nu ai ras pana acum !!

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...c=73916&hl=

Pag 13 , dar merita sa citesti si pana acolo!!

Edited by sax1987