Jump to content

Un sfat,o parere

bogdyy

Recommended Posts

Mai omule tu esti obsedat de mine,sa inteleg ca tu esti un fan de-al meu,pai spune asa omule pe directe,bun si ce e de ras acolo?eram disperat sa o fac mai inalta,pt ca in acea perioada mai ales cu zapada,sloiurile de pe mijlocul stradutelor imi crea un cosmar,acum de cand a venit timpul cald nu m-am mai vaitat ca este uscat,gropile se vad,sloiurile au disparut de mult si este cat de cat mai suportabil asa,ce este asa greu de priceput,si pe langa asta e vb de masina in sine..manevrabilitate,pozitie cam incomoda la volan,motorul m50 raspunde greu la viteze mici,servodirectia face fata cu greu la cauciucurile de 205 fata,sunt anumite chesti care ma deranjeaza,usile grele,singurul lucru care imi place este cotiera,midul si butoanele one touch,in rest incerc sa ma acomodez si sa ma obisnuiesc cu anumitele inconveniente,cu greu le inteleg dar...ce pot sa mai zic,ce pot sa mai fac......,cateva vorbe din 2008''e36...bmwu.....tabla buna...taxa mica....buna afacere'',astea erau vb care circulau atunci.:twoup:

Eu am tot motor de 2000 pe E39 si sa stii ca raspunde bine daca nu-l chinui mult, servodirectia merge usor chiar si cu roti pe 245/35/18 pe fata :twoup:

Daca ai fi citit corect postul de mai sus ai fi vazut ca am facut referire la link-urile de la pag.13 !! Acolo nebunii gen TATA URS si MIG etc.!!!!

Da, sunt fanul tau . Esti mare vedeta aici pe forum , ma gandesc sa fac un fan club-ul " bogdyy ala cu E36 cu suspensie sport".

Eu am tot motor de 2000 pe E39 si sa stii ca raspunde bine daca nu-l chinui mult, servodirectia merge usor chiar si cu roti pe 245/35/18 pe fata :)

Daca ai fi citit corect postul de mai sus ai fi vazut ca am facut referire la link-urile de la pag.13 !! Acolo nebunii gen TATA URS si MIG etc.!!!!

Da, sunt fanul tau . Esti mare vedeta aici pe forum , ma gandesc sa fac un fan club-ul " bogdyy ala cu E36 cu suspensie sport".

:twoup: :) are si bogdyy farmecul lui

Sax tu nu ai destula inteligenta parerea mea sa intelegi niste minusuri la aceasta marca,in cazul de fata e36,cel putin al meu,faptul ca tu ai bmw si te impaci cu ideia ca este ok si indiferent de probleme tu o numesti masina super buna,ei bine pt. mine nu este asa,toate nemultumirile mi le exprim fara perdea,daca este un bmw,cu atata mai mult mai vechi asta nu inseamna ca,gata este ok si indiferent cum te simti trebuie sa-ti placa,tu gandesti precum mecanici,recent m-am intalnit cu un tip mecanic care avea un Primera din '96 si spunea''deci la masina aia nu am ce reprosa,am facut nu stiu cate mii de km,fata de un coleg de-al meu care are o ocatavia de 5 ani si nu a facut cat am facut eu cu masina mea'',pana la urma i-am vazut masina,o rapandula mizerabila,cu tapiteria rupta si plasticurile zgariate si rupte,eu stiu ce este in mintea acelor oameni,asa si tu,tu nu mai fa pe interesantul ca si cum ai vreo scula de masina,in loc sa fi ajutator,sa ajuti cu ceva util la diferite probleme tehnice la cei cu masini asemanatoare cu a ta, ca vechime tu bati campii pe aici,esti culmea mai omule.

:twoup: Doamne cat de greu imi e sa urmaresc ce scrie omul asta... n-are nici un punct, stau si-mi imaginez cum vorbeste respectivul....

Ca de obicei, o mare placere sa-i citesc posturile... :)

O idee buna ar fi sa-i stragem toate posturile intr-un topic... incepand bineinteles cu tata urs :)

Uite alt specimen,cand nu arecu ce sa te contrazica incep sa se lege de puncte si de virgule,tipic....,deci va rog eu acest useri cum este Sax,Cosmin,nu stiu de unde a mai aparut si acest om,oameni buni deci ma plictisiti cu posturile voastre,nu aveti argumente,si atunci simtiti si voi nevoia sa spuneti ceva,normal off topic,daca eu spun la masina care o am, nu e ceva bun sau nu-mi place si vreti sa ma contraziceti,faceti-o cu cap,cu argumente concludente,voi vedeti precum magaru,daca iau un Warburg de 30 de ani si ai pun stema de bmw ,gata pt. voi aia e masina,numai gata m-am lamurit si cu husele,imi caut eu pana la urma,o sa-i raspund lui dan 316i in pm,sunt obosit acum nu am chef de contradictoriu,aseara nu am dormit,azi de dimineata am fost pana la Rucar,ce drum de tot rahatul si cu suspensia sport cam greu dar m-am obisnuit,adica m-am resemnat,dar am scos un consum bunicel,ok,sanatate.

Unicul specimen din tot forumul asta esti tu domnul bogdyy!!

Eu n-am zis ca am vreo "scula" de masina . Deocamdata nu am de ce sa ma plang .

Sunt destui aici pe forum care au E36 in stare buna , care merge bine si arata bine.

Tu sigur ai cumparat o masina rupta de vreun "racer" ceva si acum pica pe rand tot. Mai ales ca tu nu investesti bani in masina .

Cred ca pana acum te-ai plans de tot la masina aia, de la scaun prea tare pana la pera multe suruburi la bara spate !

Imi sustin ideea ca ai ceva "probleme" :twoup:

......................sunt obosit acum nu am chef de contradictoriu,aseara nu am dormit,azi de dimineata am fost pana la Rucar,ce drum de tot rahatul si cu suspensia sport cam greu dar m-am obisnuit,adica m-am resemnat,dar am scos un consum bunicel,ok,sanatate.

:twoup: :) :)

Sanatate si tie... in special neuronilor... care demult nu mai fac sinapse!

Poti sa pui husa tip "chilot" . E ultima generatie!!

Cum arata astea?

Sper ca te-ai prins ca era o gluma :) sau nu?

Husele de scaun tip "chilot" sunt concepute special pentru scaunele sport "bloncoase" si tari ca piatra de la E36 coupe :twoup:

M-am prins ca era o gluma,ii stiu trecutul lui bogdita de pe forum,insa ma gandeam ca apari cu vreo trasnaie de poza :)

N-am avut rabdare sa ma ocup de poza ! Dar ma gandesc sa infintez fan clubul " bogdyy ala cu E36 cu suspensie sport".

Trebuie sa recitesc regulamentul si sa vad daca e "legal" si ii voi face un topic special dedicat sa vada si userii noi cine e el defapt si cum face marca de ras :twoup:

Edited by sax1987

Ma Bogdita tata, de data asta nu am citit mai deloc topicul dar numai dupa denumirea lui tu din nou esti cu oistea'n sus. Cum sa fie incomode scaunele ma? Tu cum stai in ele? De-a curmezisul? Cum poti sa debitezi ineptii de astea? Eu am facut zeci de drumuri cu e36-le meu Cluj-Bucuresti (peste 450 km) si au fost multe din ele in care nici nu m-am oprit iar cand am iesit din masina eram ok. Nu ma deranja spatele si nu simteam oboseala. Deja depasesti orice limita a intelegerii.

Ma Bogdita tata, de data asta nu am citit mai deloc topicul dar numai dupa denumirea lui tu din nou esti cu oistea'n sus. Cum sa fie incomode scaunele ma? Tu cum stai in ele? De-a curmezisul? Cum poti sa debitezi ineptii de astea? Eu am facut zeci de drumuri cu e36-le meu Cluj-Bucuresti (peste 450 km) si au fost multe din ele in care nici nu m-am oprit iar cand am iesit din masina eram ok. Nu ma deranja spatele si nu simteam oboseala. Deja depasesti orice limita a intelegerii.

Abia acum am inteles eu care-i problema lui. Totul se leaga de job-ul lui (stripper), de acolo se trag prblemele cu confortul la masina. Vine obosit de acolo si bineinteles ca il deranjeaza scaunul si masina prea rigida.