Jump to content

[Cumpar] sticle far e46 FL

Recommended Posts

Salut,

Sticle far noi si originale 430 Ron/buc TVA inclus. Cel de pe dreapta este pe stoc.

Daca il vrei si pe ce de pe stanga dureaza 48 ore daca esti din Bucuresti (comanda in fiecare zi pana la ora 14:00 mai putin sambata si duminica).

Pentru alte piese originale foloseste www.RECLAMA-NEAUTORIZATA.ro... doar coduri OEM.

Salut,

Sticle far noi si originale 430 Ron/buc TVA inclus. Cel de pe dreapta este pe stoc.

Daca il vrei si pe ce de pe stanga dureaza 48 ore daca esti din Bucuresti (comanda in fiecare zi pana la ora 14:00 mai putin sambata si duminica).

Pentru alte piese originale foloseste www.RECLAMA-NEAUTORIZATA.ro... doar coduri OEM.

Multumesc

La pretul asta cred ca am sa ma uit lung si bine....personal mi se par scumpe...o sa mai caut ....

ms oricum

• 9 months later...

Domnu` "STIE TOT"...de ce nu-i faci tu o intrebare la Dan!

pai e f . simplu,nu tre sa ''stii tot'' ideea era ca eu mi-am cumparat deja inca de anul trecut ,cu mult sub 160 de lei/bucata,acuma chiar sa dau mura-n gura,nu se poate ...cum sa nu stiu cat costa ? si cum sa nu stiu multe lucruri ? uita--te la mine la profil sa vezi ce varsta am :bye:

Edited by dee-low

pai e f . simplu,nu tre sa ''stii tot'' ideea era ca eu mi-am cumparat deja inca de anul trecut ,cu mult sub 160 de lei/bucata,acuma chiar sa ca dau mura-n gura,nu se poate ...cum sa nu stiu cat costa ? si cum sa nu stiu multe lucruri ? uita--te la mine la profil sa vezi ce varsta am :bye:

DECI

nu am nimic cu nimeni, DAR ... te-am vazut in "actiune" pe multe topicuri...ca fiind un MAESTRU...si daca as face o lista cu raplay-urile date de tine...nu stiu ce varsta ti-as da ( btw...nu cred ca varsta te face expert BMW)

referitor la sticle...eu am cautat multa vreme...si consider ca pretul este bun daca sunt noi

Iar daca continui cu atitudinea asta...pe care am observat-o in mai multe topicuri...o sa atragi numai raul asupra ta

Incearca sa fi mai bun si lasa arogantele

DECI

nu am nimic cu nimeni, DAR ... te-am vazut in "actiune" pe multe topicuri...ca fiind un MAESTRU...si daca as face o lista cu raplay-urile date de tine...nu stiu ce varsta ti-as da ( btw...nu cred ca varsta te face expert BMW)

referitor la sticle...eu am cautat multa vreme...si consider ca pretul este bun daca sunt noi

Iar daca continui cu atitudinea asta...pe care am observat-o in mai multe topicuri...o sa atragi numai raul asupra ta

Incearca sa fi mai bun si lasa arogantele

ce-am mai ras cum se fac unii de porc ,fara sa-i intrebe cineva,ce dracu faci ,imi faci profil psihologic aici pe forum ? ...mai bine faceai de la inceput ce ti-am zis,sa ceri oferta de la groza si de la claudiu ,sa te convingi ca e sub 160 de lei o sticla de far NOUA ,si dupa aia nu mai postai toate aberatiile astea pe-aici.Am vrut sa va ajut sa va luati sticle de far mai ieftine,si ce-am castigat ? iar ma trage de urechi o tanti de varsta lu' fii-meu ,ma rog aroganta specifica varstei,pot trece peste :thumbsup: toata chestia e sa nu treci de linia subtire dintre ''smecherie'' si obraznicie :blink:

ce-am mai ras cum se fac unii de porc ,fara sa-i intrebe cineva,ce dracu faci ,imi faci profil psihologic aici pe forum ? ...mai bine faceai de la inceput ce ti-am zis,sa ceri oferta de la groza si de la claudiu ,sa te convingi ca e sub 160 de lei o sticla de far NOUA ,si dupa aia nu mai postai toate aberatiile astea pe-aici.Am vrut sa va ajut sa va luati sticle de far mai ieftine,si ce-am castigat ? iar ma trage de urechi o tanti de varsta lu' fii-meu ,ma rog aroganta specifica varstei,pot trece peste :thumbsup: toata chestia e sa nu treci de linia subtire dintre ''smecherie'' si obraznicie :blink:

mi-ai dat de m-ai julit :))

Nenea...lasa tu forumul asta in pace...si nu te mai lega de copii atunci ;)

Toata stima...pt colegii de pe forum bineinteles

hai ca ma bag si eu ca musca...mie imi pare ca a vrut sa te ajute...dar daca te deranjaja preturi asa mici nu il mai lua in seama pe d-nul dee-low...le iei pe cele de 430 si ai terminat balciul...eu zic sa faceti pace...rautatile sunt foarte usor de facut si de spus...pledez pentru zambet pe buze face bine la psihic :rolleyes:

hai ca ma bag si eu ca musca...mie imi pare ca a vrut sa te ajute...dar daca te deranjaja preturi asa mici nu il mai lua in seama pe d-nul dee-low...le iei pe cele de 430 si ai terminat balciul...eu zic sa faceti pace...rautatile sunt foarte usor de facut si de spus...pledez pentru zambet pe buze face bine la psihic :rolleyes:

un om sincer,mersi...eu o sa-ti urmez sfatul .Gata ,m-am retras definitiv din discutia asta ,nu de alta dar sa nu degenereze din nou ! :D

"cele de facelift sunt peste 160 lei,deci e un pret bun 160 lei/buc ; doar cele de nonfacelift sunt pe la 100 " - Dan...CLujean de-al meu confirma cele spuse de mine MULTUMESC !

....si nu este singurul... :)

@dee-low - :) e bine sa dovedim ca suntem o comunitate ...NU rivali

• 4 months later...

Caut sticle far e46 FL noi sau SH....

FARA CRAPATURI SAU ALTE DEFECTE, MATUITE, ZGARIATE

doresc sa fie cat mai noi si impecabile !

salut... ti le dau pe ale mele,sh,la 100 ron bucata. daca le faci un polish,sunt ca noi. lasa mi un id de mess te rog am niste poze facute cu o camera full hd care ocupa mult spatiu si nu le pot pune pe forum. multumesc.stima. :thumbsup: