Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Vand scaune bmw

Recommended Posts

Scaunele au fost pe masina mea , starea lor nu este rea. Singura problema este la scaunul soferului unde s-a descusut materialul , se poate face fara probleme.

Mentionez ca scaunele sunt imbracate , dar nu cu piele naturala ci sintetic. Asa le-am luat , asa le dau.

Scaun stanga dreapta , tetierele lor , bancheta spate ( sezut + spatar ) + tetiere.

400 ron nediscutabil.

post-3693-1272975136_thumb.jpg

post-3693-1272975147_thumb.jpg

post-3693-1272975156_thumb.jpg

post-3693-1272975206_thumb.jpg

post-3693-1272975213_thumb.jpg

Edited by kretzu

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
eu vad in poze joystickul de la reglajul lombar.... presupun ca are si pernele ce se umfla in interior.....

gaseste pe cineva care sa stie sa ti le dea jos.

ahahahhahahahahhahahahahahhahaaha ma faci sa rad. am zis eu ca le scot sa ti le dau ?

acum mi-am dat seama ca lombarul se refera la spate nu la picioare. ( eram cu alea sport in cap ).

am zis ceva amuzant ? ciudat.... eu nu cred....

te-am intrebat doar daca le dai sau nu ... era suficient un NU ca raspuns...

ar trebui sa razi in primul rand de cultura ta generala ca nu sti ce-i ala "lombar" de te gandesti la picioare si nu la spate

oricum iti faceai scoteai jumate din suma care o vrei. asa nu le vei da la pretul asta niciodata la cum arata. bafta oricum. pe mine nu ma mai intereseaza.

am zis ceva amuzant ? ciudat.... eu nu cred....

te-am intrebat doar daca le dai sau nu ... era suficient un NU ca raspuns...

ar trebui sa razi in primul rand de cultura ta generala ca nu sti ce-i ala "lombar" de te gandesti la picioare si nu la spate

oricum iti faceai scoteai jumate din suma care o vrei. asa nu le vei da la pretul asta niciodata la cum arata. bafta oricum. pe mine nu ma mai intereseaza.

aoleo ce timisorean agitat esti , nu stii de gluma deloc.

daca ma iei pe mine cu "sa razi de cultura ta generala" ar trebui sa stii ca tu n-ai mintea mea nici macar pe jumate si ca , omul mai greseste nu e asa perfect ca tine :twoup:

pe mine nu ma intereseaza sa scot , sa fac combinatii....sa ma bucur de fiecare bilet de 500 de mii. le dau bine , nu le dau asta e. oricum nici daca vindeam separat pernutele , tie clar nu ti le vindeam.

oare intra scaunele pe E36 ?!

salut valentin , sincer nu cred ca intra....sunt destul de late. ar trebui sa intrebam pe cineva mai cu experienta sa ne lamureasca.

scaunele sunt exact ca in poze nici mai rele nici mai bune , scaunul soferului are singura problema ca este rupt. se rezolva usor. ( asta daca esti interesat in cazul in care se potrivesc :) )

Nu vreau sa te dezamagesc dar acelasi tip de scaun cu tapiterie de panza(sau ce-o fii aia oem) le vindea florentincristea la 100 de lei bucata.Singura chestie ca erau murdare,dar nu rupte sau altceva!

pai ia fa un calcul sa vezi cat fac 100 + 100 fata si 100 + 100 spate...oare cat ie ? murdare , rupte in supapa...altceva ?....

• 1 month later...