Jump to content

Bmw 330Coupe Diesel -2005- ~Impecabil~

CT-87-ADY

Recommended Posts

***OCAZIE***

Numai pentru Cunoscatori!

Bmw 330Coupe Diesel

Fabricatie: 2004.10

- NelovitĂŁ, ImpecabilĂŁ, !!! Nici o piesa Revospita !!!

- Achizitionata Personal din Germania, Unic Proprietar, 3Chei

- Foarte Putin Rulata in Tara, Efectiv in STARE NOUA!!

- Motorizare: 3.0Diesel 204Cp

- Cutie Manuala: 6+1 Trepte, Consum Redus: 7-8L / 100km.

- Rulaj: 89.500Km 100% Reali (Carte Service la zi)

- Toate Consumabilele Schimbate: Ulei+Toate filtrele+Placute Frana+ Articulatii Fata.(facturi)

- Interior Deosebit: Culoare Visina Putreda.

- Ceasuri Cromate, Eleron M3.

- Volan Sport Multi-FuncĂžional ĂŽmbracat ĂŽn Piele

- Scaune FULL-Electrice cu 3memorii, Xenon

- Senzori de Parcare pe Spate, Pilot Automat.

- RadioCd Bmw Professional MP3

- Cotiera Fata + Spate, Tips-uri Sebring

- Climatronic, Computer de Bord, Pachet Lumini

- Oglinzi electrice ĂŽncĂŁlzite, heliomate.

- 4 x Geamuri Electrice actionate si din Cheie.

- Folie Llumar Omologata R.A.R.

- Jante Aluminiu ''17 Originale Bmw + Anvelope Noi (factura+nr km trecuti pe factura in momentul cumpararii)

- 8 Airbag-uri ABS, EBD ,ASR, DTC III.

- Accept absolut ORICE VERIFICARE

ETC...ETC...

Cumparata personal din Germania de la o doamna (1959), am copie dupa brief, Factura de achizitionare din germania unde sunt specificati nr de km in momentul cumpararii, masina a costat 18.000euro+taxa+drum(daca are vreo relevanta).

Precizez ca Grila fata(narile) si Plafonul sunt imbracate in Autocolant Negru Lucios care se poate da jos intr-o secunda daca nu este pe gustul cumparatorului.

PreĂž: 12.900 € Negociabil

Tel: 0722.990.901 sau 0723.152.294

pt mai multe poze: smokye05@yahoo.com

......

post-4049-1273140071_thumb.jpg

post-4049-1273140082_thumb.jpg

post-4049-1273140337_thumb.jpg

post-4049-1273140350_thumb.jpg

post-4049-1273140360_thumb.jpg

post-4049-1273140369_thumb.jpg

post-4049-1273140382_thumb.jpg

post-4049-1273140510_thumb.jpg

post-4049-1273140520_thumb.jpg

post-4049-1273140585_thumb.jpg

post-4049-1273140621_thumb.jpg

post-4049-1273140699_thumb.jpg

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ntz... ntz... ce carcotas esti :twoup:

1. Are carte service originala din Germania NU facuta la imprimanta ( se pot compara service`urile din carte cu cele din baza de date BMW cu ajutorul seriei de sasiu), ceea ce este trecut in cartea service este si la BMW in ISTORICul masinii.

2. Are km Trecuti pe Factura in momentul cumpararii si NU este facatura factura este originala.

3. Dupa cateva luni am schimbat cauciucurile la un service autorizat unde s-a facut factura si s-a notat....masina,nr de inmatriculare , seria de sasiu....si deasemenea.........Numarul de KM la bord in momentul montarii anvelopelor.

Daca masina asta are un km in plus..... eu o dau degeaba !

P.S: Puteam sa va scot ochii k mergem cu Cheia la BMW si o verificam.... dar testul acela este irelevant ! Testul cu Seria de Sasiu este cel care spune tot si pe care 90% din masinile aduse din Germania NU`l trec, bineinteles daca servisata a fost la o reprezentanta Bmw .

arata bine masina, faza cu babutza si mosulica s-a cam "fumat". Nu cred ca o babutza din germania umbla cu o masina coupe si cu motor de 3.0 ..........sau poate era vreo babutza mondena :twoup:

Bafta la vanzare!

Edited by Ciumidel

Sunt primul pe lista sa primesc masina degeaba :twoup:

Acum serios vorbind, ai scris cateva aiureli pe aici:

- consumul e de 7-8% extra-urban, nici macar mixt

- sa spui despre o masina de 6 ani si aproape 100.000km ca este in "stare noua" mi se pare complet deplasat

- despre km nu comentez nimic, e foarte posibil sa fie reali, dar ma indoiesc foarte tare - a naibii babuta cum se dadea ea doar in weekend cu 204 cai sub capota :)

- dotarile lasa mult de dorit, la pretul pe care il ceri tu (se apropie vertiginos de 330d - e90)

- are doar 6 airbag-uri, nu 8

- are doar ABS si DSC, nu toate prostiile care le-ai enumerat tu acolo

- poti sa detaliezi un pic "ETC...ETC..."??? e vreo dotare optionala?

- spui ca a costat 18.000 euro+taxa+drum, iar tu acum o vinzi cu 12.900 euro (sau asa speri) - aici ceva e ciudat...ori te pasioneaza sa pierzi bani multi intr-un timp foarte scurt, ori masina o ai de ceva vreme si intre timp i-a scazut valoarea...si atunci ma intreb de ce ai spus in anunt "Foarte Putin Rulata in Tara"

Pe final...mi-am permis sa comentez...pentru ca sunt cunoscator de 330d :)

@ MihaiC : Inseamna ca iti plac mult masinile mele dak le-ai tinut minte pe toate si zici k tu k toate au km astia...

@Ciumidel: Asta este scris in Brief unic proprietar: Carmen Liebermann 1959 nu este absolut nici un "cliseu" chiar dak suna...

@mikken:

- atat consuma masina pe proba.... 9L in oras...Constanta... si 6-7 la drum.... 7 mers sportiv.

- EXACT in stare noua este masina... nu exagerez cu nimik... NICI MACAR Nu a fost POLISHATA vreodata !

- KM... cine e interesat.... vine vede masina, vede hartiile suna si la BMW dak e nevoie si se convinge...

- Pai bineinteles... k dak avea dotari... navi... piele nu mai avea 90.000 avea 200.000.... si dotari si KM putini NU exista in Germania...( am preferat o masina buna si cu km putini in detrimentul KM)

......

daca nu stiti nu mai vb , sunt in cautare de masina in jurul sumei de 8-10k si am gasit numai joarse, nu mai vb ca nu-si merita pretul sau ca se apropie vertiginos catre pretul unui 330d e90 (sa mi-l aratati si mie ca maine ma cac diferenta si il iau). eu sunt ft mirat de cei care spun ca si-au vandut masinile care erau beton pe pretul de 7-8mii .. ca eu nu gasesc nimic beton acum... sau sunt eu prea pretentios? targul e plin de cazane scumpe (s-or vinde :twoup: ?) iar pe net sunt numai masinile laudate necomforme cu realitatea.

cel putin din descriere si din poze eu personal zic ca masina asta isi merita banii ceruti cu prisosinta, daca mai are si istoric la AB si se certifica ca acei km sunt reali cu atat mai mult.

si nu mai vb ca o masina ca asta nu poate sa aibe acesti km reali.. sau voi nu ati intalnit masini mai vechi cu km putini reali?

iar daca voi spuneti ca cineva nascut in 1959 (51 ani) e batran (baba) ce mai spuneti de cei nascuti in '30-'40?

nu cunosc personal masina si nici pe vanzator dar cu siguranta daca era in targetul meu o vizionam apoi daca era real ce s-a povestit era a mea.

app: caut masina medie/mica in stare buna cu km putini, nelovita/nerevopsita etc, daca stie cineva pm me . (scuze de off)

OCAZIE!

Bmw 330XDiesel

Fabricatie 2006.10

- Nelovita, Impecabila, Achizitionata Bavaria Romania

- Motorizare: 3.0Diesel 231CP / 520NM

- Cutie StepTronic: optiune Sport + Manual (6+1).

- Rulaj: 89.500Km 100% Reali (Carte Service la zi)

Merita vazuta.... *** Masina pt Cunoscatori ***

*** OCAZIE ****

Bmw 320d 163CP

Prima inmatriculare: 11/2005.

! Foarte DEOSEBITA !

NERULATA ROMANIA !!! Nelovita

- Culoare Deosebita: Artic Blue Metalic

- Unic Proprietar Germania, Absolut ImpecabilĂŁ, Stare noua

- Motorizare: 2.0Diesel 16v 163Cp !.......3chei..........!

- Rulaj: 84.000km 100% Reali, Carte Service BMW.

!OCAZIE!

Bmw 525D

-2005-

- Unic Proprietar , Absolut ImpecabilĂŁ

- Motorizare: 2.5Diesel 177Cp

- Cutie manualĂŁ: 6 + 1 Trepte

- Rulaj: 89.500Km (!!Carte service la zi!!)

!......Absolut superba.....!

Pacat ca ti-au sters din anunturi .

Omul este foarte serios in 2006 avea la vanzare un a6 3.0 tdi cu 30000 euro.Dupa ce am vb 1 zi la telefon urmand a 2-a zi sa plec la Constanta am aflat ca masina are motor de 2000 cm.

ar trebui sa primeasca un premiu pentru cele mai urate scaune avute vreodata de un e46 coupe...este mai cheala ca ala de la vacanta mare...

pret nu comentez

Edited by Mario Marius

mda, toate masinile lui sunt ocazii, nelovite, impecabile, km reali si cu unic proprietar...

@CT-87-ADY : termina cu dezinformarea asta cu consumul. am avut si eu 3000 diesel timp de 3 ani si stiu exact cat consuma. tu spui ca iti consuma in CTA mai putin decat dau astia in carte urban...keep dreaming. masina consuma putin pentru motorul asta, dar nu exagera.

PS: chiar nu inteleg analogia ta...adica daca o masina are mai multe dotari, face omu mai multi km cu ea? :twoup: ma faci sa zambesc sincer!

PPS: de ce nu comentezi si diferenta mare dintre pretul de achizitie si cel de vanzare? chiar sunt curios care e povestea. cand a intrat masina in tara?

@io's : gasesti 330d - e90 din 2007 incepand de pe la 14.000 euro + taxa, asta daca vrei sa le dai banii samsarilor nostri in loc sa ti-o aduci tu din Germania.

stiu si eu ce masini se gasesc prin targuri si cat de jumulite sunt. daca iti aduci aminte, chiar tu ai zis de masina mea ca pare foarte ingrijita si ok...si chiar era, iti pot confirma multi de pe forum care stiu masina...si uite ca am vandut-o cu 7000 euro, iar acum probabil as fi dat-o cu 6000. actualul proprietar cu care mai tin legatura e foarte multumit de ea. mai cauta si sigur gasesti o masina buna la un pret decent...o sa fii uimit cat de mult sunt dispusi unii sa negocieze :)

si sa fim seriosi...nu cred ca sunt multi pe aici care o vad pe tanti la 51 ani intr-un coupe...si masina n-are nici o zgarietura si nici o lovitura nimic...o fi fost "piloata" la viata ei (ca tot vor astia sa schimbe denumirile profesiilor in COR :) )

@io's : gasesti 330d - e90 din 2007 incepand de pe la 14.000 euro + taxa, asta daca vrei sa le dai banii samsarilor nostri in loc sa ti-o aduci tu din Germania.

nu contest, da' probabil cu 250k+ km (reali), nu caut asa ceva :twoup:

edit: scuze, am scris de pe ID-ul unui coleg :) (io's sunt)

Edited by SF320i

mirceagsm...ori esti nebun la cap ori ma confunzi !

Multumesc dar NU ma intereseaza Focus ST !

referitor la ...

"mda, toate masinile lui sunt ocazii, nelovite, impecabile, km reali si cu unic proprietar.."

DA !!! Este foarte FOARTE adevarat ! :twoup:

Va ofticati sa inteleg....sau cum?

@mikken... ATAT consuma... la POMPA nu pe bord... pe bord are 8,7chiar... Crezi bine nu crezi mai bine...204CP este altceva fata de 184cp pt cultura ta generala.... alta electronica...alta injectie...alt turbo si tot asa...

330d E90 la 14.000..... cu 200.000km...poate... si "330d" care de fapt este 325D...dar toti samsarii il prezinta 330d....

am vrut sa cumpar si eu vreo 3..."330d" si dupa ce le ceream seria....aflam ca de fapt masinile sunt 325D... 140KW...departe de 170kw...

iar revenind la Doamna care a avut masina...asta scrie in BRIEF.... am scris ce este acolo NU am mintit cu absolut nimik!

Oricum cine e interesat de masina....vine...o vede si SE CONVINGE si de starea masinii si de nr de km...si de cat de mult a fost iubita si ingrijita masina!

La cate masini ai avut mai ai si tupeu sa zici ca nu esti samsar :twoup:

Vand Bmw 330Cd -2005- Impecabil‎ - 2 postări - 6 Mai 2010

Vand Audi A6 2.7TDI, an 2007, 14990 euro‎ - 8 postări - 19 Feb 2010

Vand Mercedes C220 CDI 170 cp, an 2008, 17990 euro‎ - 13 postări - 20 Ian 2010

Vw Passat ,2007, 2.0TDI 170CP **11.990euro**‎ - 2 postări - 20 Nov 2009

Bmw 330Coupe Diesel -2005- ~Impecabil~ - BMWClub

[Vând] Peugeot 207 1.6HDI * 7.990Euro *

Audi A4 ** 2008 ** 14.999Euro

toate impecabile si numai pt cunoscatori

Edited by ins1dez

Oricum cine e interesat de masina....vine...o vede si SE CONVINGE si de starea masinii si de nr de km...si de cat de mult a fost iubita si ingrijita masina!

:twoup:

Edited by Mario Marius

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.