Jump to content

Bmw 330Coupe Diesel -2005- ~Impecabil~

CT-87-ADY

Recommended Posts

de ce te superi daca lumea spune ca esti "samsar" ???

definitia cuvantului "samsar" conform dex-ului este:

SAMSĂR, samsari, s.m. Mijlocitor ĂŽn afaceri negustorești; misit. ♦ Fig. PersoanĂŁ care face din orice lucru obiect de negoț. – Din tc. simsar, bg. samsar.

oricum, masina este frumoasa si pare ingrijita pana la proba contrarie.

bafta !

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Din cate vad in poze - masina are numar definitiv, ma gandesc ca este pus doar pentru poze.

Am dedus ca daca exista factura si brief-ul, masina nu are cum sa fie inmatriculata definitiv.

Lamureste-ne !

De frumoasa este frumoasa in poze, probabil la fel si in realitate.

PS: Sper sa nu fi gresit din neatentie cu inmatricularea....

Masina este inmatriculata...este din 2009 in tara, unic proprietar. am scris ca am COPIE dupa brief si factura...

Autocolant Negru Lucios "Oracal"... montat la o firma specializata care coleaza in mare parte taxiuri, la fel este si grila.

Price up-date: 12.800euro Negociabil

Pe autovit era 2005 cu VIN-ul in fata acum vad ca ai spus adevaru, cat despre motor laso asa cu 204 !

Eu nu inteleg altceva ma frate de ce nu poti sa pui si tu un anunt normal sa nu aiba lumea de ce sa se mai ia de tine !

Pt. cultura voastra generala....ECU 3.0D 204CP este acelasi ca si la 3.0D 218Cp difera DOAR SOFTUL !

Cine ţi-a zis asta? :twoup:

Maşina nu are doar computer de injecţie, sunt alte piese care diferă.

Edited by Ciupanezu

Ntz... ntz... ce carcotas esti :twoup:

1. Are carte service originala din Germania NU facuta la imprimanta ( se pot compara service`urile din carte cu cele din baza de date BMW cu ajutorul seriei de sasiu), ceea ce este trecut in cartea service este si la BMW in ISTORICul masinii.

2. Are km Trecuti pe Factura in momentul cumpararii si NU este facatura factura este originala.

3. Dupa cateva luni am schimbat cauciucurile la un service autorizat unde s-a facut factura si s-a notat....masina,nr de inmatriculare , seria de sasiu....si deasemenea.........Numarul de KM la bord in momentul montarii anvelopelor.

Daca masina asta are un km in plus..... eu o dau degeaba !

P.S: Puteam sa va scot ochii k mergem cu Cheia la BMW si o verificam.... dar testul acela este irelevant ! Testul cu Seria de Sasiu este cel care spune tot si pe care 90% din masinile aduse din Germania NU`l trec, bineinteles daca servisata a fost la o reprezentanta Bmw .

Faza cu km reali e cam expirata ptr unu are are habar oleaca la masini.

Am mai intalnit oameni care vindeau prin targuri masini si se bateau cu pumnii in piept ca masina lor are 80k km ,ca are carte service....bla...bla...hai sa fim seriosi!

tu foarte frumos ai fi putut sa iei istoricul masinii din germania,pana cand s`au facut revizii si sa le treci in cartea ta service.

care este ultima data trecuta in cartea service si ce s-a schimbat?

Edited by Soare Mrs

Salut...nu-l cunosc pe vanzator...n-am nicio treaba cu el...nu-i iau apararea in niciun fel...ba chiar cred ca masina din 2004 cu 89 000 km e greu de gasit...etc...

Dar ceea ce ma mira...ba chiar dispera...e ca vorbesc unii care habar n-au...care cred ca n-au fost vreodata in Germania...si spun chestii de genul:

"gasesti 330d - e90 din 2007 incepand de pe la 14.000 euro + taxa, asta daca vrei sa le dai banii samsarilor nostri in loc sa ti-o aduci tu din Germania"

habarnistului (cu tot respectul si toata stima) care-mi aduce mie 330d din 2007 cu 15000 (nu 14000, cum zicea el) + taxa si cu km pana-n 120 000....i-o cumpar pe loc, dar sa aiba si dotari...etc

eu am fost in Germania in vara anului 2009 , era un 318d (intr-adevar, la vreo 70 000 km) , 2006 parca masina, fara prea multe dotari...ba chiar cheala daca nu ma insel...era vreo 13 000...intr-adevar , din 2009 pana-n 2010 a mai trecut un an...dar totusi, sa nu exageram :twoup:

un 330d BUN ( cu km putini , in jur de 100 000 km si cu ceva optiuni, nu unul de 200 000 si chel) sare de 17 000 fara probleme, asta minim...sau ma rog, omu` n-a gresit...a zis ca incepand de la 14 000...17 000...etc :)

repet...masini bune (km putini in primul rand, ca astia fac pretul ...si ceva dotari) cu pret mic nu exista :)

doar daca-i omul disperat si are nevoie de bani...ceea ce rar gasesti...si le ia altii :(

see ya :(

Mai samsarule tu imi zici mie de criza, pai tu esti intr-o criza contiunua mai zgarcenie, tu nu iesi afara decat pasager la tovarasu tau 88tdi, ma si bufneste rasu cum poti sa-mi zici tu mie de asa ceva cand pe tine te stie tot orasu de samsar si zgarcit.

Mai samsarule tu imi zici mie de criza, pai tu esti intr-o criza contiunua mai zgarcenie, tu nu iesi afara decat pasager la tovarasu tau 88tdi, ma si bufneste rasu cum poti sa-mi zici tu mie de asa ceva cand pe tine te stie tot orasu de samsar si zgarcit.

:twoup:

Eu merg cu masina mea intre 15-20.000 km pe an, in fiecare zi la servici (in bucuresti), in concediu si in diverse we-uri. Daca omul spun e ca are km reali verificabili, nu inteleg de ce va tot infoiati. De fapt, am remarcat ca este sport national pe aici. Daca cinva vine cu o astfel de masina pe bune, v-ati gandit daca are vreo sansa cu voi, are vreo sansa sa nu il aduceti la exasperare? Este samsar, nu stiu... Si daca este, fura de la cineva, va afecteaza cu ceva? Pe bune, nu inteleg, a fost careva dintre voi si ati vazut despre ce este vorba? Daca da, postati fratilor aici si ii rupeti dintii!!

PS. Nu il cunosc pe vanzator si nu cunosc masina.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.