Jump to content

Bmw 330Coupe Diesel -2005- ~Impecabil~

CT-87-ADY

Recommended Posts

Ma amuzi copios.... invidiosule :)) Te oftici si tu k nu esti samsar a??? Te doare tare?

Hai fugi rpd cu barca k urla foamea pe uscat si nu mai tine...ghiortaie matele :twoup:

Scuze de off`topic...cu riscul de a ma repeta.... poate totusi sterge un Moderator posturile care chiar nu isi au rostul.

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Da asa e ! Cum ai ghicit ? Mor de invidie ca nu sunt samsar si eu, o sa ma inveti si pe mine vreodata secretele aceste "meserii" fabuloase ?? Asta crezi tu ca esti vreun mare afacerist ca faci bani "din nimic" ? Macar de ai face ceva singur, dar esti mort fara tactu ! Si eu plec cu barca pentru ca se intampla sa imi si placa, matele cred ca iti ghiortaie tie ca nu prea se vand cotetele pe vremea asta ! :twoup:)

P.S. Stai linistit ca nu sterge nimeni posturile !

Guest claudiu iorga
Multa lume isi da cu parerea fix aiurea.... masina are km reali, motorul trage exceptional, si este una dintre cele mai ingrijite masini in care m-am urcat.., pacat de vorbele aruncate aiurea.. :twoup: Edited by claudiu iorga

sal, masina arata bine, dar dupa parerea mea pretul e putin cam mare avand in vedere faptul ca masinile cu motor mare se vand foarte greu. optiunile sunt pe masina sunt cam putine putine. d

aca aveai un vocabular ca tot omul, si nu serveai gogosi, gen" pt cunoscatori" si a fost a unei babe, vindeai masina mai repede.

pai daca asta e adevarul.... :) NU am ce sa fac...

este o masina pt cunoscatori...pt cei care stiu ce inseamna 3.0D de BMW....care stiu cum impinge motorul asta..de la 1500...de la 3500rpm de unde vrei tu :) .care stiu cat consuma. 3.0d manual 6+1.. si cum suna un astfel de motor ...and so on...

Iar referitor la Doamna din Germania ....este PURUL adevar.... :D credeti bine... nu credeti...mai bine :D nu`i problema mea.

Legat de pret...Mai ieftina nu o gasesti -> Nicaieri! nu o iei nici din Germania la banii astia... nu mai punem....drum......taxa de prima inmatriculare...etc.

PT cine vrea 330CD.... GARANTAT este cea mai buna oferta, dar cum este o masina destul de rara si clientela este restransa. Romanu prefera sa dea 13.000 pe un E90 CHEL 320d cu +200.000 si 80 in bord. :twoup:( k doar e model NOU... nu se compara :D) )

Dar din fericire... nu ma agit sa o dau pt ca eu unul nu vad alta varianta la banii astia... sa arate si bine...sa consume si 9-10 in oras... 90.000km reali nu 200mii cum au mai mult de 90% din masinile aduse de afara , mai ales 3.0Diesel si colac peste pupaza si sa bata multe masini 2.0Turbo benzina care consuma 13..14...15L.

cam asta ar fi "jmecheria" la 3.0D pt cei care NU cunosc.

@cefi: Exact ....AI ghiciT! felicitari :( alta treaba mai buna nu am de facut dekt sa fac clone p BMW forum. Ms, Claudiu.... el stie masina, a mers cu ea... nu ca restu de pe forum care vb din.... "poze" si nici de acolo :(

Impecabil, numai pentru cunoscatori, purul adevar, garantat.. nu crezi ca sunt cuvinte un pic prea puternice pentru forumul asta? Deci daca nu treci testul de "cunoscator", nu esti calificat sa cumperi masina? :twoup: Si nu puteai sa pleci si tu de la premiza ca forumul este format (in majoritate) de cunoscatori?? Mie unul mi se apleaca atunci cand vad astfel de anunturi, si prefer sa stau departe de alte masini, in calitate de "cunoscator" intr-o oarecare masura.

Si inca un sfat batranesc: vorba dulce mult aduce.

Cat despre masina, da, cred si eu ca este un pret un pic mare pentru Romanica. In rest, bafta!

Guest claudiu iorga
Bravo bre.Apropos,de clona nu la tine ma refeream,dar ma rog...ma bucur ca te-ai simtit.Imi plac si aplaudacii tai,gen claudiu nicolae iorga.

Sa atac ideea nu persoana,spun asa:maniera in care este facut anuntul asta este de toata jena.

Nu inteleg de ce te iei de persoana mea, eu vorbeam la modul general dar, deh.. in "oradia" mai greu cu buna crestere .

• 2 weeks later...
Bravo bre.Apropos,de clona nu la tine ma refeream,dar ma rog...ma bucur ca te-ai simtit.Imi plac si aplaudacii tai,gen claudiu nicolae iorga.

Sa atac ideea nu persoana,spun asa:maniera in care este facut anuntul asta este de toata jena.

Nu inteleg de ce te iei de persoana mea, eu vorbeam la modul general dar, deh.. in "oradia" mai greu cu buna crestere .

bine ca te-a crescut mamica ta pe tine mai bine la bucale acolo.

Edited by vladps

Nu, ms Razvan cu o SINCERA parere de rau.... s-a vandut masina....dar cel mai mult imi pare rau ca pe un forum bmw....forum de presupusi "cunoscatori" bmw.... nu ati fost in stare sa apreciati o asemenea masina....si ati postat ceea ce ati postat.... inseamna ca preferati cotetele din autovit .... ca doar deah....e model NOU domne nu se compara cu asta vechi :twoup: si km...tot cam pe acolo :) poate si mai putini in unele cazuri :)

P.s: Va astept cu drag, sa carotiti la achizitiile ce vor urma !

Numai bine.

Nu, ms Razvan cu o SINCERA parere de rau.... s-a vandut masina....dar cel mai mult imi pare rau ca pe un forum bmw....forum de presupusi "cunoscatori" bmw.... nu ati fost in stare sa apreciati o asemenea masina....si ati postat ceea ce ati postat.... inseamna ca preferati cotetele din autovit .... ca doar deah....e model NOU domne nu se compara cu asta vechi :twoup: si km...tot cam pe acolo :) poate si mai putini in unele cazuri :)

P.s: Va astept cu drag, sa carotiti la achizitiile ce vor urma !

Numai bine.

Spre deosebire de cunoscatorii la care faci tu referire, eu am facut o oferta concreta..un schimb. faptul ca eu unul nu vad o femeie de 50 ani, nemtoaica conducand un 330cd. am stat in germania, adunat, aproape jumatate de an, si o sa ma duc din nou inca 3 saptamani in iulie..si crede-ma ca nu am vazut nici o femeie serioasa, nici macar la vreo 40 ani, sa conduca un 330 CoupeDiesel..spre deosebire de Romania, in Germania conteaza practicalitatea, de aceea un astfel de 330cd a fost trecut in acte ca fiind condus de o tanti de 50ani, dar 100% a fost condus de cineva pana in maxim 30ani..oricum nu asta conta, sa fii sigur ca nimeni nu cumpara masina ca a fost condusa de cineva in varsta, faptul ca a fost condusa in Germania era suficient. Dar tu vorbesti de parca ai vandut singurul 330cd ramas in functiune, iar noi..niste cunoscatori ce suntem..am ratat super ocazia..fiind convins ca nu e asa. bafta!

Probabil...asa o fi fost... cu Doamna...dar dak asa e scris in acte nu`i vina mea...:twoup: Probabil o cunducea nepotu`....fratele....etc :)

Nu e singurul 330 in stare de functionare...bineinteles dar bag mana`n foc k este UNUL din foarte putinele...330CD....din Romania MAI ALES....cu 90.000km nu doar pe bord :) si cu nici o piesa revopsita si crede-ma k stiu prea bine ce este pe piata auto din Ro.

Rog un moderator sa inchida topicul!

Multumesc...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.