Jump to content

schimb bmw 320i e36 m52

plopu320

Recommended Posts

• 1 month later...
dar sa iti pui motor mai mic pe masina nu te-ar interesa? de exemplu unul de pe un e36 touring din 98(cel de care iti povesteam mai de mult) sau unul de pe un e46 coupe din 2000. ambele sunt 1.8, in stare ireprosabila si cu 4 cilintrii, exact ce iti trebuie tie. cel de e36 doar il pui pe masina, are tot tot tot. cel de pe e46 nu mai are filtrul de aer. pentru cel de e36 m-am gandit la un 400 euro si asigur si montaj in banii astia, si la cel de e46 inca nu m-am gandit la un pret. daca te-ar interesa schimb cu 2.0 tau doar, doar cu cel de e46 pot sa fac schimb ca la celalalt ar trebui sa dau diferenta prea mare si sincer in perioada asta nu prea ma scot banii din casa.. despre cati kilometri au, nu fac nicio prezentare pentru ca nu vreau sa inceapa toti cu polemici si comentarii pur si simplu aiurea. le vezi, vezi cum merg si te convingi. inca o chestie, daca ti-ar surade ideea, motorul tau are cine sa ti-l cumpere pe bani frumosi...am vazut cum merge, deci merita un pret bunicel. daca te intereseaza contacteaza-ma, dar fara mistouri si caterinca si etc. lasam rautatile deoparte :twoup: pun si 2 poze ca sa iti faci o idee. 0720.144.125 Edited by buldogu_bld

pai de ex eu cand mi-am pus 1.8-ul m-a costat 350 ron omologatul...fara relatii fara nimic ca acum motorul e piesa de schimb, nu mai e ca odata sa dai o caruta de bani pe omologat...pt 1995 nu cred ca e mai scump cu mult...avand in vedere ca motorul meu e de e46 si are 1895...deci ar fi 100 cm3 diferenta...ma rog..cum vrei tu...salutare! Edited by buldogu_bld

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.