Jump to content

Montaj NAVI mare

Recommended Posts

am achizitinat azi monitor mare + modul GPS , care ar fi etapele pe care ar trebui sa le parcurg ?

trebuie sa achizitionez rama adaptoare pt monitor si clima(sa o mut mai jos) ?!?!

trebuie sa achizitionez o mufa daptoare pe care sa o montez la cablu cd(pe care il am acuma) si sa se potriveasca la monitor?

pot sa montez modulul gps in torpedou ca sa nu mai intind cablurile pana in spate ?

..... etc....

am nevoie de sfaturi / ajutor !!!! :twoup:

atasat am pus o poza cu bordul masinii .....

Multumesc .

Edited by vciprian_21

stiu ca trebuie sa demontez, dar am cerut un sfat concret , niste pasi clari daca ma poate ajuta cineva.....

nu vreau sa demontez masina si sa astept pe alticineva sa'mi spuna urmatorii pasi .... :twoup:

asta stiu si eu ca tre sa demontez ...dar ce am nevoie: rama adaptiva? cabluri ? mufe ? suporti de peindere? ...?!?!?!?!?

pot sa montez modulul gps in torpedou ca sa nu mai intind cablurile pana in spate ?

eu zic sa-l bagi in portbagaj, asha macar iti ramane torpedeoul liber...pt salam :twoup:

LE: imi place ca ai simtul umorului, iti urez bafta :)

Edited by Viper05

eu zic sa-l bagi in portbagaj, asha macar iti ramane torpedeoul liber...pt salam :)

:twoup: m'am gandit la varianta asta deoarece am vazut la unele masini audi pus modulul in torpedou .....

referitor la salam.... prefer sa renunt la el si sa mai incapa macar o bere :)

intreb si eu aici pe topicul omului :twoup: sa aflu si eu ceva,am masina cu navi 16/9 din fabricatie('03luna 8)de ce as mai avea nevoie sa vad si eu tv-ul pe ea-am si harman daca conteaza la ceva

modul radio ai?

nu stiu ce este si sum arata modulul radio ....

eu am luat de la cineva doar monitorul si o chestie gen cd-rom'ul de la calculator pe care scrie gps-navigation ......

am achizitinat azi monitor mare + modul GPS , care ar fi etapele pe care ar trebui sa le parcurg ?

trebuie sa achizitionez rama adaptoare pt monitor si clima(sa o mut mai jos) ?!?!

trebuie sa achizitionez o mufa daptoare pe care sa o montez la cablu cd(pe care il am acuma) si sa se potriveasca la monitor?

..... etc....

am nevoie de sfaturi / ajutor !!!! :twoup:

atasat am pus o poza cu bordul masinii .....

Multumesc .

macar sa montez momentan numai monitorul ce modificari ar trebui sa fac ?

am incercat sa'l pun ..... am demontat cd-ul ,am scos rama dar clima nu se potriveste sa o pun mai jos si nici mufele de la cd nu se potrivesc la monitor ......

deci, ce ar trebui sa fac ca sa pun macar monitorul in functiune pana am sa fac rost de restul componentelor pt montarea kit'ului complet ?

@vciprian_21: daca montezi doar monitorul si computerul de navigatie, nu o sa ai nici radio nici sunet, ai nevoie de cablaj pentru navigatie color si de rama clima (se poate sa modifici si cea actuala dar nu arata stralucit)

@batory: modul tv (de la 150 euro 16:9 analogic, hibrid e scum si nu se prea gaseste) si antene, in principiu merge si cu 2 sarme infipte dar nu merge stralucit :twoup:

@vciprian_21: daca montezi doar monitorul si computerul de navigatie, nu o sa ai nici radio nici sunet, ai nevoie de cablaj pentru navigatie color si de rama clima (se poate sa modifici si cea actuala dar nu arata stralucit)

am facut rost de cabluri + antena GPS-Navi la pretul de 110 euro ( nu le'am cumparat , momentan sunt in stadiul de oferta )?

pretul este ok?

MA INTERESEAZA , DACA ACHIZITIONEZ ACESTE CABLURI + ANTENA E TOTUL OK SAU MAI TREBUIE ACHIZITIONAT CEVA PT A FUNCTIONA SISTEMUL ?

din cate spuneau unii , imi trebuie si modul radio !!! nu functioneaza fara modul radio ? cica si asta mai costa vreo 300 euro ....daca e asa ma las lehamite .... e prea costisitoare montarea navigatiei pe masina .... :twoup:

vad ca modulul radio are exact aceeasi mufa ca la cd-ul pe care il am acuma in bord ..... cd-ul nu poate fi folosi ca modul radio ?

@batory: modul tv (de la 150 euro 16:9 analogic, hibrid e scum si nu se prea gaseste) si antene, in principiu merge si cu 2 sarme infipte dar nu merge stralucit :twoup:

zeronoo----multumesc --deocamdata mai astept sa ma hotarasc ce vreau ori dvd sa vad videoclipuri(desi nici la asta nu stiu ce imi trebuie)ori tv

Edited by batory

sincer...sunt la fel de inutile...la tv ai avantajul unei intrari A/V in (mono), o iesire A/V out si o intrare dedicata pentru camera de mers inapoi..:twoup:, dar cu siguranta sunt fancy amandoua :)

ps: daca nu pui modul tv nu poti sa pui nici dvd player :) decat cu alt adaptor ce inlocuieste modulul tv, am vazut si pe forum ceva, cam scump pentru ce "stie", dupa parerea mea :(

sincer...sunt la fel de inutile...la tv ai avantajul unei intrari A/V in (mono), o iesire A/V out si o intrare dedicata pentru camera de mers inapoi..:), dar cu siguranta sunt fancy amandoua :)

ps: daca nu pui modul tv nu poti sa pui nici dvd player :( decat cu alt adaptor ce inlocuieste modulul tv, am vazut si pe forum ceva, cam scump pentru ce "stie", dupa parerea mea :(

--multumesc ptr. ajutor -atunci ma limitez doar la o mag. care stie mp3 :twoup: deocamdata

Edited by batory

poate ajuta... :twoup:

multam , acuma chiar m'am lamurit .... nu are rost sa ma chiunui atata :)

cred ca voi renunta si voi vinde monitorul + modulul gps ..... e prea mare chinul pt montaj + ca trebuie sa mai achizitionez o gramada de piese .... cheltuiala se ridica prea mult + montaj ......

Ma puteti ajuta cu un pret pt monitor cu cd si modul GPS ? ( eu le'am luat de la un prieten in schimbul reducerii a unei parti din datorie ) .

P.S : dar daca as vrea sa montez doar monitorul ( pt design ) fara sa ma mai complic cu sistemul de navigatie .... nu ar fi mai simplu ?

e acleasi drac... de ce sa strici un lucru care functioneaza (sistemul audio al masinii) ca sa faci alt lucru sa functioneze ?

mai bine vinde ce ai...

preturi orientative... tre' sa cauti

http://fahrzeugteile.shop.ebay.de/Einbau-N...d=p3286.c0.m282

Multumesc , dar de unde stiu ce fel de modul GPS este ( MK2-MK3-MK4 ... ?!?) scire pe el ( pe eticheta) ,are vreun cod care semnifica tipul de modul ? momentan sunt la servici si nu'l am la indemana sa ma uit pe el , dar va intreb preventiv ca sa stiu dupa ce sa ma orientez cand ajung acasa :twoup:

P.S : mentionez faptul ca , intamplator am retinut ca , pe eticheta era specificat anul 2005 (sa fie oare model 2005 ?)

daca e asa mai bine vinde ce ai si cumpara Dinavin sau Hualingan...cred ca o sa mai si ramai cu bani...daca tot iti face monitorul cu ochiul :twoup:

intradevar , are un aspect mult mai placut daca ai un monitor mare in bord :) , dar paraca e prea costisitor si prea multa munca sa'ti montezi asa ceva pe masina ......

cred ca am sa renunt la ideea asta si am sa le vand .....

daca e asa mai bine vinde ce ai si cumpara Dinavin sau Hualingan...cred ca o sa mai si ramai cu bani...daca tot iti face monitorul cu ochiul :)

pai la modelele mentionate de tine mai sus , trebuie sa mai fac "multe" modificari ? cabluri trase prin toata masina ? alte module de gps , module radio , antene speciale .... etc...etc..... ?!?

Multumesc , dar de unde stiu ce fel de modul GPS este ( MK2-MK3-MK4 ... ?!?) scire pe el ( pe eticheta) ,are vreun cod care semnifica tipul de modul ? momentan sunt la servici si nu'l am la indemana sa ma uit pe el , dar va intreb preventiv ca sa stiu dupa ce sa ma orientez cand ajung acasa :)

P.S : mentionez faptul ca , intamplator am retinut ca , pe eticheta era specificat anul 2005 (sa fie oare model 2005 ?)

o metoda empirica e sa verifici daca scrie "DVD" pe capacul de la tray, daca da e MK4 :twoup:, daca esti sigur ca e fab 2--5, este mk4, pune o poza cu eticheta si iti spun ce e

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.