Jump to content

Vand bmw seria 3 e46 an 99

Adisor

Recommended Posts

Categorie : berlinĂŁ

Stare : inmatriculatĂŁ

Data fabricatie : 06/1999

Kilometraj : 190.500 km

Putere : 105 CP

Capacitate : 1895 cm3

Climatizare : Climatronic

Culoarea : verde metalizat

Culoare tapiterie : verde

UÂşi : 4/5

Motorizare : BenzinĂŁ

Consum : 8,00 litri / 100 km

Airbag: 6;

OpĂžionale siguranÞã : ABS; ASR; Proiectoare ceaÞã; Ănchidere centralizatĂŁ; Servo-direcĂžie;

OpÞionale confort : Geamuri electrice faÞã; Oglinzi electrice ºi Încãlzite; Volan reglabil in 4 poziÞii;

Scaune reglabile;CotierĂŁ spate;

Euro 3; Cutie manuala 5+1; Jante din aliaj;

Angel –Eyes(alb-diamant); Radio casetofon cu magazine de CD-uri(6 Cd-uri);

Motor pe lanĂž; Carte service(revizii fĂŁcute la timp); NefumĂŁtor;

Foarte bine intreĂžinut! Stare tehnicĂŁ foarte bunĂŁ!

Este adusĂŁ din Germania Âşi sunt al 2-lea proprietar.

Pret : 6.200 EURO neg.

Info: 0744.76.26.56.

Accept unele schimburi cu diferenta.Astept oferte serioase.

Poate pretul este mare, dar stiu ce "marfa" am.nu vreau sa jignesc pe nimeni.Rog pe rai facatori sa se abtina!

post-23231-1273320807_thumb.jpg

post-23231-1273320828_thumb.jpg

post-23231-1273320855_thumb.jpg

• 1 month later...
De unde atata abureala cu Optionale Siguranta si optionale comfort ? Inceteaza cu tampeniile ! Masina asta e 100% cheala , nu are nici o dotare ! Tot ce ai enumerat tu vine din fabrica cu ele !

mah da eu m-am legat de tine???uitate in gradina ta si dupa aceea comenteaza...

te intereseaza un signum de 2.2direct ,2003,full +dif din partea ta ?

sa vedem poze si la ce dif te-ai gandit?

De unde atata abureala cu Optionale Siguranta si optionale comfort ? Inceteaza cu tampeniile ! Masina asta e 100% cheala , nu are nici o dotare ! Tot ce ai enumerat tu vine din fabrica cu ele !

mah da eu m-am legat de tine???uitate in gradina ta si dupa aceea comenteaza...

Cam are dreptate Stefann , nu tine pe aici asta cu "va rog nu va mai bagati in seama" , e forum public si toata lumea are dreptul la o parere .

Masina intradevar arata bine , insa ceri mult pe ea . Degeaba zici tu ca sti ce marfa ai ; si noi stim cu ce se mananca asa ceva , iar un E46 cu motor mic , fara optiuni nu face mai mult de 5.500 de euro si asta daca este chiar impecabila .

Edited by Valentin_LMB

alooo, baetzii!

daca mai insistati in a va cadorisi cu apelative de genul celor de mai sus, luati vacanta... si nu de alta, dar sunt deja falit si devin invidios cand vad cum isi fac unii cadouri moca...

:twoup: luati-o ca pe un AVERTISMENT !

chiar daca aveti dreptate sau nu...v-am rugat sa va abtineti...nu am nimic cu nimeni...deci va rog....

@Adisor, ai citit regulile de postare la Mica Publicitate?

11. Daca un vanzator pune un anunt si nu doreste sa dea explicatii si de asemenea va face scandal ca ceilalti membrii discuta anuntul lui, anuntul va fi sters.

intamplator, OPTIUNILE pe care le-ai descris tu sunt dotari STANDARD la BMW E46... asa ca nu prea ai dreptate !

alooo, baetzii!

daca mai insistati in a va cadorisi cu apelative de genul celor de mai sus, luati vacanta... si nu de alta, dar sunt deja falit si devin invidios cand vad cum isi fac unii cadouri moca...

:twoup: luati-o ca pe un AVERTISMENT !

chiar daca aveti dreptate sau nu...v-am rugat sa va abtineti...nu am nimic cu nimeni...deci va rog....
11. Daca un vanzator pune un anunt si nu doreste sa dea explicatii si de asemenea va face scandal ca ceilalti membrii discuta anuntul lui, anuntul va fi sters.

@Adisor, ai citit cele de mai sus ?

nu e vb de discutiii dar se vorbeste foarte urat!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.