Jump to content

Vand X5 3.0d, prima inmatr 11/2009, 5.500 km

AlterEgo

Recommended Posts

M-am gandit sa vand masina din semnatura. Nu doar cunoscatorilor :twoup: ci oricui isi doreste sa achizitioneze un astfel de model.

Pe parcursul celor 5500 de km facuti in cele 6 luni de pana acum nu am avut nici un incident sau problema tehnica.

Iata variantele pe care le iau in calcul:

1. Cash 51.000 cu tva (43.000 + tva)

2. Preluare leasing, avans 24.700 cu tva (20.800), diferenta in 17 rate x 1302 euro fara tva.

E practic in stare noua. Diferenta dintre masina de fata si un X nou la superoferta de aproximativ aceiasi bani este data de optionalele pe care le are de aproape 20.000 de euro. Si niste muste lipite de bara fata, dar pe astea, cu tot regretul, nu o sa le dau impreuna cu masina :)

Alte detalii pe PM sau aici, cu rugamintea fierbinte sa nu discutam despre criza, bugetari, germania, presedinte, autovit. Nu ma indispun deloc, doar ca rezultatul unei astfel de discutii ar fi ca trebuie sa ma multumesc sa predau leasingul si sa mai dau ceva pe langa. Si nu e cazul.

Desi nu mi-a disparut entuziasmul initial, o vand doar pentru ca risca sa se transforme incet si sigur intrun frumos (dar din pacate prea scump) ornament de gradina. Si cum nu raman pe jos, poate fac fericit pe altcineva care in plus, sa se si foloseasca de ea.

Edited by paul
Corectare nr. km

• 4 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.