Jump to content

NAVI MARE + MODUL GPS

Recommended Posts

tocmai am achizitionat acu 5 zile un monitor + modul GPS in ideea ca imi voi monta navigatie pe masina ....dar din pacate nu m'am documentat inainte sa vad exact ce piese imi trebuie pt montajul si buna functiune a sistemului ..... asadar ma simt nevoit sa abandonez " proiectul " si le scot la vanzare ( LICITATIE ) ....

Daca este cineva interesat de achizitia lor, astept oferte pe PM ....

Multumesc .

modul GPS

eticheta monitor

eticheta modul GPS

din pacate nu m'am documentat inainte sa vad exact ce piese imi trebuie pt montajul si buna functiune a sistemului .....

vrei sa detaliezi putin ?

stiam ca mai am nevoie de niste cabluri + rama adaptoare pt scrumiera ...... dar ulterior am aflat ca imi mai trebuie antena gps ( nu ar fi o problema ) si modul radio care este o problema atata timp cat cost cateva sute de roni bune .... inca un lucru pe care nu l'am stiut a fost montarea sistemului ... necesita munca multa si " dezmembrarea " masinii :twoup: :)

din pacate nu m'am documentat inainte sa vad exact ce piese imi trebuie pt montajul si buna functiune a sistemului .....

vrei sa detaliezi putin ?

stiam ca mai am nevoie de niste cabluri + rama adaptoare pt scrumiera ...... dar ulterior am aflat ca imi mai trebuie antena gps ( nu ar fi o problema ) si modul radio care este o problema atata timp cat cost cateva sute de roni bune .... inca un lucru pe care nu l'am stiut a fost montarea sistemului ... necesita munca multa si " dezmembrarea " masinii :) :(

P.S : daca m'ar ajunge aproximativ 150 euro restul pieselor fara manopera , poate m'as razgandi si mi'as continua"proectul"....dar nu cred ca voi gasi modul radio la 100-200 ron :((

cam nasol ca eu sunt din bucuresti si daca erai mai aproape o puneam la mine si daca mergea iti dadeam banii pe ea. eu am tot ce trebuie pe masina, mai putin cele 2 piese de la tine. mai caut si daca ma hotarasc si nu le dai vb. monitorul este cel cu cd?

cam nasol ca eu sunt din bucuresti si daca erai mai aproape o puneam la mine si daca mergea iti dadeam banii pe ea. eu am tot ce trebuie pe masina, mai putin cele 2 piese de la tine. mai caut si daca ma hotarasc si nu le dai vb. monitorul este cel cu cd?

da , este cel cu cd ....

eu nu vreau nimic, ii raspundeam omului, oricum pret bun la amandoua

bun pret era pe un alt site, unde se vindeau ambele piese cu **0 E... (nu pun pretul pt a nu strica "afacerea" omului :twoup: )

am vrut sa le cumpar eu, dar avand in vedere ca nu avea nimic decat ce era in poze, am renuntat

p.s. stiu ca sunt aceleasi piese, pt ca monitorul are un singur buton original :)

OFERTA VALABILA PANA WEEK-END'ul URMATOR :

AMBELE PIESE 300 euro :twoup:

Maine am nunta si week-endul urmator face baiatul meu 1 an si trebuie sa'i iau din mot + petrecerea aferenta :) .........

Edited by vciprian_21

Monitor - VANDUT ,

Modul GPS - 400 RON .

P.S : S'a blocat calculatorul .... am dat de mai multe ori OK ( submit )si astfel a aparut ca am postat de mai multe ori .... :twoup: SORRY...

Monitor - Vandut ,

Modul GPS - Vandut .

Topicul se poate inchide .

Multumesc.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.