Jump to content

vand BMW 535d (E60)

vio_

Recommended Posts

Eu iti dau un raspuns luni seara sau marti cel tarziu ca sunt plecat weekend-ul asta.

Toata treaba e daca primesc sponsorizarea :twoup:

P.S. la airbag e o cuta, chiar deasupra scrisului "airbag", de la ce e?

Edited by IulianC

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Eu iti dau un raspuns luni seara sau marti cel tarziu ca sunt plecat weekend-ul asta.

de curiozitate cat vrei pe masina ta ? :)

Face toti banii masina..impozitul este ca la 530d, fiind aceeasi cilindree....consumabilele sunt pe aproape la pret cu cele de 530d (doar nu le schimbi odata pe luna)....

Cat despre faza cu "nu ma coafeaza doua turbine"...:) merita toata coafura :).....sunt 6 cilindri cu doua turbine, nu 4 cu una singura...depinde ce astepti la apasarea acceleratiei...:twoup:

Din unghiul din care e facuta poza se vede conturul pe unde se sparge capacul la declansarea airbagului. Deci nu te speria

Un pret aproximativ 12500euro.

P.S.: Spor la vanzare vio_ , eu ma retrag din afacere! Sper ca nu te-am incurcat in vreun fel.

Un pret aproximativ 12500euro.

P.S.: Spor la vanzare vio_ , eu ma retrag din afacere! Sper ca nu te-am incurcat in vreun fel.

he he nici un deranj . bafta !!!

OCAZIE !!! Vand BMW 535d pret 15.900 e negociabil

dotari: ABS, geamuri electrice, oglinzi electrice, aer conditionat, tapiserie piele, jante aliaj, sistem navigatie, controlul tractiunii, inchidere centralizata, alarma, airbag, radio/CD, servo directie, imobilizator, computer bord, xenon, pilot automat, senzori ploaie, ESP, proiectoare ceata, comenzi volan, incalzire auxiliara, senzori parcare, geamuri colorate, parbriz incalzit,jante aliaj 18'',servodirectie activa,suspensie tip sport,dinamic drive,tapiterie piele cu scaune complet electrice si memorii,volan piele reglabil electric, pilot automat,cutie automata 6+1, navigatie mare color, DVD, CD+magazie, computer bord, bi-xenonadaptivsenzor ploaie, senzor lumina, oglinzi electrice rabatabile, alarma.

Date auto:Fabricatie: 2005, Data inmatricularii: 05/2005, 141,000 km, Transmisie: automata, Putere: 282 CP (207 kW), Cilindree: 2998 cm³, Emisii CO2: 182, Euro: euro4, diesel, argintiu-metalizat, Numari de usi: 4/5, Tara de origine: Germania, Tara inmatricularii: neinmatriculat.

TEL 0755743883 / 0766229092 Viorel

post-32550-1274640621_thumb.jpg

post-32550-1274640635_thumb.jpg

post-32550-1274640664_thumb.jpg

post-32550-1274640676_thumb.jpg

post-32550-1274640694_thumb.jpg

post-32550-1274640724_thumb.jpg

e clar ca esti super fan bmwclub... mai fac si altii reduceri pt membri.. dar tu...

http://www.masini2.com/anunturi/pz2o30/

sau pur si simplu ...tare te mai grabesti sa vinzi masina..subit asa.

P.S. sigur mai are 2 tubine?sau...e vb de alta piesa? chiar caut un 535..si parerea mea e ca mai cinstit e sa zici cam care e motivul real al discountului...n-o baga p-aia cu piata..ca inca nu s-a ajuns sa se dea 535 chiar si neinmatriculat la 15000.

Edited by Diesel Power

Anuntul ala pare mai vechi decat asta, poate de acolo si pretul asta... in alta ordine de idei, sunt tare curios ce inseamna "incalzire auxiliara"? Are Sirocol/Webasto sau are doar iesire pt priza electrica, eventual si o mini aeroterma in interior?

e clar ca esti super fan bmwclub... mai fac si altii reduceri pt membri.. dar tu...

http://www.masini2.com/anunturi/pz2o30/

sau pur si simplu ...tare te mai grabesti sa vinzi masina..subit asa.

P.S. sigur mai are 2 tubine?sau...e vb de alta piesa? chiar caut un 535..si parerea mea e ca mai cinstit e sa zici cam care e motivul real al discountului...n-o baga p-aia cu piata..ca inca nu s-a ajuns sa se dea 535 chiar si neinmatriculat la 15000.

masina a fost luata pentru vanzare nu este inmariculate in RO e si normal sa vreau sa o vand cat mai repede (sau nu ?).

referitor la peret e asa pt ca a fost luata la un pret bun ( de la persoana fizica nu de la parc auto) si am pus pretul mai mult pentru revanzatori dar iata ca se mai asteapta poate ca e prea scumpa inca . ......

Scuza-ma de off-topic daca vei considera asta, eu unul sunt foarte interesat in achizitionarea unui seria 5, si eram curios ce masina vinzi tu, pt ca m-am uitat un pic pe site-ul asta:

http://www.masini2.com/vanzator-axnsvi/ si am vazut 5 anunturi de-ale tale adica 5 masini, 2x530 si 3x535, toate cu acelasi numar de km (sa fie oare o coincidenta?) si preturile foarte asemanatoare daca nu la fel la 3 dintre ele...

Sa inteleg ca tu ai la vanzare si un 530 si un 535 si ai pus mai multe anunturi sau cum?

Scuza-ma de off-topic daca vei considera asta, eu unul sunt foarte interesat in achizitionarea unui seria 5, si eram curios ce masina vinzi tu, pt ca m-am uitat un pic pe site-ul asta:

http://www.masini2.com/vanzator-axnsvi/ si am vazut 5 anunturi de-ale tale adica 5 masini, 2x530 si 3x535, toate cu acelasi numar de km (sa fie oare o coincidenta?) si preturile foarte asemanatoare daca nu la fel la 3 dintre ele...

Sa inteleg ca tu ai la vanzare si un 530 si un 535 si ai pus mai multe anunturi sau cum?

interesant!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

am vaz si eu ce mi-ai aratat pe acel "sait" sincer sa fiu intradevar a fost postata masina la anunturi o perioada cu 16mii si nu mai stiu cat de euro, dar nu mai mult.

referitor la faptul ca ai vazut masina la anunturile de 530d , am pus masina acolo pt ca m-am batut de un fenomen interesant si anume la faptul ca oameni nu stiu cu adevarat ca masina 535d are motor de 2993 cmc .

- e o singura masina nu is 5 .( pozele sunt facute in locatii si timp diferit )

- e 535d bi-turbo ........http://autovit.ro/bmw-535-C13293419.html

Ai spus ca masina e din Germania.Nu exista 535d pana in 200k (nu 141k , cat ai spus tu) sub 16000 euro. Chestia cu achizitia de la persoana particulara nu prea tine. Nu vreau sa fiu carcotas, dar stiu ce spun si cu masini din astea se induce ideea ca cei care vand masini "corecte" , nemasluite , cu istoric si intretinere ar cere prea mult (atentie , nu vand nici o masina ), ceea ce este fals. Cand un om a cumparat o masina de 25000, sa zicem, acum un an, a avut grija ce si de unde cumpara, a facut 5-10K si vrea sa o vanda< e dispus sa piarda ceva , dar nu 45-50% din valoare. Dealtfel , nici neamtul nu vinde pe degeaba masini bune pana in 150k (fie parc, fie p.f.) Ma poti contrazice cu cartea service (nu cea de 10euro) si cu VIN_ul.

ba da carcotasi mai sunteti uni!!!! ia uitativa bine la imagini...cel mai bine e sa vezi masina live ca sa ii vezi uzurile....si atunci se poate comenta pe marginea numarului de km...

eu vorbesc pentru ca stiu masina! este o masina buna pe bune si pe bani putini!!!

Ai spus ca masina e din Germania.Nu exista 535d pana in 200k (nu 141k , cat ai spus tu) sub 16000 euro. Chestia cu achizitia de la persoana particulara nu prea tine. Nu vreau sa fiu carcotas, dar stiu ce spun si cu masini din astea se induce ideea ca cei care vand masini "corecte" , nemasluite , cu istoric si intretinere ar cere prea mult (atentie , nu vand nici o masina ), ceea ce este fals. Cand un om a cumparat o masina de 25000, sa zicem, acum un an, a avut grija ce si de unde cumpara, a facut 5-10K si vrea sa o vanda< e dispus sa piarda ceva , dar nu 45-50% din valoare. Dealtfel , nici neamtul nu vinde pe degeaba masini bune pana in 150k (fie parc, fie p.f.) Ma poti contrazice cu cartea service (nu cea de 10euro) si cu VIN_ul.

zi-mi si mie cum deosebesti cartile service....cele naspa de cele originale.....sunt mai prost si nu prea le am...

nu vreau sa ma apuc de vorbit nepoliticos (sa injur) dar am impresia ca le cam stii pe toate, nu te contrazic pt ca nu prea simt nevoia (imi perd vremea)dar poate mai sunt si exceptii . iti dau un exemplu : ai credit ipotecar , ai ajuns in imposibilitate de plate ai nevoie de bani ce vinzi prima data ?????????

oeicum nu e problema masina se poate tezta oriunde si in orice conditii daca vrei ..... si sa iti mai zic ceva masina e fabricata in 2005 luna a 6-a iar inmatriculata e din 2007.(asta nu o mai stiai)

nu vreau sa ma apuc de vorbit nepoliticos (sa injur) dar am impresia ca le cam stii pe toate, nu te contrazic pt ca nu prea simt nevoia (imi perd vremea)dar poate mai sunt si exceptii . iti dau un exemplu : ai credit ipotecar , ai ajuns in imposibilitate de plate ai nevoie de bani ce vinzi prima data ?????????

oeicum nu e problema masina se poate tezta oriunde si in orice conditii daca vrei ..... si sa iti mai zic ceva masina e fabricata in 2005 luna a 6-a iar inmatriculata e din 2007.(asta nu o mai stiai)

De injurat, poti sa injuri, dar nu vei speria pe nimeni. Daca masina era inmatriculata (nu adusa pt vanzare) faza cu creditul putea sta in picioare.Pe site-urile de vanzari masini nu se pun atatea intrebari, insa pe forumurile auto nu sunt toti ignoranti.Ma poti contrazice in continuare cu VIN-ul masinii. Voi fi primul care isi va cere scuze. Am explicat mai sus motivele interventiei mele.