Jump to content

Accidente ĂŽn Cluj

adrianrus

Recommended Posts

Ăn mai puțin de o sĂŁptĂŁmânĂŁ aud de douĂŁ accidente mortale ĂŽn care sunt implicate mașini BMW, iar victimele sunt pietoni.

Sper sĂŁ nu fie vorba despre oameni din aceastĂŁ comunitate.

E groaznic.

http://www.stiridecluj.ro/social/accident-...etoni-de-un-bmw

http://www.citynews.ro/cluj/eveniment-29/a...m-fugeam-81291/

E trist dar totusi e adevarat. Am auzit despre primul accident(cel cu fetitele) la radio-ul local, si nu pot sa zic cat m-am simtit de prost cand cei doi prezentatori sau ce-or fi de la radio, au inceput sa zica ca toti cu Bmw is rai , ca toti se uita de sus, s.a.m.d. Nu stiu ce ii de facut. cert ii faptul ca, mai ales in oras trebuie atentie marita, si viteza redusa, ca sa nu mai zic de alcoolemia celui de-al doilea. Sper sa fie bine toata lumea, mai putin cel decedat :twoup: care cu oricati bani ar plati vinovatul, nu se mai intoarce inapoi. Pace! Edited by iulian.purcari

Nu stiu ce importanta are marca, pana la urma nu BMW-ul omoara ci inconstienta celui de la volan.

Poate imaginea de masina sportiva a BMW-ului provoaca in unii o "betie" a sigurantei si a unui statut privilegiat.

S-a discutat pe tema asta, campaniile de siguranta rutiera si educatie sunt mai raspandite ca oricand dar inca multi ne ghidam pe principiu noua nu ni se poate intampla.

In acest cazuri nu mai e de vina infrastructura sau alti factori se poate vorbi doar de inconstienta.

La volan nu te urci baut......

• 1 month later...
Nu stiu ce importanta are marca, pana la urma nu BMW-ul omoara ci inconstienta celui de la volan.

Poate imaginea de masina sportiva a BMW-ului provoaca in unii o "betie" a sigurantei si a unui statut privilegiat.

S-a discutat pe tema asta, campaniile de siguranta rutiera si educatie sunt mai raspandite ca oricand dar inca multi ne ghidam pe principiu noua nu ni se poate intampla.

In acest cazuri nu mai e de vina infrastructura sau alti factori se poate vorbi doar de inconstienta.

La volan nu te urci baut......

Subscriu si eu.La unii li se urca la cap daca au BMW.

• 4 weeks later...
urate accidente amandoua, dar cel de-al doilea arata ca defapt uni cu bani multi uita ca sunt tot oameni ca noi ceilalti. sa conduci baut un bmw seria 7 o faci numai daca nu sti valoarea lui adevarata, si daca l-ai primit fara sa misti un deget pt. el. dar sa nu suni la politie si la salvare e foarte grav. cred ca e o idee preconceputa ca daca ai bmw esti superior tuturor, nu e asa, orice masina are si frane si acceleratie, si regulile de circulatie sunt aceleasi pentru toti. atata timp cat nu uitam acestea e ok. declaratiile lui arata ce caracter e....... cum poti plati cu bani o crima? in rest sa avem cu toti drumuri bune, si sa fim putin mai atenti.......

am primit in trafic replica ....nu o data...prietena mea deja stie ce o sa spuna taxistul ofticat ca nu l-am lasat sa mearga dupa propriul lui regim de circulatie....am primit spuneam replica: ce ma....esti jmeker ca ai bmw?..... si repet, nu o singura data.....mergand regulamentar pe banda mea....fara sa las nesimtitii sa se bage in fatza....e incetatzenita ideea ca proprietarii de bmw sint nebuni....si merg tare si numai unu cu un bmw ar face teribilisme....eu sint nou pe aici desi am cont de mult, pe langa iubita mea E46 320d, mai am in jur de 80 de modele de bmw sub forma de machete la scala 1/43....le-as arata dar nu stiu daca exista sectiune de asa ceva....

cat despre nebunul ala cu serie 7 care bea si fuge de la locul accidentului....nu l-as incadra la fanii marcii...el cred ca si-a luat o masina scumpa si luxoasa....nu e de-al nostru....

mai am in jur de 80 de modele de bmw sub forma de machete la scala 1/43....le-as arata dar nu stiu daca exista sectiune de asa ceva....

Si eu sunt curios sa le vad , asa cum a spus si Dragos , fa un topic despre ele ca merita .

• 3 months later...
Ieri mergeam linistit pe Fabricii, spre Marasti, iar langa scoala Ion Agarbiceanu, la 10-20 m dupa coltul cu Anina, pe partea stanga, un E36 323i cu numere de Anglia, zdrobit in fata destul de rau, langa un Ford Focus cu usa infundata bine. Nu stiu ce a fost acolo, dar cert ii fapul ca viteza mare a fost, si carosabilul umed. Stie careva ceva?

nu e bine sa generalizam ca daca ai bmw esti un pericol pe drumul public, dar vad si eu destul de multi soferi posesori ai marcii ca nu au nici o treaba ci siguranta, cu bunul simt, cu respecatrea legilor de circulatie si nu numai, e vorba de educatie si bun simt, si sunt pe cale de disparitie amndoua