Jump to content

dezmembrez 525i e39 anglia

Recommended Posts

masina este lovita in fata. aripi bara si faruri lovite. capota ok

interior impecabil piele gri

are volan pe dreapta

volan de M airbag ok

motor de 2,5 benzina 192cai cutie automata steptronic ok

jante pe 17'

magazie cd

masina e din 2002

masina o sa ajunga in tara sapt viitoare la sfarsit. a lovit-o un prieten si nu poate sta in tara foarte mult ce se vinde in 2 sapt e bine dupaia o da la ceva parc de dezmembrari. se vinde si completa 3000euro neg

0752554487

post-34727-1273647319_thumb.jpg

post-34727-1273647333_thumb.jpg

Edited by florin_wre

Proiectorul stanga este salvat? Daca a scapat, un pret as dori.

proiectorul stanga e bun. 25 euro

masina o aduci in capitala? sau unde?

masina va fi adusa in cluj.

un pret te rog pt interior si de care ii ? si daca ai ceva cd business eventual un pret si pt el ! Mersi !

are interior din piele gri. aste impecabil. nu are semne de uzura. nu este agatat. nu cred ca are cd bussines. pt ca are magazie. pret interior 500euro scaune+bancheta spate + fete de usi

Edited by florin_wre

+ bord jos daca e gri si consola de pe mijloc daca e si ea gri !!! Eu stiu ca asa se da interiorul. Inca ceva : e sport ? Incalzit, electric, suport lombar ? Stii ceva ? Eventual si un pret pt stopuri daca sunt OEM ! Edited by Blaz3

+ bord jos daca e gri si consola de pe mijloc daca e si ea gri !!! Eu stiu ca asa se da interiorul. Inca ceva : e sport ? Incalzit, electric, suport lombar ? Stii ceva ? Eventual si un pret pt stopuri daca sunt OEM !

nu e sport si nu e electric. si cred ca e si bordul gri din cate tin minte si trimuri interioare de aluminiu. cu parte de jos a bordului si stanga si dreapta cu torpedoul si consola centrala cu cotiera cu tot 650euro

stopuri cu semnalizare alba OEM 100euro ambele. daca iei si interioru si stopurile 700euro

+ bord jos daca e gri si consola de pe mijloc daca e si ea gri !!! Eu stiu ca asa se da interiorul. Inca ceva : e sport ? Incalzit, electric, suport lombar ? Stii ceva ? Eventual si un pret pt stopuri daca sunt OEM !

nu e sport si nu e electric. si cred ca e si bordul gri din cate tin minte si trimuri interioare de aluminiu. cu parte de jos a bordului si stanga si dreapta cu torpedoul si consola centrala cu cotiera cu tot 650euro

stopuri cu semnalizare alba OEM 100euro ambele. daca iei si interioru si stopurile 700euro

sincer....nu mersi. Nu vreau sa iti stric tie vanzarea pretul e ok la stopuri....adica pe acolo se vanda....insa interior cu tot cum ti-am zis eu sport e mult mai ieftin decat ce dai tu ! Mersi si bafta la vanzare !

sincer....nu mersi. Nu vreau sa iti stric tie vanzarea pretul e ok la stopuri....adica pe acolo se vanda....insa interior cu tot cum ti-am zis eu sport e mult mai ieftin decat ce dai tu ! Mersi si bafta la vanzare !

sincer eu am vandut interior tot de piele gri dar mai deschis(scaune bancheta si fete de usi la 500euro) acelasi om a venit si dupa cotiera 100euro. toata trimurile din interior inclusiv cel de la schimpator 80 euro. inca mai am partea de jos a bordului care posibil sa nu o mai vand niciodata. dar banii sunt peste ce ti-am cerut tie+ ca orice pret e negociabil.

bafta

post-34727-1273673573_thumb.jpg

post-34727-1273673593_thumb.jpg

stiu interiorul....insa am gasit mai ieftin sport si negru, ma gandeam ca poate daca al tau e gri si nu sport e ceva mai ieftin. Respectivul il da cu tot tot ceva mai ieftin ca tine. Nu cu mult insa e mai ieftin si sport ! Bafta !

cat e volanul ? faci schimb si cu o diferenta din partea mea cu unu fara butoane exact acelasi model ?

si poze terog cu volanul . multumesc

Salut

Edited by zno

stiu interiorul....insa am gasit mai ieftin sport si negru, ma gandeam ca poate daca al tau e gri si nu sport e ceva mai ieftin. Respectivul il da cu tot tot ceva mai ieftin ca tine. Nu cu mult insa e mai ieftin si sport ! Bafta !

iti dau interiorul tot la 550euro daca vrei. si stopurile 90euro. bafta

cat e volanul ? faci schimb si cu o diferenta din partea mea cu unu fara butoane exact acelasi model ?

si poze terog cu volanul . multumesc

Salut

nu fac nici un schimb. scuze

sal , am mai luat de la tine vasul de expansiune si rama de la ventilatie . zimi te rog un pret pt volan si daca poti cnd vine masina si niste poze . ms

salut. cand vine masina o sa iti trimit mesaj. orice vrei de pe ea tu esti primul. trimite-mi un mesaj cu ce surub vrei daca nu ai gasit. am desfacut si partea din spate a masini si pot s iti dau exact ce vrei. te salut

ma mai gandesc la interior...eventual daca nu rezolv nimic cu cel negru vedem....ofer 300 lei pe stopuri daca sunt in conditii bune !

stopurile sunt in contiti foarte bune. daca vrei si interiorul le ai la 90euro daca nu 100euro.

ma mai gandesc la interior...eventual daca nu rezolv nimic cu cel negru vedem....ofer 300 lei pe stopuri daca sunt in conditii bune !

stopurile sunt in contiti foarte bune. daca vrei si interiorul le ai la 90euro daca nu 100euro.

mersi....si bafta !

salut

suport magazie cd, elemente ajustare far sunt?

suport sigur este. elementele alea o sa vad and ajunge masina in tara

ok. astept sa ma contactezi atunci. fa-le si niste preturi te rog

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.