Jump to content

dezmembrez 525i e39 anglia

Recommended Posts

k , atunci astept pozele cu volanul si zimi te rog un pret pt un injector pt 525d 163cd , cred k de pe cel de pe care mi ai dat si celalalte piese (stti sigur daca este bun?)

injector 90euro si sigur e bun. si mai explica-mi o data ce surub vrei ca acum am dat puntea spate jos si pot sa iti dau exact surubul care iti lipseste.

daca vrei mai multe injectoare pretu e negociabil. te salut

cd + mid sau cass + mid depinde ce are?

cred ca are cas in fata ca are si magazie de cd. va anunt cand vine masina

o zi buna

k , atunci astept pozele cu volanul si zimi te rog un pret pt un injector pt 525d 163cd , cred k de pe cel de pe care mi ai dat si celalalte piese (stti sigur daca este bun?)

injector 90euro si sigur e bun. si mai explica-mi o data ce surub vrei ca acum am dat puntea spate jos si pot sa iti dau exact surubul care iti lipseste.

o zi buna

ms , dar surubul l am comandat nou k era doar 13 lei , amortizoarele spate le mai ai ? la ce pret ?

o zi buna

ms , dar surubul l am comandat nou k era doar 13 lei , amortizoarele spate le mai ai ? la ce pret ?

amortizoarele spate la am cu tot cu arc. sachs in stare foarte buna. 50euro bucata cu tot cu arc. azi am vandut 4 injectoare si mai am 2. le dau la 80 euro buc. daca te intereseaza.

o zi buna

salut

suport magazie cd, elemente ajustare far sunt?

suport sigur este. elementele alea o sa vad and ajunge masina in tara

si cand ajunge masina?

iti pun o poza cu elementele de ajustare

Jantele ce model sunt si la ce pret?

sunt model de seria 7 2003-2004 in 5 spite si fiecare spita in 3subtiri si vopsite cu pulbere mata neagra. o sa pun poze cand ajunge masina. pret o sa vad cand ajung daca sunt bune sau ciobite in accident ca nu vad din poza.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.