Jump to content

Vand Bmw 320d/136cp E46

sorglro

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Imi cer scuze ca ma bag pe topicul omului si vreau sa inchei aici. AM spus ca ARL nu face de ras TDI-urile si nu e deloc problematic, e un AVF mai dopat, atata tot, nu e deloc problematic. So, ai ce sa faci cu un ARL 4 motion, trust me :twoup: End of off topic

adevarul este ca o sa fug repede de golful asta ARL de 150 ca na doar am 192 din fabrica nu mai pun cipul

Imi cer scuze ca ma bag pe topicul omului si vreau sa inchei aici. AM spus ca ARL nu face de ras TDI-urile si nu e deloc problematic, e un AVF mai dopat, atata tot, nu e deloc problematic. So, ai ce sa faci cu un ARL 4 motion, trust me :twoup: End of off topic

si na vorba colegului care nu mai stie decat germana sa vorbeasca

• 1 month later...

poze noi cu masina , ieri am schimbat ulei si toate filtrele , merge si arata impecabil , accept unele variante , tot cu e46 coupe ,benzina pe la aceeasi bani .

poze

pozee

zi mi te rog, amortizoarele in ce stare sint?si daca mai trebuie schimbat ceva la ea, si care e ultimul pret.multumesc.

amortizoarele sunt in stare foarte buna, cand am luato eu au fost schimbate la ea discurile fata-spate + placute , uleiului si toate filtrele , iar acu 3 zile am schimbat din nou uleiul si toate filtrele , am bagat ulei bmw 5w40 , filtre toate mann , nu bate nu troncane este foarte legata alearga foarte bine,daca faci proba cu ea o sa vezi ca e asa cum am zis.

un ultim pret la masina este de 5300euro . o zi buna .

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
hai te-ai mai gandit , iti dau 4300 e , ca sa nu o iau din alta parte .... tinand cont ca una din germania e la 3200-3500 + taxa 580 la anu asta .......

drum bun spre germania

ideea e simpla , nu tre sa ma duc acolo atat timp cat sunt aduse aici la noi cu 4000 sau 4000 + si unde mai si negociez ajung la pretul meu deci iti ofer sansa sa dai masina si sa nu ramai cu ea la pretul cerut de tine care este exagerat ....

astea sunt stouri de samsareala.....cine crezi ca pune botu la astfel de texte??????

du.te frate si iati NOUA cum spui tu adusa aici in fata blocului :twoup:) un benzinar cu 4000 euro si vedem cat te ajunge la final cu totul .

masina nu pleaca la mine sub 5000euro , o tin ptr mine si tot o tin este a 2.a masina esti impecabila am bagat bani in ea merge foarte ok si nu am sa o dau pe nimic , nu.mi cere de mancare ! o seara buna .

cand iti iei una deaia la 4000euro cum zici tu ... sa o arati si mie :))))

ideea e simpla , nu tre sa ma duc acolo atat timp cat sunt aduse aici la noi cu 4000 sau 4000 + si unde mai si negociez ajung la pretul meu deci iti ofer sansa sa dai masina si sa nu ramai cu ea la pretul cerut de tine care este exagerat ....

astea sunt stouri de samsareala.....cine crezi ca pune botu la astfel de texte??????

nu e chiar asa....stiu pe cineva care a cumparat saptamana trecuta un e46 320d din 99 cu 4000 de euro de la ZALAU si i-a iesit taxa de poluare undeva la 2600 de lei ,deci cu totul a iesit sub 4700-4800 de euro cu masina inmatriculata definitiv,si a luat-o de la noi din tara !

nu e chiar asa....stiu pe cineva care a cumparat saptamana trecuta un e46 320d din 99 cu 4000 de euro de la ZALAU si i-a iesit taxa de poluare undeva la 2600 de lei ,deci cu totul a iesit sub 4700-4800 de euro cu masina inmatriculata definitiv,si a luat-o de la noi din tara !

eu nu m-am referit la faptu ca nu gaseste una la 4000 de euro ci la modul cum a pus problema...psihologia folosita este de samsar

man , deci ... taxa la un 320 D din 99 este undeva la 770EURO , am platito si eu , adica vreo 33 de milioane + asigurare inca 100 si ceva de euro + autentificare + 320ron la rar + acte si numere la politie... numai mancati gogosi asa daca nu stiti exact cat ce si cum :twoup:

o zi buna .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.