Jump to content

problema jante e46 coupe

emy_blue90

Recommended Posts

salut am si eu pe un e46 coupe montate niste jante de m6 pe spate iar la denivelari imi cam atinge pe spate,dak mai am si rezorvoru plin si mai bag 2 3 in spate nu mai pot merge cu ea..ce as putea sa fac sa o ridic putin de spate fara sa ii schimb suspensia sau sa o largesc de aripi???ma gandeam sa ii bag o bucata rotunda de cauciuc intre arcuri pe spate,ce spuneti???ar merge?sau ascult alte idei

Mai stiu pe cineva cu un e46 sedan care avea jante de m6 si ii atingea pe viraje.

Cea mai buna solutie ar fi sa schimbi jantele si sa iei unele care sa aibe et-ul recomandat de producator.

Mai poti incerca roluirea aripilor, sau distantiere dc iti vin prea inauntru.

Edited by r0n1n

Mai stiu pe cineva cu un e46 sedan care avea jante de m6 si ii atingea pe viraje.

Cea mai buna solutie ar fi sa schimbi jantele si sa iei unele care sa aibe et-ul recomandat de producator.

Mai poti incerca roluirea aripilor, sau distantiere dc iti vin prea inauntru.

imi ies prea inafara asta e prob..dar ce zici dak ii fac niste tampoane de cauciuc sa le bag intre 2 spirale de la arc nu ar merge?sa il fac rotun exact si sa imi intre intre arcuri,ca dak il ridic 3 cm e perfect ,mie nu imi atinge in viraj numai cand sar peste o denivelare cva...si nu vrea sa imi inchipui cum face cu 3 pers in spate

Edited by emy_blue90

Nu stiu dc merge cu tampoane de cauciuc cum zici tu, dar eu as rolui aripile.

am vb acu cu un tovaras si cunoate el o fabrica de asta care face arcuri ma duc sa intreb cat imi ia sa imi fac alte arcuri mai lungi un pic ca sa le schimb

se ridica un pic dar de sedan sunt mai moi poate si freaca cand nu iti doresti ...

eu zic alte arcuri sau niste flanse sub arcuri sa ridice masina cativa cm ...

nu stiu daca suspensia reglabila ridica mai mult masina decat arcurile stock :S

Edited by BeRnEk

Iti roluiesti aripile cu 50 euro si ai scapat,nu te doare capu!

nush dak se rezolva prin roluirea aripilor ptr ca mie imi atinge in buza la aripa nu doar inauntru...atinge fix in aripa iar prin roluire nu cred ca se scot chiar asa de mult aripile inafara

Du-te si fa-ti convergenta negativa la roti / \ si roluieste aripile daca nu vrei sa schimbi jantele. Alta solutie ar fi sa-ti pui suspensie sport.

sunt interesat sa fac convergenta asta ,da nush unde nu am mai auzit de asa cva...cum se face asta??

se ridica un pic dar de sedan sunt mai moi poate si freaca cand nu iti doresti ...

eu zic alte arcuri sau niste flanse sub arcuri sa ridice masina cativa cm ...

nu stiu daca suspensia reglabila ridica mai mult masina decat arcurile stock :S

eu vreau sa ii pun arcuri si telescoape de sedan...iar flansele alea de unde le.as putea lua?nu se pot pune 2 una peste alta?

Iti roluiesti aripile cu 50 euro si ai scapat,nu te doare capu!

150 imi cere aici sa le roluiesc,iar masina de roluit e 400 de euro....dak as sti ca as rezolva prin roluire mi.as lua eu o masina de roluit...

vreau si eu niste sfaturi va rog in leg cu montarea suspensiilor ca maine dupa amiaz vreau sa ma apuc de masina...sa incerc cu niste arcuri si amortizoare de sedan poate o mai ridic de spate...ce parere aveti sa incerc sa vad dak merge?

ai doua variante:

1: schimbi jantele cu unele care au ET potrivit pt e46

2: faci ce zice brandex si pui in loc de arcuri niste drugi de lemn sa nu se lase masina, astfel nu mai atinge :twoup:

ai doua variante:

1: schimbi jantele cu unele care au ET potrivit pt e46

2: faci ce zice brandex si pui in loc de arcuri niste drugi de lemn sa nu se lase masina, astfel nu mai atinge :)

pai dak imi imprumuti tu niste drugi de aia de lemn e bn...dar mai bn lasa k poate ai nevoie la vara sa cari fanul :twoup:

Stii ca dc faci convergenta negativa schimbi cauciucurile mult mai repede.....si o sa arata caq dracu masina vazuta din spate....

Eu nu stiu de ce va plac jantele de M6, pe mine unul nu ma atrag de loc.

In locul tau as face schimb cu unele originale cu ET potrivit.

Stii ca dc faci convergenta negativa schimbi cauciucurile mult mai repede.....si o sa arata caq dracu masina vazuta din spate....

Eu nu stiu de ce va plac jantele de M6, pe mine unul nu ma atrag de loc.

In locul tau as face schimb cu unele originale cu ET potrivit.

am si originale da nu imi plac,am si jante de m5 si imi atingeau,le.am schimbat cu unele de m6 care arata de 10 ori mai bn pot sa zic si imi ating mai tare ca alea de m5,da vreau sa le pastrez si de aia incerc sa rezolv problema cu atinsu :twoup:

Dc iti veneau prea inauntru era simplu, puneai distantiere.

Dar asa....nu cred ca e o solutie viabila convergenta negativa, dc e o masina de zi cu zi.

da asta ma gandeam si eu frate,iar prin roluire ma gandesc ca se aplatizeaza numai marginea aripei care e inauntu dar mie imi atinge pe tot cantu aripei si nu cred ca se rezolva prin roluire...am mai vazut jante de m6 o gramada da niciunele sa iasa asa inafara ca astea...pe masina dau frumos dar pacat ca atinge

Edited by emy_blue90

Dc iti veneau prea inauntru era simplu, puneai distantiere.

Dar asa....nu cred ca e o solutie viabila convergenta negativa, dc e o masina de zi cu zi.

da asta ma gandeam si eu frate,iar prin roluire ma gandesc ca se aplatizeaza numai marginea aripei care e inauntu dar mie imi atinge pe tot cantu aripei si nu cred ca se rezolva prin roluire...am mai vazut jante de m6 o gramada da niciunele sa iasa asa inafara ca astea...pe masina dau frumos dar pacat ca atinge

Daca iti ies asa mult in exterior nu ai ce sa faci, este ET-ul prea mic. Schimba jantele si cauta unele cu ET-ul mai mare de 35

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.