Jump to content

e 36 echipat cu telefon de fabrica?

clausthaler1

Recommended Posts

salutare din nou!spuneti-mi si mie...au existat e36 echipate cu telefon de fabrica???am gasit la cineva un telefon auto,si pretinde ca a fost dat jos de pe un e 36 ,si ca a fost echipat de fabrica...stiam ca doar serie 5 si 7 aveau asa ceva ...oricum arata foarte interesant pe masina,da un aspect extraordinar! Edited by clausthaler1

E bun daca vrei sa iti pui din dotarile originale pe masina, insa ca aparat, e oribil, extrem de mare, voluminos, daca ai sa ai pasager mai mare, nu o sa prea aibe loc pe scaun, o sa stea cu genunchii spre dreapta :twoup:)

Eu nu mi-as pune, nu ma vad cu caramida aia la ureche, are 20 cm minim :))

Edited by roco123

E bun daca vrei sa iti pui din dotarile originale pe masina, insa ca aparat, e oribil, extrem de mare, voluminos, daca ai sa ai pasager mai mare, nu o sa prea aibe loc pe scaun, o sa stea cu genunchii spre dreapta :))

Eu nu mi-as pune, nu ma vad cu caramida aia la ureche, are 20 cm minim :))

frate ...parerea ta chiar nu ma intereseaza....eu nu am intrebat daca i-ti place tie sa nu...eu am pun o intrebare destul de clara...daca nu o poti intelege o mai reamintesc inca odata...am intrebat daca e 36 vine cu aceasta dotare de fabrica!...iar eu mi-as pune-o pe masina doar asa de smekerie,nu ca sa ma folosesc de el...nu te inteleg...pote nu-ti place nici ultimul tip de seri3 3...chiar nu ma intereseaza!!!fiecare cu gustul lui...este un telefon auto totusi...stiai ca rolls royce vine echipat cu un telefon asemanator de mare???chiar model super nou././.crezi ca in 1997 sau 98 nu existau telefoane mici...tip gay?eu cred ca da...insa asa ca pt tine sa stii ca telefoanele sau echiparile cu aceste telefoane mai mari ,sunt business!!!am vazut pe serie 7 telefon auto super mare insa arata chiar superb!si sa stii ca nu este atat de mare cat crezi tu,mai intereseaza-te! :twoup:

Văd că a apărut un nou Bogdyy.

Ţine-o tot aşa! :twoup:

Opţiunile maşinii n-au legătură cu "şmecheria".

Dacă-ţi pui un telefon ĂŽn maşină nu pentru că ţi-ar fi util ci pentru că vrei să pari "şmecher", ar trebui să te uiţi bine pe spinare, poate ţi-au crescut nişte aripi multicolore.

Există acel telefon, ţi s-a răspuns la ĂŽntrebare.

Este poziţionat destul de aiurea, asta e problema.

Iar dacă nu-l foloseşti, nu văd de ce ţi-ai monta aşa ceva.

Văd că e o boală a românilor să ĂŽncerce să impresioneze cu opţiunile maşinilor.

Edited by Ciupanezu

VĂŁd cĂŁ a apĂŁrut un nou Bogdyy.

Ăine-o tot aÂşa! :twoup:

OpĂžiunile maÂşinii n-au legĂŁturĂŁ cu "Âşmecheria".

DacĂŁ-Ăži pui un telefon ĂŽn maÂşinĂŁ nu pentru cĂŁ Ăži-ar fi util ci pentru cĂŁ vrei sĂŁ pari "Âşmecher", ar trebui sĂŁ te uiĂži bine pe spinare, poate Ăži-au crescut niÂşte aripi multicolore.

ExistĂŁ acel telefon, Ăži s-a rĂŁspuns la ĂŽntrebare.

Este poziĂžionat destul de aiurea, asta e problema.

Iar dacĂŁ nu-l foloseÂşti, nu vĂŁd de ce Ăži-ai monta aÂşa ceva.

Vãd cã e o boalã a românilor sã Încerce sã impresioneze cu opÞiunile maºinilor.

baa...esti dus?uitate ce am intrebat apoi fa comentarii!!!

Frate poate esti cu aia din satra ta, n-ai cum sa fi cu mine.

Lasand prostiile la o parte, ai intrebat ceva si eu am raspuns, sau ai nevoie de ajutor sa-ti dai ochelarii de cal jos?

Membru

Group Icon

Group: Members

From: bucuresti

Member No.: 31.383

Warn: (0%) -----

salutare din nou!spuneti-mi si mie...au existat e36 echipate cu telefon de fabrica???am gasit la cineva un telefon auto,si pretinde ca a fost dat jos de pe un e 36 ,si ca a fost echipat de fabrica...stiam ca doar serie 5 si 7 aveau asa ceva ...oricum arata foarte interesant pe masina,da un aspect extraordinar!

Frate poate esti cu aia din satra ta, n-ai cum sa fi cu mine.

Lasand prostiile la o parte, ai intrebat ceva si eu am raspuns, sau ai nevoie de ajutor sa-ti dai ochelarii de cal jos?

i-ti dau un sfat:daca nu ai ceva de spus mai bine TACI...!!!

Stai sĂŁ mĂŁ aÂşez ĂŽn poziĂžie de drepĂži, vĂŁd cĂŁ eÂşti tare autoritar. :twoup:

Uite cum aratĂŁ telefonul pe care-l visezi:

http://img299.imageshack.us/img299/8994/sn8501475666620.jpg

ASA ...SI CE ESTE CU ASTA?eu am intrebat clar...nu stii sa citesti?vine e36 cu aceasta dotare din fabrica sau nu?"eu am vazut telefonul live...nu trebuie sa mi-l arati tu...oricum nu este acest model!

Cred că avem o dificultate ĂŽn a comunica.

Nu ştiu exact ce problemă ai şi de ce ordin este, ĂŽnsă ĂŽţi recomand să fii mai politicos şi mai respectuos ĂŽn relaţia cu alţi utilizatori de pe forum, aici nu vorbeşti cu prietenii tăi din spatele blocului.

Au fost mai multe modele montate din fabrică pe E36.

Aşa arată montat unul dintre ele ĂŽntr-un E36:

http://img37.imageshack.us/img37/9660/imagine0111f.jpg

Edited by Ciupanezu

eu mi-as pune-o pe masina doar asa de smekerie,nu ca sa ma folosesc de el

Un motiv mai bun nici ca exista :twoup:

Cumpara-l, ce mai stai? Probabil nici nu conteaza cum se monteaza, si asa nu-l vei folosi :)

Ai primit niste sfaturi, nu vad de ce a trebuit sa ai astfel de reactii.

Edited by costty

Cumpara-l, ce mai stai? Probabil nici nu conteaza cum se monteaza, si asa nu-l vei folosi :)

nu am primit niste sfaturi....am primit niste pareri si gusturi personale!daca stii care este diferenta intre ele...daca primeam niste sfaturi utile era ok...insa multi pe acest forum i-si impartasesc propriile gusturi!doresc sa stiu daca e36 vine echipat pt ca am vazut ceva prinderi la mine la masina,si nu stiam ce a fost acolo...probabil sau mai mult ca sigur fostul proprietar din germania a avut asa ceva insa la demontat!...iar tu daca nu ai nimic de spus in acest topic,chiar simti nevoia sa te bagi in seama?? :)

nu am primit niste sfaturi....am primit niste pareri si gusturi personale!daca stii care este diferenta intre ele...daca primeam niste sfaturi utile era ok...insa multi pe acest forum i-si impartasesc propriile gusturi!doresc sa stiu daca e36 vine echipat pt ca am vazut ceva prinderi la mine la masina,si nu stiam ce a fost acolo...probabil sau mai mult ca sigur fostul proprietar din germania a avut asa ceva insa la demontat!...iar tu daca nu ai nimic de spus in acest topic,chiar simti nevoia sa te bagi in seama?? :)

Cati ani ai? ai gesturi de pusti,fara suparare.

am vazut diferite modele de telefon pe e36, chiar si nokia, si nu ca am fi in era cand a avea un telefon e ceva smecherie mare, dar sa ai unul in plus in masina e chiar treaba buna, si al meu are poate 20cm dar m-a salvat des, si e comod cu functia de hands-free

am vazut diferite modele de telefon pe e36, chiar si nokia, si nu ca am fi in era cand a avea un telefon e ceva smecherie mare, dar sa ai unul in plus in masina e chiar treaba buna, si al meu are poate 20cm dar m-a salvat des, si e comod cu functia de hands-free

spune-le si la priceputii ;ui peste prajit de pe forum ,care se dau "grande"mari oameni plini de figuri si fitze de 2 lei...si mai ales cu "gusturi foarte rafinate"...eu am spus la fel...sa-l am pe masina de design,si daca vreodata am nevoie de el sa apelez cu incredere!si mai ales pt functia de hands-free...

Cumpara-l, ce mai stai? Probabil nici nu conteaza cum se monteaza, si asa nu-l vei folosi :(

Cati ani ai? ai gesturi de pusti,fara suparare.

de ce ma intrebi cati ani am?...ma ceri in casatorie???sau ce?nu sunt pe "invers"...am destui ,bine de tot traiti!!!care e treaba ta?nu poti dormii noaptea? :)

spune-le si la priceputii ;ui peste prajit de pe forum ,care se dau "grande"mari oameni plini de figuri si fitze de 2 lei...si mai ales cu "gusturi foarte rafinate"...eu am spus la fel...sa-l am pe masina de design,si daca vreodata am nevoie de el sa apelez cu incredere!si mai ales pt functia de hands-free...

Ăi s-a rĂŁspuns la ĂŽntrebĂŁri, de ce continui astfel?

ĂĂži place scandalul?