Jump to content

Cumpar RadioCD BMW Professional pentru E90

Recommended Posts

Asa cum spune si titlul, cumpar RadioCD BMW Professional pentru seria 3 E90.

http://www.magazinulauto.ro/poze_produse/10032010239.jpg

Nu de multa vreme, existau unele link-uri pe forum catre site-uri gen okazii, unde se gaseau de vanzare acest model de radio, dar nu mai reusesc sa gasesc vreun anunt valabil. Daca stie cineva vreun anunt sau daca aveti unul de vanzare, va rog sa postati.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

E clauberty din TM si dereglatu de prin AG, parca, la care as putea apela, dar nimeni nu imi spune ca ar avea sens sa trimit radioul, ca s-ar putea repara. Plus ca nu stiu cum sa desfac bordul ca sa scot radioul...

Erau intr-o vreme anunturi de vanzare pe okazii, acum nu mai gasesc nicaieri. Tu de unde l-ai luat pe al tau?

Edited by Barbierul din Sevilla

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Daca te intereseaza tot modulul radio, mi-am dat cineva PM ieri ca are la 200 euro, pret foarte bun zic eu(daca e totul in regula), caci am cautat ceva vreme. Eu aveam nevoie doar de display si am rezolvat, urmeaza sa fac schimbarea weekendul asta. Edited by Adrian M

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.