Jump to content

Tracker GPS

brabus2099

Recommended Posts

cred ca nu a vazut bine pretul este de 450 lei , si include TVA, transport si garantie aici in Romania. Intradevar exista si modelul AF-10X , iar diferenta este ca intre un BMW serie si un M preparat, tuning-ul costa . Nu mai credeti tot ce gasiti pe ebay ca pe dinafara arata la fel vopsit gardu' si inauntru leopardu' ( e drept nu la toti , ca de aia difera preturile si pe ebay la acelasi produs , nu tot ce ieftin e si bun neaparat) . Sunt sigurele care raporteaza locatia in format link GoogleMap si prin simplu click pe textul mesajului se deschide harta pe telefon cu afisarea locatiei fara niciun software.

post-35756-1273910514_thumb.png

Sunt sigurele care raporteaza locatia in format link GoogleMap si prin simplu click pe textul mesajului se deschide harta pe telefon cu afisarea locatiei fara niciun software.

Vinzi asa ceva?Este vorba despre ce vinzi tu?

Importam , vindem , monitorizam ... cu un search pe google rezolvi problema. Nu vreau sa fac trafic de vanzari aici , am intrat sa-mi apar produsele fata de pirateriile de pe piata si sa dau un sfat potentialilor cumparatori . Se pot cumpara foarte bine si pe ebay insa pot garanta ca alea la 80-90USD sunt la fel doar la carcasa.

Manual_Utilizare_GPS_Tracker_AF_10X__V1.53.pdf

in opinia mea discutia de mai sus este aplicabila pentru cei ce se arunca la furtisaguri de x6,5 si diverse f'uri (01/10..etc) unde este o mare posibilitate ca hoĂžu sĂŁ aibe la el aparat de bruiat.

mai este o buna parte de masini care si ele din pacate mai au cautare pentru unii hoĂži (e34, e32 ...cele cu trapa, discutie veche bla bla etc) unde mai mult ca sigur hoĂžu are doar o unealta de forĂžat broasca si nici vorba de aparat de bruiat. Cred ca-si dovedesc utilitatea in aceste cazuri.

....parerea mea....

:twoup:

Undeva , mai la sfarsitul manualului scrie ceva si despre o functie de alarma , bazata pe un senzor de miscare pe doua axe . Se poate seta alarma pe timpul parcarii si veti primi un SMS de atentionare in cazul incare apare cea mai mica miscare . Oricum din acest punct de vedere bate orice alarma cu pager datorita distantei la care poate transmite. De asemenea daca discutam de cum se poate ocoli un sistem de alarma nu ne-ar ajunge 10 pagini de forum , daca cineva a deschis subiectul e clar , ca toata lumea e constienta ca nici alarmele nu sunt perfecte.

Btw: in legatura cu aparatele de bruiaj nu cred ca mai e un secret mare ca modelele bavareze cu functie de navigatie gps au si un modul de detectie asemanator din constructie. Doar ca hotii profesionisti stiu bine deja acest lucru. De obicei se intervine asupra acelui sistem si putini se asteapta la un back-up .

Af-10X este greu de detectat datorita marimii sale si se poate ascunde inlocuri neconventionale , si mai mult iarasi este greu de detectat in modul de alarma , intrucat nu emite niciun semnal radio puternic spre a fi localizat.

O alta intrebuintare este buna pentru urmarirea soferilor, angajatilor ce conduc masinile dvs.sau ale firmei , a copiilor ai rasfatati carora li se da asemenea masini nervoase pe mana , intrucat se poate activa functia de alarma in caz de depasire a unei anumite viteze . Chiar si eu mi-am pus o limita la 180km/h pt autostrada , ce s-a dovedit benefica- mi-a salvat permisul...

Pune daca se poate o lista de preturi si manuale pt. produsele tale

Multumim pentru interesul acordat.

Nu vreau sa apara ca o reclama , si nu suntem nici la rubrica de vanzari/cumparari sa pot posta asa ceva aici, daca ai amabilitatea sa deschizi manualul de mai sus vei gasi acolo un link ce va rezolva tot ceea ce cauti , manuale , preturi, adrese si tel de contatct ,etc

Cu stima.

@Bavaria, da-mi si mie o solutie sa bruiez sisteme GPS. Colaborez cu o firma care comercializeaza astfel de sisteme, de cea mai buna calitate insa si as vrea sa fac ceva teste sa vad daca pica sistemul.

Pentru GSM se gaseste relativ usor, pana la urma asta conteaza sa blochezi comunicarea.

http://cgi.ebay.co.uk/Mobile-Cell-Phone-GS...=item23073d3834

GSM si GPRS nu este aceeasi frecventa , cum nu e nici 3G , una e de telefonie ,celelalte sunt de date poate bruiaj de GPS da , dar in momentul ala majoritatea raporteaza acest lucru instant. SI daca esti departe , si daca pleaca intre timp? Mneaaa .... mai bine un lant de bicicleta