Jump to content

BMW cu tractiune fata?

DanMTK

Recommended Posts

BMW a luat decizia, neobiºnuitã pentru tradiÞia companiei, de a lansa pe piaÞã un model cu tracÞiune faÞã.

Conform informaÞiilor furnizate de revista britanicã Autocar noul model de la BMW va fi construit pe platforma viitoarei generaÞii Mini ºi va fi lansat pe piaÞã În 2013.

Noul model va concura direct cu viitorul Audi A 2 Âşi noua generaĂžie a clasei A de la Mercedes.

Sursa : Money.ro

http://www.money.ro/producatori/surprize-d...iune-fata.html#

post-13292-1273836433_thumb.jpg

Oricum 90% din posesorii seriei 1 nu stiu ca masina lar e cu tractiune spate!

off...ca mare dreptate ai...lucram asta iarna la un service,si am vazut/auzit cu ochii/urechile mele cand un tip cu un 116i a venit la noi,cerand sa i se monteze 2 gume noi de iarna pe fata..nu stiam ce sa fac sa rad...sau sa plang..mai bine zis sa-i plang de mila...

iar in legatura cu primul model bmw cu tractiune fata....initial nu am fost de acord,insa ce conteaza parerea unui user din Gaesti,contra unei idei a bavarezilor?:twoup:...oricum sunt constient ca nici ei nu din "placere" fac asta,ci pt a se alinia la diferite cerinte,adica mai mult dpdv economic,ceva in genu,probabil au pierdut multi clienti care au fugit din showroom de masinile 4x4 sau exclusiv spate...

Nu prea era de râs.

Poate nu ştia el unde e tracţiunea, ĂŽnsă mai bine montezi doar pe faţă decât deloc.

Dacă montezi pe spate, cu siguranţă vei pleca mai uşor de pe loc, dar cu pneuri de vară pe faţă e foarte uşor de pierdut controlul ĂŽn curbe, iar frânarea va necesita o distanţă mai mare.

Preferi să pleci uşor de pe loc sau să opreşti maşina ĂŽn siguranţă?

Edited by Ciupanezu

Nu prea era de râs.

Poate nu ºtia el unde e tracÞiunea, Însã mai bine montezi doar pe faÞã decât deloc.

Dacã montezi pe spate, cu siguranÞã vei pleca mai uºor de pe loc, dar cu pneuri de varã pe faÞã e foarte uºor de pierdut controlul În curbe, iar frânarea va necesita o distanÞã mai mare.

Preferi sã pleci uºor de pe loc sau sã opreºti maºina În siguranÞã?

atata vreme cat afara era zapada de 7 metri,vb vine,stim ce iarna a fost,iar ala monta gume de iarna pe fata..era de rasul curcilor,nu de al meu...

sa fim seriosi,crezi ca ala monta gume de iarna pe fata de dragul aderentei la franare?daca era asa constiincios lua naibii 4 gume si cu asta basta...nu,el monta gume de iarna pe fata pt ca asa a ramas obisnuit de la o probabila dacia nova pe care a avut-o inainte si venind ditamai zapada s-a gandit ca nu vrea sa ramana inzapezit pe undeva din cauza pneurilor de vara ce le avea...destul ca venise de-a latu pana la service,trebuia sa-l las(am) tot prost sa le punem pe fata si pleca tot de-a latu

Se mai intampla, nu toti s-au nascut in BMW-uri intretinute cu piese de la donatii.

=))

Eu unu refuz sa cred ca exista posesori de Bmw care sa nu stie ca au tractiune spate la masina ! totusi pe masinile astea platesti o suma substantiala si cat de n00b ai fi ...tot te interesezi inainte de masinia mai ales ca bmw-ul a fabricat numai masini cu tractiune spate !

Se mai intampla, nu toti s-au nascut in BMW-uri intretinute cu piese de la donatii.

=))

Eu unu refuz sa cred ca exista posesori de Bmw care sa nu stie ca au tractiune spate la masina ! totusi pe masinile astea platesti o suma substantiala si cat de n00b ai fi ...tot te interesezi inainte de masinia mai ales ca bmw-ul a fabricat numai masini cu tractiune spate !

nu refuza...crede si atat!

apropo de interes pana la cumparare...nu toti stiu ce isi cumpara..eram la MotorAG Pitesti sa comand ceva piese pt rechinul meu,si am asistat la o discutie intre un consultant vanzari care tocmai sosise din drive test cu un e90 cu o familie.printre altele am auzit ceva de genu "mergem si vizavi sa vedem ce au si acolo si daca nu ne conving revenim"....faza ca vizavi nu era reprezentanta Bentley sau Mercedes,,,cine stie,vizavi e reprezentanta Chevrolet,Opel si parca si Citroen...cum Doamne fereste sa compari BMW si una din astea?sper ca s-a inteles esentialul....

pur si simplu pt unii BMW e o masina si atat,ca si Chevrolet..pun pariu aia,ca si altii nu au facut mare diferenta intre un E90 si un Aveo...daca mergeu vizavi la vreun mercedes sau poate audi mai ziceai...

in fine..deja suntem off topic...daca am critica/ne-am stresa/enerva zilnic la cate vedem din partea asa zisilor posesori bmw,care pana acum ceva timp nu stiau cum se scrie numele asta...am ajunge la balamuc...

sper sa nu-mi iau BAN de off topic daca mai zic o faza,care din nou contureaza faptul ca nu neaparat cine e pasionat are bmw,e de ajuns sa aiba bani,nu-i trebuie pasiune

eram intr-un petrom sa alimentez si trage paralel cu mine un e60,la prima vedere era //M,nu l-am analizat foarte atent...insa datorita faptului ca cioara care coborase din el zice celorlalte ciori din masina "ia uite ba ce baba",cu referire la rechinul meu,il intreb si eu zambind "si a dvs e frumoasa...e M?"...La care indianul oarecum iritat,jignit "pai cum frate ma crezi fals"?...."a,nu..."....am plecat sa platesc..cand m-am intors la masina vad ca infipsese pompa de motorina in "M" si baga :twoup:)))

atata vreme cat afara era zapada de 7 metri,vb vine,stim ce iarna a fost,iar ala monta gume de iarna pe fata..era de rasul curcilor,nu de al meu...

sa fim seriosi,crezi ca ala monta gume de iarna pe fata de dragul aderentei la franare?daca era asa constiincios lua naibii 4 gume si cu asta basta...nu,el monta gume de iarna pe fata pt ca asa a ramas obisnuit de la o probabila dacia nova pe care a avut-o inainte si venind ditamai zapada s-a gandit ca nu vrea sa ramana inzapezit pe undeva din cauza pneurilor de vara ce le avea...destul ca venise de-a latu pana la service,trebuia sa-l las(am) tot prost sa le punem pe fata si pleca tot de-a latu

Nu mi se pare un caz atât de extrem.

Sunt mulÞi pe forumurile astea care cumpãrã amortizoare sh, discuri de frânã sh, plãcuÞe sh.

Astea sunt lucruri chiar mai grave.

pur si simplu pt unii BMW e o masina si atat,ca si Chevrolet..pun pariu aia,ca si altii nu au facut mare diferenta intre un E90 si un Aveo...daca mergeu vizavi la vreun mercedes sau poate audi mai ziceai...

ÂŞi nu e normal sĂŁ fie aÂşa?

Crezi cĂŁ lumea e plinĂŁ de pasionaĂži de BMW?

Cei care-Âşi cumpĂŁrĂŁ un BMW nu sunt neapĂŁrat pasionaĂži, singura condiĂžie este sĂŁ-Âşi permitĂŁ maÂşina din punct de vedere financiar.

Cei care-Âşi cumpĂŁrĂŁ un BMW nu sunt neapĂŁrat pasionaĂži, singura condiĂžie este sĂŁ-Âşi permitĂŁ maÂşina din punct de vedere financiar.

Nici sa-si permita masina nu e o conditie...

Stiu om cu E60, un model chior, fara aproape nimic optiuni din 2003 sau 2004, care a vandut o gramada de lucruri pentru a si-l lua si care daca pateste ceva la masina... probabil ca va mai vinde ceva sa si-o repare...

PĂŁi tocmai, ĂŁla nu-Âşi permite maÂşina.

A face rost de banii pentru achiziĂžie nu ĂŽnseamnĂŁ sĂŁ-Ăži permiĂži o maÂşinĂŁ.

DupĂŁ pĂŁrerea mea, trebuie sĂŁ ai bani de ĂŽntreĂžinere corespunzĂŁtoare, revizii fĂŁcute la timp, reparaĂžii mai costisitoare ĂŽn caz de nevoie ca sĂŁ-Ăži permiĂži cu adevĂŁrat o maÂşinĂŁ.