Jump to content

Service reparatie BMW agreat ASTRA

dooh

Recommended Posts

Acum cateva zile, am avut norocul sa fiu lovit in spate in pasajul Muncii de o Dacie cu asigurare la ASTRA.

Dupa multe batai de cap am reusit sa facem amiabila, cred ca e ultima data cand fac acest lucru, next time, cops.

Acum problema e urmatoarea, vreau sa imi repar masina, si nu gasesc nici un Service, chiar si unul neautorizat, care sa mai lucreze cu ASTRA.

Aveti idee de un Service care inca accepta RCA-uri de la ASTRA ?

Bavaria,Filaret,Augsburg,MHS au zis NU cand au auzit de ASTRA...

Merci..

• 2 weeks later...
mmmmda cred ca ma voi lovi si eu de aceeasi problema ....:twoup: urmeaza sa primesc o asigurare de la astra si primul service cu care am luat legatura a zis NU, maine trebuie sa fac investigatii cine mai lucreaza cu ei :)(

pe mine m-a lovit vecinul spatamana trecuta.....tinand cont ca nu e decat bara de vopsit, am zis ca merg unde o fi....tot la astra avea si el asigurare, si baietii de la daune de acolo m-au trimis la plusauto, reprezentanta ford.....tind sa cred ca nu e cel mai penal, doar am lucrat si eu la astra 2 ani, nu mi-ar face tocmai mie o magarie de-asta.....dupa vreo 30 min de stat in service am constatat ca cel care imi va vopsi bara e baiatul care mi-a vopsit-o si ultima oara, in timpul liber lucrand la un alt service, care nu are decontare directa cu astra!

sper sa fie bine! data trecuta facuse chiar frumos bara

pe mine m-a lovit vecinul spatamana trecuta.....tinand cont ca nu e decat bara de vopsit, am zis ca merg unde o fi....tot la astra avea si el asigurare, si baietii de la daune de acolo m-au trimis la plusauto, reprezentanta ford.....tind sa cred ca nu e cel mai penal, doar am lucrat si eu la astra 2 ani, nu mi-ar face tocmai mie o magarie de-asta.....dupa vreo 30 min de stat in service am constatat ca cel care imi va vopsi bara e baiatul care mi-a vopsit-o si ultima oara, in timpul liber lucrand la un alt service, care nu are decontare directa cu astra!

povestea continua...

M-am dus la un service de al lor, am dat actele, au vazut masina (masina are kit msport), au zis ca pana la sf saptamanii (trecute) ajunge bara.

Buuun, vineri pe la 16 ma suna ca ajuns bara si sa trec azi sa o vad.

Azi cand ajung acolo constat ca bara este o replica de bara stock, nicidecum cea msport, fara gauri de senzori si facuta dintr-un material vai de steaua lui.

Am refuzat, le-am zis sa faca din nou poze la masina (masina nu a venit din fabrica cu kit-ul msport, dar este retrofit care a costat...), si acea bara a fost

cea lovita, nicidecum aceea ce apare in VIN.

Sunt convins ca voi avea aventuri si in continuare, am noroc ca nu este atat de grav si pot sa circul ...

Nu va doresc sa aveti accidente !

povestea continua...

M-am dus la un service de al lor, am dat actele, au vazut masina (masina are kit msport), au zis ca pana la sf saptamanii (trecute) ajunge bara.

Buuun, vineri pe la 16 ma suna ca ajuns bara si sa trec azi sa o vad.

Azi cand ajung acolo constat ca bara este o replica de bara stock, nicidecum cea msport, fara gauri de senzori si facuta dintr-un material vai de steaua lui.

Am refuzat, le-am zis sa faca din nou poze la masina (masina nu a venit din fabrica cu kit-ul msport, dar este retrofit care a costat...), si acea bara a fost

cea lovita, nicidecum aceea ce apare in VIN.

Sunt convins ca voi avea aventuri si in continuare, am noroc ca nu este atat de grav si pot sa circul ...

Nu va doresc sa aveti accidente !

bafta multa si rabdare!

eu de azi circul fara bara, au dat-o jos, au scos senzorii din ea, si acum asteapta sa vina senzorii si sa vopseasca bara (este doar vopseaua zgariata, n-a ajuns la materialul din care e facuta bara!)

deja am trecut de 2-3 ori pe langa 2 echipaje de politie, si vad ca n-au zis nimic! :twoup:

• 1 year later...
Trbuia sa te duci la bavaria sau mhs. Iti faceau dosarul si inainte sa o bage in lucru asteptau acceptul de plata de la Astra. Dupa ce primeau accepul, ei o bagau in lucru. Daca nu-l primeau interveneai tu cu telefoane/vizite la Astra. Edited by cernica87