Jump to content

bandouri usi e39

gabrian

Recommended Posts

Mi-au furat bandourile de la totate usile.

Ma gandesc sa cumpar altele si sa le prind si cu silicon pentru a nu mai avea surprize de genul asta dar mi-e teama sa nu-mi vandalizeze masina daca le mai vin astfel idei.

Aveti idee cat costa bandourile sh pentru E39 din 2003?

Deci incredibil ce aud ! Asa foame ii ma frate....nu imi vine sa cred. Acum cateva sapt i-au luat unui vecin de aici bandourile fata spate cu senzorii de parcare tot la un e39. Tot e39 am si eu si iti spun imi e si frica sa il las undeva cand ies in oras.....cat mai aproape il iau daca s-ar putea l-as baga si la terasa cu mine cand ma duc la un suc. Noroc ca seara am garaj si ma mai scapa de griji ! Imi pare rau despre tine nu stiu ce sa zic de pret !

Ce nasol!! :twoup: aveai bandourile vopsite in culoarea caroseriei sau erau negre?

Nu te-as sfatui sa le pui cu silicon, e posibil sa ramai cu ele pe masina dar in schimb vei avea alte pagube mult mai urate daca se enerveaza ca nu poate sa le ia :).

in ce zona stai? la o vulcanizare un baiat cu un e39fl imi povestea ca dimineata nu mai avea farurilesi asta tot in timisoara eu am patit-o in modern o singura data in 2 ani am uitat fata la cd-player si l-au saltat. Nici sa nu te gandesti sa le pui cu silicon pentru ca o sa se enerveze si o sa strice si mai multe bafta

va relateaza Stan Patitu':

12 decembrie 2009 - bandouri fata si spate, cu tot cu senzori parcare

01 februarie 2010 - bandouri fata si spate, cu tot cu sensori parcare + volan + faruri

prima dauna s-a rezolvat in 1 luna

cea de-a doua a durat 3 luni pentru ca aia de la Casco nu puteau sa inteleaga ca eu sunt ghinionistul de serviciu ...

asa ca ...

va relateaza Stan Patitu':

12 decembrie 2009 - bandouri fata si spate, cu tot cu senzori parcare

01 februarie 2010 - bandouri fata si spate, cu tot cu sensori parcare + volan + faruri

prima dauna s-a rezolvat in 1 luna

cea de-a doua a durat 3 luni pentru ca aia de la Casco nu puteau sa inteleaga ca eu sunt ghinionistul de serviciu ...

asa ca ...

Mai era cineva cu vloan furat. Oricum trebuie sa ai tupeu(foame) mare sa furi volanul :twoup:

• 1 month later...
  • 4 months later...
Mi-au furat bandourile de la totate usile.

Se fura si in Timisoara? :twoup:

ce-mi place sarcasmul tau. toata ziua va plangeti ca se fura in bucuresti, si cum s-a plans unu din tm, in trecere pe acolo, ca i s-au furat oglinzile, te-ai atacat ca si cand n-ar fi urma de hot in bucuresti.

da omule, se fura peste tot. si dusmanul e hotul! nu noi intre noi... ce naiba.

eu am parcat un an de zile pe o straduta centrala, pentru ca o consideram safe (adica na... era CENTRU). Apoi am citit o statistica: cele mai multe furturi din si DE masini din tm se intampla pe acea strada! cred ca am avut mare noroc (sau masina neinteresanta :) ) ca am scapat.

Edited by cosmin rotaru