Jump to content

VW Golf 4 sau BMW E46 fl

Razor-

Recommended Posts

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

topicul e varza de la pagina 3 cred. si asta din cauza ca mai toti useri sunt fanatici....si nu din cauza ca apreciaza atat de mult bmw-ul ca marca, ci pentru ca in cazul multora am constatat ca e prima si singura lor masina, si o considera MIEZUL mai ales din cauza ca nu au avut termen de comparatie, sau au avut parte numai de cazaturi , si normal ca intr-un 316 cat de cat in firea lui, dupa ce a condus clio symbol, 316-le devine intruchiparea sportivitatii si luxului

reveniti-va fratilor, si mai mergeti si cu altele.

nu zic ca nu e adevarat ca de multe ori si in multe privinta bmw-uri-le se dovedesc superioare concurentei. dar voi prea scoateti in evidenta numai partile bune.

ce mi se pare cel mai hazliu e ca 90% din astia care au dat-o pe supermasini, nici macar in dreapta nu s-au urcat in asa ceva, si probabil fac bale la gura la vreun stop cand vad vreun lambo/porsche etc, dar sunt invatati la maxim din filme pe net.

mai sunt si unii ca poleposition pe care in general nu il agreez, dar care are momente de sinceritate si lipsa de atitudine superioara muritorilor de rand, si a prezentat un episod in care un rs6 l-a cam frant pe el cu M6. deci se poate, si pana la urma oricat de miez sunt bmw-uri-le , se mai gaseste si leac in materie de performante.

@ciupanezu

1.vezi ca r8 e audi, e VAG, si nu e subvirator . iar noul m3 cred ca e primul bmw despre care am citit ca e subvirator pe inceput de viraj.

2. lambo chiar are treaba cu grupul vag , ia exemplu galardo care la lansare avea consola centrala imprumutata identica de la A8. si tot de pe la audi a venit tractiunea intergrala, ca inainte sa fie preluati de audi faceau numai RWD

3. unele modele de la porsche concureaza cu BMW, gen caiman cu e92 din pdv al performantelor si pretului, iar boxter a intrat de multe ori in comparative cu z4.

4. ai facut si pe topicul asta cam cum faci mereu, te contrazici singur, ca la cutia ta automata.....cand iti zice cineva ca e mai lenta ca mamaia schimband vitezele la dacie cutia ta de pe 535, te bati cu pumnul in piept ca e super rapida, si 2 zile mai tarziu uiti si iti exprimi dorintele de a merge cu o masina puternica manuala, gen M5.

5. ti-am mai zis de cateva ori ca un 2,5 manual te spulbera, te face de rusine si din mers si de pe loc si pe orice distanta.resemneaza-te sau ia-ti m5 si voi fi fanul tau.dar la cum gandesti, cred ca daca iti iei m5 iti iei si sofer cu licenta de pilot pentru masina

iti schimbi preferintele si opiniile dupa cum bate vantul. sper sa uiti de directia vantului cand faci pipi :twoup:

Edited by mihai20

Nu e arma ca agheul,nici masina ca bmw-ul! :twoup: Cam asta rezulta din topicul asta! Nu conteaza cati bani ai,daca iti permiti sau nu masina,daca ai 10 mii sau 2mii de E dar BMW sa fie ca e cea mai tare masina! Edited by THX-1

Audi versus BMW serie 3 benzina:

Vorbim de masini stock; Adica nu prea au ce sa zica gica contra in afara de faptul ca BMW-ul e “mai fun” lucru pe care il recunosc dar nu cred ca are vreo importanta pe circuit.

Acum sarim la seria noua:

Daca nu intelegeti engleza ma ofer voluntar sa traduc. (impartial evident :twoup: )

Eu nu am nici BMW nici Audi, dar totusi ceva corectii: M3-ul E46 din primul film a intrat in productie cu 2 ani inainte la S4 respectiv, care era facut special ca sa concureze cu M3. Circuitul Top Gear e desenat de Lotus si pune accentul pe handling.

Ca o comparatie la modelul nou:

Timpii(pe circuitul Ascari daca nu ma insel):

M3: 2:38.9

RS4: 2:43.9

C63 AMG: 2:43.5

BTW, nu afirm ca RWD e peste AWD, din contra. Stiu ca Topgear a testat Carrera vs Carrera 4, si Carrera 4 a castigat. Dar tocmai de aia faptul ca M3-ul nou e peste RS4 ma face sa consider bimmerul "a better piece of engineering".

Edited by Esperatul

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.