Jump to content

Eshapament E34

MuadDib

Recommended Posts

De cand mi-am luat scula, finala e cam muci. Am un amic mecanic, mi-a tot carpit-o dar e momentul de schimb. Mai ales ca, atunci cand toba e carpita shi nu are scurgeri mashina trage super, iar cand se gaureshte din nou simt o scadere serioasa in putere. La nici una din mashinile care le-am mai avut nu am simtzit o asha mare sensibilitate la calitatea evacuarii k la BMW...

Booon... Eu am M20 525. Ce imi trebuie e finala, dar asta e legata de toba centrala, practic trebuie sa schimbi tot de dupa catalizator pana in spate. Ce problema am eu: Imi trebuie ce e in link 1; Un amic are un 730i la dezmembrat care are evacuare k in link 2; Un M5 E34 are evacuare ca in link 3 :).

Dupa cum se observa, un eshapament de 730i e ABSOLUT IDENTIC cu eshapamentul de M5 (shi la o treime din pretz - :blink: ). Intrebarea mea: Un M5 are caroseria diferita de un E34 normal, in partea spate?? Ca daca nu e, ma duc sa ii fac o oferta amicului, shi imi pun evacuare de 730, adica de M5 :)

Thanks!

PS - Interesante considerentele economice... Acelashi eshapament la 730 shi la M5, insa diferentza de pretz URIASHA!

:blink: Aaaaa, se potriveshte! :)

Ai facut ceva custom la evacuarea ta? Cum de ai ramas cu o finala de nebuna prin casa?

Mare boier! :) Care tzie otrava? (Adica ce bei, sa nu se inteleaga altceva...) :)

Vb pe PM.

Edited by MuadDib

Guest poleposition
:blink: Aaaaa, se potriveshte!  :)

Ai facut ceva custom la evacuarea ta? Cum de ai ramas cu o finala de nebuna prin casa?

Mare boier! :) Care tzie otrava? (Adica ce bei, sa nu se inteleaga altceva...) :D

Vb pe PM.

113988[/snapback]

mi-am pus evac de inox (nu doar finala) tot traseul si finala am pastrat-o pentru vreaun prieten la necaz ... :) hai ca iti dau PM.

Guest poleposition
cat te-a costat toata evacuarea?unde as gasi si eu ca m-ar cam intersa? :blink:

115005[/snapback]

am mai zis pe undeva... nu mai gasesc, oricum in jur de 45 de milioane :) ... si am facut-o la c&c. daca vrei iti dau nr unuia de acolo care ma stie.

Ai inebunit... :blink: Fara sherpishori, 45 bulioane?? Catalizatorul a ramas ala vechi?

OffTopic. Au venit baietzii shi au turnat deja fundatzia statuii pe care tzio fac... Pt toba aia... :) Ca trebuia sa imi duc familionul la mare, shi pana gaseam io alta...

Guest poleposition
Ai inebunit...  :) Fara sherpishori, 45 bulioane?? Catalizatorul a ramas ala vechi?

OffTopic. Au venit baietzii shi au turnat deja fundatzia statuii pe care tzio fac... Pt toba aia... :D Ca trebuia sa imi duc familionul la mare, shi pana gaseam io alta...

115039[/snapback]

fara serpi, aia mai erau o caruta de bani... cat-ul nu e ala orig e unul non-restrictve nush'ce.

privind statuia, vezi sa fie pozitionata central, nu mai mica de 10 metri, bronz neaparat si sa am o pozitie, asa.. ceva in stil Lenin (aratand cu mana catre viitor) :) :) :D

P.S. cu placere frate, ma bucur ca ti-am fost de ajutor :blink:

Guest poleposition
serpi noi sunt intre 1000 si 1500 euro

115202[/snapback]

exact... tocmai de aceea am renuntat atunci :blink: shit, daca fac un calcul cat am dat pe masina si cati bani am bagat in ea cred ca-mi luam e39 din 2001 :) dar unde mai era fun-ul :)