Jump to content

martori bord e36...

pyu

Recommended Posts

din grupul celor 3, cel din stanga e de placute, apoi al doilea are legatura cu pompa si cu lichidul aferent, al treilea cu frana de mana.

Merci inca odata, se poate inchide :twoup:

salutare, am un bmw 318i e36 din 1995, si eu nu am toti martorii cand pun contactul sau chiar nici la test. am numa pt abs, airbag, frana de mana, semnul exclamarii si atat! am desfacut bordul si nu sunt becuri! am pus bec dar nu se aprinde.sa nu am eu optiunile astea pe masina. sa nu am eu senyorii?

salutare, am un bmw 318i e36 din 1995, si eu nu am toti martorii cand pun contactul sau chiar nici la test. am numa pt abs, airbag, frana de mana, semnul exclamarii si atat! am desfacut bordul si nu sunt becuri! am pus bec dar nu se aprinde.sa nu am eu optiunile astea pe masina. sa nu am eu senyorii?

Eu am:

Din dreapta - toti 4.

Din mijloc - numai cel de la abs.

Din stanga - numai cel de ceata.

• 5 months later...
salut! Atat am si eu, dar cred ca ar mai trebui sa se aprinda si la centura si la check engine, caz in care are o problema cum iti dai seama daca nu se aprinde check-ul????? De ex la opel astra model '93 pe care l-am avut inainte , daca avea o problema sonda lambda, se aprindea check-ul, dar acum ..... nik E normal???

• 2 weeks later...
  • 1 year later...

din grupul celor 3, cel din stanga e de placute, apoi al doilea are legatura cu pompa si cu lichidul aferent, al treilea cu frana de mana.

Stiu ca topicul este deschis de ceva vreme dar poate ai sa ma ajuti.Ce ai vrut sa spui prin "pompa si cu lichidul aferent"?Mi sa aprins si mie martorul numarul 2 din grupul 7.Multumesc anticpipat.

Stiu ca topicul este deschis de ceva vreme dar poate ai sa ma ajuti.Ce ai vrut sa spui prin "pompa si cu lichidul aferent"?Mi sa aprins si mie martorul numarul 2 din grupul 7.Multumesc anticpipat.

Verifica nivelul la lichidul de frana daca ti s-a aprins al doilea martor! Probabil ca ai pe undeva o pierdere! Eu unul asa am patit.

LE: Un topic cu martorii explicati poate te ajuta pe viitor :

http://www.bmwclub.ro/forums/topic/99487-martorii-luminosi-la-bordul-de-e36/page__st__20__p__1498349__fromsearch__1#entry1498349

Edited by Cedry2k_crdl

• 1 year later...
Salutare! Astazi in timp ce mergeam cu masina mi s-a aprins si mie martorul numarul 2 din grupul 7, acela cu semnul exclamarii, insa mi s-a aprins pentru 2-3 secunde si s-a stins. Nu sta aprins continuu. De vreo 3 ori mi-a facut asa. Trebuie sa inlocuiesc lichidul de frana? Edited by Alin KIR