Jump to content

Vand becuri auto, xenon, halogen etc

Recommended Posts

Cele de 35w sunt asa cum am spus la 300 ron si cele de 55w la 360 ron. Pentru ca ai lupa eu ti le recomand pe cele de 55 dar, asta tu decizi.

Kit-ul e made in china si ai garantie 2 ani. Dealtfel la pretul asta era clar ca nu era fabricat de vreun nume "greu". Daca insisti pot sa iti aduc si kit de Philips dar mi-e frica sa iti si spun pretul... apoi dezavantajul este ca la kit-ul Philips nu poti pune orice bec (cand se arde unul din kit) ci numai unul produs de ei care din nou, e scump.

Inca nu stiu daca ai nevoie si de adaptor dar incerc sa aflu si te anunt daca iti trebuie si la ce pret este.

iar se ia Risti de mine, dar iti spun ca Philips nu produce kituri xenon aftermarket, de fapt nici nu produce kituri de xenon, ci numai BECURI DE XENON PT INSTALATII ORIGINALE DE FABRICA. va rog eu mult, nu mai transformati bmwclub.ro in vanzare de chinezarii gen okazii, ca lumea e satula de pacalici care vand chinezarii sub numele unor firme respectabile.

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 weeks later...
D2S Chinezesti - 100 ron bucata

D2S Osram - mai am 2 bucati pe stoc, Osram, la 150 ron bucata.

vidoq, te incurc cumva? Iti fac concurenta? Inceteaza cu posturile astea!

nu imi faci nicio concurenta ca nu ma obosesc sa vand rahaturi chinezesti. dar intereseaza-te mai bine ce minti, ca philips nu produce instalatii de xenon ce pot fi instalate ulterior fabricatiei. philips face doar becuri.

si revenind la cine pe cine incurca, cred ca eu te incurc pe tine.

iar osram original e 600 ron si am terminat discutia. tot chinezarii cu eticheta de osram sunt si alea pe care le vinzi tu. macar de ai avea bunul simt si ai recunoaste.

@vidoq: omul vinde ce scrie pe cutii... asa ca daca nu vreti sa reluam eterna discutie pe tema OEM vs. aftermarket

13. Orice postare fara legatura sau in contradictie cu logica fireasca a subiectului, si fara un scop constructiv, se va sanctiona ca atare.

de cealalta parte, @ovidiutm... :twoup:

11. Daca un vanzator pune un anunt si nu doreste sa dea explicatii si de asemenea va face scandal ca ceilalti membrii discuta anuntul lui, anuntul va fi sters.

asa ca postati doar daca vreti sa cumparati...

Salut Alex.

Nu am poza pentru ca nu am pe stoc. H1 de 55w se vinde destul de rar.

Garantia daca nu iti este de ajuns cuvantul meu, iti pot da si in scris. La facturare trebuie platit si TVA-ul.

@XXL, referitor la punctul 11 din regulament, am tot raspuns dar ce explicatii sa dai omului cand vad ca el cunoaste mai bine decat mine ceea ce vand? Poate e actionar la Philips si ca atare participa la sedintele actionarilor care decid ce se fabrica si ce nu. Am tot lasat de la mine dar vad ca deja incalca regulile bunului simt.

Salut Alex.

Garantia daca nu iti este de ajuns cuvantul meu, iti pot da si in scris. La facturare trebuie platit si TVA-ul.

ok... inteleg... imi dai niste detalii ? ce becuri is ? ce balasturi ? si un pret

ms

• 2 weeks later...
Salut Alex.

@XXL, referitor la punctul 11 din regulament, am tot raspuns dar ce explicatii sa dai omului cand vad ca el cunoaste mai bine decat mine ceea ce vand? Poate e actionar la Philips si ca atare participa la sedintele actionarilor care decid ce se fabrica si ce nu. Am tot lasat de la mine dar vad ca deja incalca regulile bunului simt.

de cand dezinformarea e considerata regula a bunului simt?

atata vreme cat am dreptul sa postez pe acest forum, pot sa le spun celorlalit parerea mea care e foarte bine fundamentata.

e ultimul post pe topicul tau, dar repet, sa nu transformam bmwclub.ro in okazii si sa se vanda aici toate chinezariile sub denumiri gen philips.

si ca sa iti dai singur cu ironia in cap (cea cu actionariatul la philips), da-le mail si intreaba-i daca fac instalatii de xenon si o sa afli singur raspunsul (pe care cu siguranta il stii deja dar te faci ca ploua).

@Alexxxq, nu stiu ce tip de bec este pe masina ta. Revino cu modelul de bec si te ajut.

Daca cumva este D1S asa cum zic alti colegi de-ai tai, pretul este 170 ron/bucata.

@cristian ntz, pretul unui bec Osram D1S este acum 170 ron. Diferenta de pret este din mai multe motive, unul din ele este ca becurile mele nu au ambalaj, altul ca le iau la en-gros si altul ca fiecare isi pune adaosul lui. Eu am intrebat pretul unui D1S la reprezentanta Audi din TM si pretul e de 1.130 ron si e acelasi bec ca si cel vandut de Bavarezi, asadar diferenta exista intotdeauna, depinde cat e fiecare de halos iar de preturile de la reprezentante eu sunt satul + ca niciodata nu au nimic pe stoc.

Dealtfel oricine se indoieste sa cumpere un bec la un pret atat de mic, e liber sa dea de 5-7 ori mai mult pe el. Alegerea e a voastra. Sincer, eu unul nu as da 800 ron (sau mai mult) pe un bec nici daca l-ar face spiridusii lui Mos Craciun si ar veni de la Polul Nord special pe comanda, becul pur si simplu nu costa atat de mult. Daca voi aveti masini scumpe, ce sa mai zic de cei cu Rolls Royce, Lambo, Ferrari etc...

Dealtfel va invit sa dati o cautare pe google, eu am dat mai inainte ca sa vad la ce preturi gasesc, am scris "D1S Osram" si am gasit in primele 4 linkuri, becuri cu preturi cuprinse intre 300 si 400 ron. Asadar, asa cum am spus si mai sus, fiecare isi pune cat vrea adaus, nu vreau sa cred ca daca as pune pretul la vanzare cu sume bomba "gen 800 ron" atunci nu ar mai fi un vidoq care sa spuna ca sunt chinezarii... Sa nu credeti ca nu as vrea sa castig 100-150 euro la bec dar nici sa ne batem joc unii de altii nu se poate. Eticheta nu poate fi pacalita asa de simplu pe cat cred unii ca masina lor are consumul cel mai mic cand merg cu viteza mare. Eu unul refuz sa fiu paranoic.

@GabiSap, am D2R pe Osram sau D2S chinezesti. Te ajuta careva din ele?

@ionutdanica, sa inteleg ca tu ai instalatie after market si iti trebuie doar becurile? Nu stiu daca iti gasesc H1 de 5000k dar ma interesez si revin.

Edited by ovidiutm

Alex, multumesc de feedback.

H15 nu am.

Din nefericire nu stiu ce tipuri de becuri aveti voi pe masinile voastre. Daca imi spuneti de care aveti nevoie va pot da un raspuns exact.

Bauiesc ca la E39 cu xenon OEM aveti D2S iar daca e asa, atunci, cel putin deocamdata, nu va pot servi decat cu variante chinezesti de 6000 sau 8000 k, la 100 ron bucata. Aveti si garantie 1 an la ele.

Daca cumva aveti nevoie de D1S pe Osram, am pe stoc, de 4300 k, la 170 ron bucata.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.