Jump to content

Vand jante 16' OEM

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Valabil !

te intereseaza schimb cu jante pe 17 style 44 oem stare foarte buna.cauciucuri 225/45/17 runflat stare foarte buna

In stare "foarte buna" era si grila de bara M tech care mi-ai trimis-o anul trecut, la fel si proiectoarele, iar canalele de aer bineinteles lipite cu "picatura" ; probabil ai uitat evenimentul si faptul ca nu mi-ai raspuns la telefon mai bine de o saptamana. Nu am comentat nimic pe forum atunci si nu ti-am facut reclama proasta, dar faptul ca imi propui tocmai mie astfel de combinatii mi se pare lipsa de bun simt ! Succes mare la "combinatii" !

salutare

in cazul in care esti in vreun fel interesat de un schimb, eu am cinci jante styling 44,

dintre care patru le am incaltate cu cauciucuri de vara, doua continental folosite doua veri( asta este a doua)

si doua dunlop aproape noi ( le-am luat asta iarna noi cu garantie), jantele pe care le am pe masina

le-am vopsit negre lucios, precum masina, jantele se prezinta intr-o stare foarte buna, avand o grija exagerata pt ele pana acum

deci daca te intereseaza schimb pe schimb am o singura conditie, vreau sa le pui cauciucuri noi de vara si batem palma,

eu am jante echipate de iarna in garaj, purtate doua ierni

pt poze da-mi mail-ul tau, daca te intrebi de ce vreau sa le dau, atunci iti spun ca eu cred ca este

mai bine cu jante pe 16 pe masina,

o zi buna

• 2 weeks later...
nu am uitat . ideea e ca alea au fost 100% bune care le-am trimis pentru ca au fost pe bara de pe masina mea ti-am trimis poze sa vezi . in fine nu are rost sa mai ma contrazic cu tine. o zi buna. la revedere

E bine ca nu ai uitat ! Ce a fost 100% bun din ce mi-ai trimis ? Grila centrala din bara care avea tot fagurele spart si lipit ? Inceteaza sa minti ca poate inca mai am grila aia si fac si niste poze ! Proiectoarele "aproape noi" care erau matuite ? Canalele de aer erau sparte si lipite cu picatura ! Ai avut un mic incident si ai zis sa mai recuperezi din paguba ... scuteste-ma de harfele de Bucale care le prezentai si pe la telefon "Bine boss", "da boss", "hai boss" !

salutare

in cazul in care esti in vreun fel interesat de un schimb, eu am cinci jante styling 44,

dintre care patru le am incaltate cu cauciucuri de vara, doua continental folosite doua veri( asta este a doua)

si doua dunlop aproape noi ( le-am luat asta iarna noi cu garantie), jantele pe care le am pe masina

le-am vopsit negre lucios, precum masina, jantele se prezinta intr-o stare foarte buna, avand o grija exagerata pt ele pana acum

deci daca te intereseaza schimb pe schimb am o singura conditie, vreau sa le pui cauciucuri noi de vara si batem palma,

eu am jante echipate de iarna in garaj, purtate doua ierni

pt poze da-mi mail-ul tau, daca te intrebi de ce vreau sa le dau, atunci iti spun ca eu cred ca este

mai bine cu jante pe 16 pe masina,

o zi buna

Salut ! am vazut oferta ta de cand ai postat si m-am mai gandit de asta nu am raspuns. din pacate nu prea ma avantajeaza schimibul. oricum iti multumesc de oferta ! succes !

lasa-ne ma oltene in pace ca ne-ai plictisit. vezi ce am mai vandut eu pe net si cati au zis ca sunt ok . nu am dat teapa nimanui si mai lasa-ma cu figuri din astea de oltean increzut.

Crezi ca daca jignesti distragi atentia de la subiect ? Intereseaza pe cineva ce ai vandut tu ? Ce ai vandut ? Mie mi-ai trimis grila de bara M Tech 2 cu fagurele facut praf si de sedan nu de coupe asa cum am vorbit , canalelele de aer lipite cu picatura ! De asta sunt increzut ? Ca ti-am dat bani pe ele ? Intelegerea la telefon a fost ca daca este vreo problema ti le trimit inapoi si imi dai banii, dar bineinteles nu ai mai raspuns ! Ai 3ar de-al nou dar dai teapa pe forum cu piese deterioarate din accident ! Prietene am bagat bani grei in masina pe care o detin (nu 450 lei cat ti-am dat tie) dar sunt facuti corect si cinstit, nu dau tepe la lume !

Eu nu am facut public la momentul respectiv "evenimentul" si am zis ca sigur are altcineva grija de tine ... Dar daca vii si ma deranjezi iar cu "combinatii" de ale tale, te rog sa ma scutesti "boss" ne-am inteles ? Te roaga frumos un oltean increzut ! Nimic nu spui concret si mai si jignesti !

Am rugamintea catre un moderator sa fie mutata "mizeria" asta la "Review - firme comerciale", topicul este destinat vanzarii unor jante. Va multumesc pentru intelegere si imi cer scuze si in numele domnului marius de la need for speed !