Jump to content

Scaune piele E90 piele neagra

Myx

Recommended Posts

Schimb scaune normale piele E90 cu scaune sport piele E90 , cu incalzire . Piele doar neagra . Scaunele mele au rulaj 70 k km si sunt impecabile, fara zgarieturi . Oferta e pt cei care-si vand masina si vor sa mai poata scadea o anumita suma din pret .

• 2 weeks later...
Schimb scaune normale piele E90 cu scaune sport piele E90 , cu incalzire . Piele doar neagra . Scaunele mele au rulaj 70 k km si sunt impecabile, fara zgarieturi . Oferta e pt cei care-si vand masina si vor sa mai poata scadea o anumita suma din pret .

acelasi lucru ma intereseaza si pe mine. sa schimb scaune ca ale tale cu unele sport. dar din pacate nu prea gasesti. iar la dezmembrari vroia unu 500 euro pe 2 scaune diferenta la ale mele si i`am zis ca e nebun la cap... mai ales ca era si alt material (alta piele). sper sa gasesti si sa iti convina :twoup:

acelasi lucru ma intereseaza si pe mine. sa schimb scaune ca ale tale cu unele sport. dar din pacate nu prea gasesti. iar la dezmembrari vroia unu 500 euro pe 2 scaune diferenta la ale mele si i`am zis ca e nebun la cap... mai ales ca era si alt material (alta piele). sper sa gasesti si sa iti convina :twoup:

e pe 4tuning unul care vinde interior complet crem , cu scaune sport , electrice, memorii si are si pret bun , dar nu am chef de retapitat . Poate gasesc totusi pe cineva sa vrea schimb din cei care-si vand masina

Sunt mai misto cele sport dar sunt mai confortabile cele care le ai tu.Daca urca cineva mai [plinut] in masina mea il cam jeneaza aripioarele.

nu e problema in cazul meu si oricum iau pasagerii in spate . E adevarat ca sunt confortabile si nu se compara cu cele clasice de pe E46 .

Am stat si in cele normale iar spatarul este absolut la fel ca la cele sport, doar ca la alea sport se umfla electric perinitele. Partea de sezut e putin diferita - e ceva mai scoica la sport si in plus are aripioara din fata reglabila. Per ansamblu nu vad foarte mari diferente.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.