Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Vand sau schimb jante Fondmetal 18'' tech 5 silver

kam3l3on

Recommended Posts

Vand jante 18'' marca Fondmetal TECH5 Silver cu gume ROTEX RS 02 dimensiunile: 225/40/r18 in stare buna. Jantele sunt putin julite din cauza gumelor care sunt prea mici si gropilor cu care ne confruntam in fiecare zi si una trebuie indreptata. Mentionez ca jantele au fost intermediare o luna pe audi a6 din cauza ca cele vechi au fost sparte din cauza gropilor pe autostrada si acum am gasit o oferta buna la unele noi si cu astea numai am ce face.

Orange : 0756290018

Y!M : importal2003 ( nu dati add )

post-27403-1274343435_thumb.jpg

post-27403-1274343451_thumb.jpg

post-27403-1274343467_thumb.jpg

post-27403-1274343538_thumb.jpg

Am pus poza cu spatele jantei unde arata dimensiunea lor . Nu ma prea pricep la jante deci poza vb mai mult. Eu le-am avut o luna pe un a6 2005. Pe e60 nu le-am facut proba .

De schimbat acum depinde cu ce oferte vine lumea...

M-am uitat acum pe net si am vazut ca aceleasi dimensiuni 8jx18 merg si pe e46. acum ele nu au fost facute pt audi special. deci ar trebui sa mearga pe mai multe tipuri tinand cont de dimensiuni. Mai multe nu pot sa zic deoarece nu sunt in cunostiinta de cauza. Dar cine se pricepe poate sa isi dea cu parerea.

M-am uitat acum pe net si am vazut ca aceleasi dimensiuni 8jx18 merg si pe e46. acum ele nu au fost facute pt audi special. deci ar trebui sa mearga pe mai multe tipuri tinand cont de dimensiuni. Mai multe nu pot sa zic deoarece nu sunt in cunostiinta de cauza. Dar cine se pricepe poate sa isi dea cu parerea.

Pai ce specificatii ai pus tu acolo dac e sa o iei dupa aia merg pe toate ! 8J e vb de latimea jantei si 18 e diametrul ei. Daca sunt de pe audi distanta dintre prezoane este diferita la audi fata de bmw sau alte marci. Deobicei aceeasi distanta care o are audi e si la vw, skoda sau seat sau mai bine zis grupul VAG. Nu vb in necunostinta de cauza, stiu pt ca a trebuit sa imi iau o pereche de jante de pe un audi a6 si bineinteles ca nu se potrivesc ca distanta dintre prezoane e alta ! Bafta !

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.