Jump to content

spuma activa

Calin325

Recommended Posts

Deci...nu mai stiu cum sa spal masina si unde :blink: .........mai nou chederele la luneta si parbriz sunt albe...si toate cu pete....iar rama de la geamu lateral spate e tot cu pete care cred ca nu mai ies...sau so dus vopseaua...nusth...toate astea de la spuma activa cred....voi cum va spalati masinile?

Eu o spal numai cu spuma si n-am nici o treaba. Vezi la alte spalatorii care folosesc spuma facuta de alt producator.

114302[/snapback]

Solutia: te duci la o benzinarie , cumperi sampon auto + ceara , te duci acasa lasi masina in fata casei , scoti furtunu si o speli :blink:

E obligatoriu sa fie spalat si cu buretele cu spuma cu tot. La unele spalatorii doar clatesc, dupa care sterg direct. Nu e bine, odata cu spuma se duce doar noroiul nu si mizeria mai fina si praful care sunt intinse apoi cu pielea de caprioara. De aia ti se matuieste masina.

Guest IulianE
Eu de 2 ani incoace mi-am spalat toate masinile la o sg spalatorie si la un sg baiat.foloseste numai produse MA FRA.Sunt extrem de multumit.partile cromate la Audi si-au pastrat stralucirea cu toate ca masina are 17 ani.

Eu am auzit invers. Ca MA FRA ar fii cele mai proaste :blink:

115687[/snapback]

eu am avut experiente urate rau cu mafra..... eu la spalatorie ii rog pe aia ca pe bord si volan sa'mi dea doar cu o carpa curata cu apa... si cat eram la un suc..... mi'au dat cu solutie "magica" MAFRA pe volan si intr-o saptamana mi s-a tocit pielea de pe volan de zici ca aveam 500000km cu ea....... asa ca aveti grija cu solutiile astea pe volan/plastice/etc ...... dupa ce da cu solutie d'aia daca lasati un pic pe plastic parca inmoaie plasticul de la suprafata/ devine lipicios..... so take care !

eu la spalatorie ieri am frecat prima data masina cu buretele dupa 4 luni ...in rest ii pun sa clateasca bine bine cu apa ...spuma activa cateva minute si apoi clatire +ceara +sters cu piele de caprioara ....a iesit bine cu buretele ..nu s-a zgariat ...si o data la 5 spalari o sa o spal si cu buretele...pe bord eu folosesc servetele Pronto anti-praf ...cu alea sterg tot ..sunt foarte bune ....in rest nu folosesc nimic la interior ....desi tapiterie e deschisa , inca se pastreaza curata

• 1 month later...
Solutia asta de curatat nu trebuie sa stea pe caroserie mai mult de 1-2 minute pt ca ataca vopseaua... Oricum am auzit ca in stainatate nici nu se foloseste asa ceva si ca aceasta solutie a fost adoptata in romania. Solutia fiind conceputa pt curatarea periilor spalatoriilor automate!!! Nu stiu cat este de adevat acest lucru l-am auzit de la un prieten care are o spalatorie auto si lucreaza numai cu produse mafra. Edited by cookin