Jump to content

Ce pateste un fan Mercedes daca conduce BMW535d?

CiprianDascalu

Recommended Posts

Asa e la toate 535d, tocmai asta voiam sa spun ca e primul diesel cu tevi ca la benzina :blink:  pentru ca nu mai afuma ca un diesel obisnuit, nu mai maraie ca un diesel obisnuit, nu merge ca un diesel obisnuit ...

21216[/snapback]

Explicatia e ca are filtru de particule si atunci nu mai are cum sa inegreasca bara...e dotare de serie la 535d...de aia are esapamentul drept ca la benzina...

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

...pai ce sa pateasca.. asteapta noul motor de 3,5 cdi biturbo :)

27330[/snapback]

...si pana atunci merg la Bavaria si-si dau Mercedesul la schimb pe BMW...mai e un pic si se umple parcarea la Bavaria cu Mercedesuri second hand...numai uita-te pe oferta de masini rulate de la Bavaria... :) ...mai ales diesel :blink:

daca tu chiar crezi ca un propietar de mercedes este deranjat asa tare ca masina lui diesel nu tasneste de la semafor ca monopostul lui shumi ,ar trebui facuta alta categorie..separatistii bmw sau ceva de genu asta. :blink:

mai mult ca sigur nu ii va place .. prea mult spatiu la sofer,masina nu iti da aceleasi senzatii si motorul nu se aude la fel de frumos ca la bmw, in general sunt hidramate (iar un motiv de discutii interminabile) si in general chiar si un model sport nu este asa sportiv ca un bmw .

Nu am spus nimic de liniute...era vorba de o situatie concreta...parcarea de la Bavaria ( e drept ca nici nu-i asa mare...astept s-o vad pe aia noua) e plina de Mercedesuri date la schimb de noi cumparatori...care cred ca s-au saturat sa astepte biturbo ala de 3 litri( si nu de 3.5...535d are 3 litri) de la Mercedes...unde vezi tu liniute si sprinturi la semafoare? :blink:

Nu stiu daca atunci cand alegi marca BMW te gandesti numai la cati o sa "faci" pe la semafoare...sorry man si nu o mai lua asa personal :)

:blink:  mercedes produce masini cu 2 clase peste bmw  :)

27330[/snapback]

Cu asta ai cam sarit calu', asteapta sa vezi noul S classe care are fata de Ford Mondeo si spate de Maybach.

2 clase? peste BMW nu stiu de unde ai scos-o. Tu chiar ai impresia ca nimeni in afara de tine n-a mai condus Mercedes sau Audi. Personal am o parere foarte buna despre ambele marci, insa niciuna nu are sportivitatea pe sigla ca BMW.

Dar daca tu crezi ca Merc este cu 2 clase peste BMW nu stiu cate clase are scara ta de valori.

E 320 CDI nu e macar la nivel cu 535 d (aceeasi clasa, E are cilindree mai mare, BMW are alta tehnologie ... diferenta de clasa)

vedea ca mercedes produce masini cu 2 clase peste bmw, ca oferta de motorizari

27330[/snapback]

Pai modelele noi de Mercedes stau mai mult in service decat circula. :blink:

Mercedes este concurent cu BMW .Daca era 2 clase peste, nu mai exista nici o competitie.

:blink: sunt fun declarat nu undercover.

nu pot sa spun ca mertu este mai sportiv decat bmw.

imi pare rau ca am lasat impresia asta.

cel putin la masinile care ma intereseaza pe mine nu exista termen de comparatie.

sunt constient ca seria 5 este peste E .. dar nu imi place designul bangle de nici o culoare.. iar noua serie 3 parca ar fi o mazda sau ceva de genul asta.. imi place insa foarte mult e46 coupe fata de noul clk.

• 2 weeks later...
Cel mai probabil proprietarul(sau fan) de Merc o sa-si achizitioneze si un BMW iar dupa ceva timp o sa renunte la Merc in favoarea BMW-ului.Am prieteni care considera motoarele de la Mercedes mai puternice decat cele de la BMW si nu am putut sa-i conving ca e invers chiar daca le-am pus cifrele in fata.E bine ca BMW are un rival care o sa-l impinga sa faca motoare tot mai bune si in continuare.E buna faza cu atletul in smoking, chiar imi place.E46 coupe e net superior fata de c sportcoupe. :blink:

m-a dezamagit arabu' ala cu M5-u' E39 rosu fost B66SSE, 4 ani m-am holbat la el in drum spre liceu, iar acuma si-a luat cls 55 amg, sper sa se strice cat mai curand, ma enerveaza, ca aucma in drum spre metrou sunt nevoit sa-i vad cls-u', ma mai consolez cu faptu' ca M5-u' apare acum tot undeva prin zona mea... sper sa faca plici ala cu cls-u lui cu tot, masina de fitze Edited by neamih

• 5 weeks later...
la 7-er nu-mi place designu'(atat exterior cat si interior).Cred ca S-ul are un punct in plus.parerea mea :blink:

9803[/snapback]

uita-te la noul S, sa vezi ce asemanare izbitoare la interior, cu 7-le...oare de ce?