Jump to content

vand toba finala Borla

Recommended Posts

Vand toba finala Borla XR1 full inox + tips !

poza este informativa .....

la cerere se fac si poze reale .... mentzionez totodata ca toba a fost rulata vreo 4000km .... e in stare impecabila

pret 300ron negociabil !

Vand toba finala Borla XR1 full inox + tips !

poza este informativa .....

la cerere se fac si poze reale .... mentzionez totodata ca toba a fost rulata vreo 4000km .... e in stare impecabila

pret 300ron negociabil !

poti pune o poza cu ea? o intrare sau doua?

lumea nu prea cumpara pe n.v. aici pe forum asa ca mai bine iti faci un pic de timp sa-i faci niste poze macar, daca vrei sa o vinzi rapid

o sa mai dureze ceva pana pune poze.........eu trebuia sa-i dau un subwoofer pt o bara din fibra care o avea la vanzare, vorbisem la telefon, am si desfacut subwoofer-ul din carcasa ca sa-i zic cati ohmi are, imi zice ca seara vine sa-mi dea bara si sa-i dau subwoofer-ul si ......nimic. am vazut ca ieri a vandut bara. Serios user-ul asta :twoup:

lumea nu prea cumpara pe n.v. aici pe forum asa ca mai bine iti faci un pic de timp sa-i faci niste poze macar, daca vrei sa o vinzi rapid

o sa mai dureze ceva pana pune poze.........eu trebuia sa-i dau un subwoofer pt o bara din fibra care o avea la vanzare, vorbisem la telefon, am si desfacut subwoofer-ul din carcasa ca sa-i zic cati ohmi are, imi zice ca seara vine sa-mi dea bara si sa-i dau subwoofer-ul si ......nimic. am vazut ca ieri a vandut bara. Serios user-ul asta :twoup:

te credeam baiat de treaba ...dar daca vii cu argumente de genul asta imi schimb parerea ... cand esti interesat sa cumperi un lucru de la mine.... nu asteptzi sa te caut eu ....

te credeam baiat de treaba ...dar daca vii cu argumente de genul asta imi schimb parerea ... cand esti interesat sa cumperi un lucru de la mine.... nu asteptzi sa te caut eu ....

ai spus f clar " mai pe seara trec la tine fiindca acum sunt la munca" :)

sunt baiat de treaba dar cand spui un lucru , pai asa sa ramana.

Nu vreau sa mai discut despre subiectul asta.

Multa bafta la vanzare.

PS: nu cumparam nimic de la tine, faceam schimb

o sa mai dureze ceva pana pune poze.........eu trebuia sa-i dau un subwoofer pt o bara din fibra care o avea la vanzare, vorbisem la telefon, am si desfacut subwoofer-ul din carcasa ca sa-i zic cati ohmi are, imi zice ca seara vine sa-mi dea bara si sa-i dau subwoofer-ul si ......nimic. am vazut ca ieri a vandut bara. Serios user-ul asta :)

ai spus f clar " mai pe seara trec la tine fiindca acum sunt la munca" :)

sunt baiat de treaba dar cand spui un lucru , pai asa sa ramana.

Nu vreau sa mai discut despre subiectul asta.

Multa bafta la vanzare.

PS: nu cumparam nimic de la tine, faceam schimb

ok ... subiect inchis ... :twoup:

imi cer scuze fata de user-ul ssoorreell . cu 2 ore inainte sa postez pe topicul lui, el deja imi lasase offline pe mess ca a vandut bara si ca isi cere scuze. Imi retrag toate cuvintele spuse la adresa lui.

nu face nimic ... vb pe mess .....

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.