Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Locatia si luna iesite la vot au fost Poiana Brasov si Mai. Acum votam weekend-ul din Mai in care va avea loc intalnirea. ×

vand bmw e46 318i , 99(EVENTUAL SCHIMB)

obo86

Recommended Posts

STARE DE FUNCTIONARE FOARTE BUNA ,FARA EVENIMENTE RUTIERE!!!!!! JANTE ALIAJ ORIGINALE R16,INTERIOR SPORT , PARTIAL PIELE.XENON, GUME NOI ,SUPENSIE SPATE NOUA, KIT AMBREAIAJ SCHIMBAT,CONSUMABILE SCHIMBATE. 223000KMS.ACEPT SCHIMBURI CU SERIA 5 (525, 530 D)OFER DIFERENTA.LA PRET UNDEVA LA 5000EURO NEG

post-35200-1274610715_thumb.jpg

post-35200-1274610722_thumb.jpg

post-35200-1274610729_thumb.jpg

post-35200-1274610749_thumb.jpg

post-35200-1274610806_thumb.jpg

Edited by obo86

am inteles, o vand eu cu prea multi bani si cred ca deaia. asta este, fiecare isi cunoaste masina. numai bine si spor la vanzare

eu te inteleg dar nu imi permit diferenta ..

te intereseaza un signum 2.2direct din 2003 full +dif din partea ta?

despre ce diferenta ar fi vorba?

2500eur

imi pare rau nu am dispun pt un schimb de 2500 euro . foarte frumoasa masina ta . bafta la vanzare!!

offtopic gen: am observat ca masinile de VL sunt cu precadere negre, in special cand vine vorba de BMW :twoup:

pai cred ca ai dreptate la mine a fost o simpla intamplare sa fie negra .. dar negru cred ca da cel mai bine pe bmw .. parere proprie..

offtopic gen: am observat ca masinile de VL sunt cu precadere negre, in special cand vine vorba de BMW :)

pai cred ca ai dreptate la mine a fost o simpla intamplare sa fie negra .. dar negru cred ca da cel mai bine pe bmw .. parere proprie..

daca te-ai luat de masina mea,eu nu ma i-au de a ta,doar tin sa-ti spun ca este mult prea chiala pe langa a mea.

cat despre culoare... negre sunt des intalnite,asa ca... bafta la vanzare

chiala .... e din dictionarul propriu ?

cheala ... poate . negru nu e culoare ... e non culoare .. si ce sa iti mai spun eu tie .. esti frate cu nea marin .. si nu mai pierd timpul cu tine .. numai bine si spor la invatatura .. :twoup:

daca te-ai luat de masina mea,eu nu ma i-au de a ta,doar tin sa-ti spun ca este mult prea chiala pe langa a mea.

cheala ... poate . negru nu e culoare ... e non culoare .. si ce sa iti mai spun eu tie .. esti frate cu nea marin .. si nu mai pierd timpul cu tine .. numai bine si spor la invatatura .. :twoup:

asa e,ai dreptate.

ti-ai fidorit si tu sa faci din a ta ce-am facut eu,de te-ai luat de masina.

''INVIDIOSULE'' o sa ajungi la trabant,de LOGAN nu-ti permiti

asa e,ai dreptate.

ti-ai fidorit si tu sa faci din a ta ce-am facut eu,de te-ai luat de masina.

''INVIDIOSULE'' o sa ajungi la trabant,de LOGAN nu-ti permiti

esti de la tara sau faci naveta...?

pai nu sunt fan kitch .. si scutestema nu te mai baga in sema aiurea in tramavai ..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.