Jump to content

trage dreapta

Recommended Posts

problema se manifesta in felul urmator:

am schimbat brat pe dreapta + bucse ( stanga,dreapta ) + bieleta stanga, in rest e ok pe suspensie

am facut geometria totul ok

masina trage dreapta, in sensul ca, daca tin volanul drept la 100km/h sa zicem, daca incerc sa virez stanga, tre sa trag de volan cu forta, dar de ex daca virez putin la dreapta , imediat se duce singura, fara sa trag cu forta, iar pe drum drept, o ia singura la dreapta, practic are un joc volanul spre dreapta...

De la ce ar putea fi ? sa fie din cauza ca amortizorul pe dreapta e mai uzat decat cel de pe stanga? sau vreun cauciuc mai uzat ca celalt ?

S-a confruntat cineva cu problema asta ? ceva pareri ?

problema se manifesta in felul urmator:

am schimbat brat pe dreapta + bucse ( stanga,dreapta ) + bieleta stanga, in rest e ok pe suspensie

am facut geometria totul ok

masina trage dreapta, in sensul ca, daca tin volanul drept la 100km/h sa zicem, daca incerc sa virez stanga, tre sa trag de volan cu forta, dar de ex daca virez putin la dreapta , imediat se duce singura, fara sa trag cu forta, iar pe drum drept, o ia singura la dreapta, practic are un joc volanul spre dreapta...

De la ce ar putea fi ? sa fie din cauza ca amortizorul pe dreapta e mai uzat decat cel de pe stanga? sau vreun cauciuc mai uzat ca celalt ?

S-a confruntat cineva cu problema asta ? ceva pareri ?

verifica presiunea la roti sa fie egala :twoup:

io am patit asta cand mi-am taiat un cauciuc de pe fata si l-am schimbat cu unul nou. Deci aveam unul nou si unul uzat. Masina tragea dreapta. Dupa ce am facut schimbul de cauciucuri fata cu spatele, totul a fost ok.

La fel se manifesta si cand tineai volanul drept? stanga mai greu si se ducea pe dreapta?

da, trebuia sa tin contra ca sa pot merge drept. Si se observa si la viteze mici si mari, dupa primi 10-20m. Nu era ceva fin, o lua la sanatoasa :twoup:

Ok inseamna ca de la cauciucuri e, o sa schimb dreapta cu stanga sa vedem daca o sa traga stanga dupa :))

da, trebuia sa tin contra ca sa pot merge drept. Si se observa si la viteze mici si mari, dupa primi 10-20m. Nu era ceva fin, o lua la sanatoasa :twoup:

Ok inseamna ca de la cauciucuri e, o sa schimb dreapta cu stanga sa vedem daca o sa traga stanga dupa :))

Ar fi culmea :))

Pune-l direct pe spate cu perechea lui de pe stanga, iar cele de pe spate adu-le pe fata. N-ar trebui sa mai faca probleme