Jump to content

ADUC SI VAND MASINI DIN GERMANIA

hornetb

Recommended Posts

Buna dimineata...mai devreme m-am trezit...si mi-a trecut ideea asta prin cap, sa aduc si sa vand masini din Germania...si/sau sa insotesc persoane care vor sa-si cumpere masini bune cu km reali la un pret bun...avand si eu un mic comision :twoup:

Nu-s "samsar" si n-as vrea sa ma consider(ati) asa...desi chiar mi-e indiferent pana la urma :)

Pur si simplu pe timpul verii am mult mai mult timp liber...concediul meu e lung ...si pana la urma...chiar si cand sunt in timpul serviciului...aproape in orice perioada a anului...cred ca pot sa plec 2...3 zile pe saptamana daca e :)

Am un tip pe care l-am cunoscut printr-un prieten care aduce masini din Germania...tipul sta pe langa Hamburg...ambele masini le-am luat de la el...si ambele au fost masini bune, deci am incredere :(

Ideea e ca omul le cumpara de acolo la preturi foarte bune, luand de la aia cred ca 10 masini saptamanal...la licitatie...etc...asa ca merge sa ia din cand in cand si cate o masina, una singura...chiar daca aia vand de obicei doar mai multe, dupa cum ziceam, la licitatie.

In fine...n-are rost sa ma lungesc aici cu povestile...daca e cineva interesat il astept cu placere :(

Cu privire la "comisionul" meu...daca aduc eu masina si spun ca mi-am pus doar 300 sau 400 sau 500 de E, nu stiu daca ma crede cineva...asa ca nu mai spun mai bine, spun doar "ti-am gasit aceasta masina, anu` cutare, dotarile acestea, etc si te costa atat" ...cred ca e cel mai bine si corect asa :D

Daca insa merge cumparatorul cu mine ...ca sa fiu sincer...nu stiu cat sa mai fie "comisionul", pentru ca drumul costa oricum destul de mult...si nu stiu daca mai e convenabil pentru cumparator...sau ma rog, depinde de cati bani are fiecare si/sau de ce masina vrea sa-si ia...

Daca e cineva interesat...o sa detaliez :D

Nu mai dau alte detalii acum si mai bine inchei aici...astept acum ironiile sau rautatile unora sau altora...si, bineinteles, gandurile bune :D

Daca e cineva interesat...posteaza sau ma contacteaza :punk:

P.S. Sper ca n-am postat un topic interzis...adica sper ca e ok si ca nu e nicio problema cu acest "anunt" sau cu aceasta "reclama" ...daca e ceva in neregula, imi cer scuze anticipat si rog un moderator sa-mi spuna daca trebuie sa modific ceva sau, dupa caz, sa scot tot "anuntul". Multumesc

asta e buna, aduc masini din germania contra cost, da nu-s samsar :twoup:

DA...nu cu sensul ala...rau :)

Ca pe toti ii auzi..."samsarii aia" ...care de obicei nu sunt vazuti conform DEX, ci ca niste tepari de obicei, etc :(

In sensul asta rau n-as vrea sa fiu considerat "samsar" :(

Conform dex...e ok :D

asta e buna, aduc masini din germania contra cost, da nu-s samsar :)

atunci explica-ne si noa care`s samarii?? ca mai nou nimeni nu e :)

Pai cred ca am zis...daca vreti sa ma considerati "samsar" conform dex...mi-e ok :D Adica daca pentru voi/tine "samsar" = PersoanĂŁ care mijloceste o afacere negustoreascĂŁ; misit; comisionar; intermediar;, atunci mi-e ok :D

Dar n-as vrea sa fiu considerat ca aia de la piata...tot felu` de tepari, interlopi, etc :punk: Pentru ca de obicei asa-s vazuti toti "samsarii"...sau cu aia este asociat acest nobil cuvant :P)

Il salut pe ROBERT_TAU pe aceasta cale si cred ca-l voi vizita curand pentru inscriptionarea oglinzilor...desi un prieten (ala prin care am ajuns la tipul din Germania) imi tot zice sa vand masina si sa-mi iau alta...ca cica m-am plimbat un an cu ea...mi-am facut treaba...daca-mi scot banii e ok :lol:

Eu am pus-o pe autovit...dar n-o vand decat daca-mi si iese ceva ok in plus...altfel n-are rost, pacat de km ...:)

Pana una alta...cred ca o sa vin la tine sa inscriptionez oglinzile...ca in fiecare zi cand ajung la masina...ma uit imediat la oglinzi :))

[quote name='hornetb' date='24/May/2010, 11:26' post=

Pur si simplu pe timpul verii am mult mai mult timp liber...concediul meu e lung ...si pana la urma...chiar si cand sunt in timpul serviciului...aproape in orice perioada a anului...cred ca pot sa plec 2...3 zile pe saptamana daca e :twoup:

Bugetar, nu ? :)

Pai si acum ce astepti, comenzi sau sfaturi?

Imi pare rau sa-ti insel asteptarile, dar nu-s bugetar :twoup: Doar ca am un serviciu destul de lejer si, ii multumesc bunului Dumnezeu si sefului (sa-mi traiasca :) ) destul de bine platit, comparativ cu timpul lucrat efectiv :)

Astept comenzi in primul rand, dar si rautatile unora sau altora :( C-am vazut ca asa se obisnuieste pe aici :(

Bugetar, nu ? :D

Pai si acum ce astepti, comenzi sau sfaturi?

• 2 weeks later...
un nr de telefon ai putea lasa?

Ti-am dat mesaj. Ms

Din Hamburg am adus si eu masini,stiu foarte bine orasul.Si ai dreptate,in nord masinile sunt ceva mai bune si mai ieftine.

Salut...Hamburg...sau Soltau (Soltau-Fallingbostel) ...pe acolo :twoup: Bune am inteles ca sunt...ieftine...nu mi s-au parut asa ieftine...daca nu le lua tipul asta cu reduceri mari :)

cele mai ieftine si mai proaste masini sunt in sud, Munchenul fiind pe locul I, acolo se ocupa de asta in marea majoritate turci si arabi

cele mai ingrijite se gasesc in zona de nord, nord-vest pentru ca e o zona in care oamenii castiga mai bine si ingrijesc masinile foarte bine

cele mai ieftine si mai proaste masini sunt in sud, Munchenul fiind pe locul I, acolo se ocupa de asta in marea majoritate turci si arabi

cele mai ingrijite se gasesc in zona de nord, nord-vest pentru ca e o zona in care oamenii castiga mai bine si ingrijesc masinile foarte bine

Munchen...Nurnberg (daca am scris corect) ...nu stiu daca-s proaste neaparat...dar cel putin ieftine am inteles ca sunt :)

Iti multumesc ca-mi sustii parerea...cu zona de nord...

In sud se duc toti si le ia...e mai aproape...sunt mai ieftine...oricum le vand mai departe...etc :twoup:

ROG UN MODERATOR SA MA AJUTE (DACA SE POATE) SA MODIFIC POST-UL INITIAL...DE INCEPUT...MULTUMESC!

Ma intereseaza un 320i, an 2000, 2001, 2002. Nu sunt foarte pretentios la optiuni ci la starea tehnica si estetica a a masinii.

Nu am inteles exact cum ti-ai propus sa lucrezi, deci te intreb daca imi poti face niste oferte concrete.

Bafta.

Salut, te-nteleg ca nu m-ai inteles, iti dau partial dreptate si-mi cer scuze:)

Chiar de asta am rugat un moderator daca ma poate ajuta sa modific post-ul initial cumva ...pentru ca as vrea sa spun ca doar aduc masini din Germania...nu si insotesc persoane care vor sa-si ia...cum am zis initial.

Cu privire la oferte concrete...acum n-am sa-ti fac, dar o sa-mi sun "partenerul" din Germania si-i zic, sa vedem ce poate gasi.

M-am uitat pe autovit...la taxa auto, daca 320i e EURO 3...taxa pentru anul 2000 este de 1250 E aprox, 2001 - 1450, 2002 - 1650 E...deci creste cam cu 200 E /an ...sa stii (daca stiai deja sau am gresit undeva, imi cer scuze) :twoup:

cam cat ar costa adusu ei in tzara ?

Adusul ei...care ei ? Sau daca te referi la adusul unei masini in tara...oricarei masini in general (doar sa nu fie X5 cu 4,8 motoru`, ca ala nu stiu cat consuma :twoup:) ) ...costa cam 500 E ...aici includem 150-200 E drumul dus, 150 E motorina intors, 100 E numerele ...si vreo 50 E pe roviniete, etc ...

deci voi o gasiti. eu ca trimit bani o luati. si pe urma ma astepti sa vin eu dupa ea nu ?

Nu...tu daca-mi zici ca vrei o masina...spre exemplu ..."vreau seria 3, dupa 2006, cu aprox atatia km si cam optiunile astea". Eu dau telefon in Germania, omu` cauta...ma suna...imi zice ce-a gasit, eu iti zic tie, ex: "gasit seria 3, 2006, atatia km si dotarile astea" si te costa atat. Ideal ar fi ca omul sa-mi trimita si poze cu masina...sa vezi si tu cum arata, etc. Daca-ti dai acordul, eu sunt in Buc, imi dai un avans, eu plec dupa masina si ti-o aduc. Nu vii/te duci tu niciunde, stai linistit in fotoliu si-ti vine masina acasa :twoup:

si in pretul care mi-l ziceti voi... mai adaug sa iti dau tie banii de transport.. numere etc.

Pai...exista cateva variante:) :

1. pot sa-ti zic 10 000 sa zicem fara transport si fara partea mea :twoup:

2. pot sa-ti zic 10 500 + transportul...numere...etc...

3. sau pot sa-ti zic direct 11 000 cu totul inclus :))

Acum tu sa-mi zici cum iti suna mai bine...daca-ti suna bine vreuna din aceste variante :)

atunci cautami si mie un e36 breack. 96 97 sau 98. cu clima digitala. 1.6 ben zina 1.8 benzina. sau 1.8 diesel.

si sa aibe geamuri electrice. si sa nu fie ruginit.. sa fie ingrijit.. il iau pt tata.

Am vazut ce cauti tu...i-ai scris mai devreme unui coleg ca l-ai vrea pe-al lui...dar sa-si scoata dvd-urile parca :twoup:.

Fara suparare...si/sau fara nicio ofensa...nu ma bag la masini sub anul 2000...din mai multe motive...

Imi cer scuze ca nu am specificat asta de la inceput ...in post-ul initial...tocmai de asta, rog inca o data un moderator daca ma poate ajuta sa modific postul initial...vrand sa specific ca nu aduc masini sub anul 2000 ...si ca doar aduc masini de acolo...nu si insotesc persoane sa-si cumpere.

Imi cer scuze si-ti multumesc pentru intelegere.

am inteles. pt ca masina ar fi 1000e si probabil drumusi partea ta ar face inca 1000 si nu iar conveni la nimeni :twoup:

Sincer...habar n-am cat ar fi acea masina...desi ma-ndoiesc c-ar fi doar 1000...

La fel de sincer...chiar nu m-am gandit la profitul meu cand a zis asta...ca nu aduc sub anul 2000...

Ma gandeam doar la cat de greu se mai gasesc probabil astfel de masini...si mai ales sa nu fie nici ruginita...macar pe la aripi...acolo deasupra de roti ...sa fie si ingrijita masina...sa mai fie si buna...sa fiu si sigur ca ma tine pana-n tara...si sa am si-o garantie c-o sa functioneze la tine fara probleme macar un an dupa aia...ca sa nu-mi strigi dupa aia ca ti-am adus nu stiu ce masina proasta...etc :)

Plus ca...gandeste-te la faptul ca...o masina de care vrei tu, an 1998 sa zicem, EURO 2, 1600 cmc ...taxa e de 1700 E...nemaivorbind de 1800 cmc, ca se face taxa 2500 E...numai daca nu gasesc fericitul caz al unei masini cu motor de 1600 cmc, an minim 1996 cum ai zis tu...cu taxa de 900 E...

Cam la astea ma gandeam...sincer :)

am inteles. pt ca masina ar fi 1000e si probabil drumusi partea ta ar face inca 1000 si nu iar conveni la nimeni :(

Cu privire la drum...ori ca aduc masina de 2000 E ...ori ca aduc de 15 000...cam tot atat ma costa...iar cu privire la partea mea...daca nu-mi raman macar 300 E n-are niciun rost sa ma duc...minim...

Asa ca...1000 E masina sa zicem (desi greu de gasit...si in stare destul de buna) ...900 taxa...500 drumul...300 E eu...ajunge undeva la 2700...3000...si probabil ca sunt destule si-n tara...poate ca ai si tu dreptate, nu ti-ar conveni ...asa ca mai bine cauta in tara...sau du-te in Germania...sau fa ce vrei, dar imi cer scuze, eu nu ma bag la asa ceva...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.