Jump to content

ADUC SI VAND MASINI DIN GERMANIA

hornetb

Recommended Posts

mai bine te lasi , nu cred ca iti poate da cineva avans sa aduci o masina doar vazand-o in poze,si mai este vorba si de incredere!

Presupun ca sfatul tau e cel putin "prietenesc"...ca sa nu fiu rautacios :twoup:

De ce sa nu dea avans ? Si de ce sa n-o ia "doar vazand-o in poze" ? Daca pozele-s clare si masina se vede bine, daca ii spun chiar si toate zgaraieturile ...daca-s km reali, daca masina corespunde cu ceea ce am zis despre ea...etc...de ce sa n-o ia ?:)

Ah...mai bine sa aduc cate o masina pentru fiecare...neserios...ca sa nu zic altceva :)

Masinile care se aduc din America...cum se aduc ? Nu tot asa?:(

Am prieten care si-a luat ML 350 din America, 2006 sau 2007 masina...i-a trimis omu` poze...i-a spus optiunile...etc...a trimis banii, a platit...i-a venit masina si totul ok.

Eu nu vreau sa aduc masini cu km dati inapoi sau lovite, sa le dau km inapoi in tara sau sa le repar si-apoi sa le vand...de asta nu-mi permit sa risc sa raman cu o masina...

Daca as lua-o ieftina (lovita putin sau sa-i dau km inapoi) atunci poate n-ar mai conta daca o cumpara cel care a cerut-o sau nu...c-as da-o repede dupa aia...dar o masina buna e automat si mai scumpa...si-s putini care stiu si apreciaza si mai si vor asta...

Daca e sa fac o treaba asa...foarte bine...daca nu, mai bine nu mai fac.

Sau poate propui tu alta solutie...sau ai alta idee...astept s-o vad cu mare placere:)

ma intereseaza si pe mine un bmw 525 sau 520d fab minim 2005 despre dotari astept sa mi spui tu ce ai gasit

Daca ai putea sa-mi zici si-un minim de preferinte...sau chestii obligatorii...ar fi ideal totusi :( Eventual ce culoare...sau culori...sau ce nu...etc...

Ms

Edited by hornetb

mai bine te lasi , nu cred ca iti poate da cineva avans sa aduci o masina doar vazand-o in poze,si mai este vorba si de incredere!

Presupun ca sfatul tau e cel putin "prietenesc"...ca sa nu fiu rautacios :)

De ce sa nu dea avans ? Si de ce sa n-o ia "doar vazand-o in poze" ? Daca pozele-s clare si masina se vede bine, daca ii spun chiar si toate zgaraieturile ...daca-s km reali, daca masina corespunde cu ceea ce am zis despre ea...etc...de ce sa n-o ia ?:)

Ah...mai bine sa aduc cate o masina pentru fiecare...neserios...ca sa nu zic altceva :(

Am prieten care si-a luat ML 350 din America, 2006 sau 2007 masina...i-a trimis omu` poze...i-a spus optiunile...etc...a trimis banii, a platit...i-a venit masina si totul ok.

Eu nu vreau sa aduc masini cu km dati inapoi sau lovite, sa le dau km inapoi in tara sau sa le repar si-apoi sa le vand...de asta nu-mi permit sa risc sa raman cu o masina...

Daca as lua-o ieftina (lovita putin sau sa-i dau km inapoi) atunci poate n-ar mai conta daca o cumpara cel care a cerut-o sau nu...c-as da-o repede dupa aia...dar o masina buna e automat si mai scumpa...si-s putini care stiu si apreciaza si mai si vor asta...

Sau poate propui tu alta solutie...sau ai alta idee...astept s-o vad cu mare placere:)

ma intereseaza si pe mine un bmw 525 sau 520d fab minim 2005 despre dotari astept sa mi spui tu ce ai gasit

Daca ai putea sa-mi zici si-un minim de preferinte...sau chestii obligatorii...ar fi ideal totusi :D Eventual ce culoare...sau culori...sau ce nu...etc...

Ms

ce vrei tu e pentru incepatori...no offence......cine vrea o masina klumea si e si putin istet pleaca frumos cu o masina din tara insotit de un sofer si cu un laptop care sa poata accesa mobile.de, un gps ca sa puna adresa care o are masina respectiva,si nici nu trebuie sa stie germana pt a cumpara o masina.. toti stiu engleza interesul lor e sa vanda masina....e prea complicat cu bani in avans, poze si mai stiu ce....si daca sta 3-4 zile si plateste hotelul tot iese in castig....si stie ca si-a luat masina singur ce e asa grea germania sunt indicatoare mura in gura aproape ca nici nu ai ce face cu gps..doar asa sa nu stai stresat ca ratezi vre-o iesire sau intrare......bine asta e pentru baietii isteti,...sa nu se interpreteze si sa se faca pagini intregi......cine poate sa inteleaga.. intelege... :twoup:

Presupun ca sfatul tau e cel putin "prietenesc"...ca sa nu fiu rautacios :)

Ah...mai bine sa aduc cate o masina pentru fiecare...neserios...ca sa nu zic altceva :(

Daca ai putea sa-mi zici si-un minim de preferinte...sau chestii obligatorii...ar fi ideal totusi :D Eventual ce culoare...sau culori...sau ce nu...etc...

Ms

ce vrei tu e pentru incepatori...no offence......cine vrea o masina klumea si e si putin istet pleaca frumos cu o masina din tara insotit de un sofer si cu un laptop care sa poata accesa mobile.de, un gps ca sa puna adresa care o are masina respectiva,si nici nu trebuie sa stie germana pt a cumpara o masina.. toti stiu engleza interesul lor e sa vanda masina....e prea complicat cu bani in avans, poze si mai stiu ce....si daca sta 3-4 zile si plateste hotelul tot iese in castig....si stie ca si-a luat masina singur ce e asa grea germania sunt indicatoare mura in gura aproape ca nici nu ai ce face cu gps..doar asa sa nu stai stresat ca ratezi vre-o iesire sau intrare......bine asta e pentru baietii isteti,...sa nu se interpreteze si sa se faca pagini intregi......cine poate sa inteleaga.. intelege... :twoup:

Aha, cu rotine :D

Si mai era o chestie...pe care amicul nostru din Suedia n-a citit-o:

"Ideea e ca omul le cumpara de acolo la preturi foarte bune, luand de la aia cred ca 10 masini saptamanal...la licitatie...etc...asa ca merge sa ia din cand in cand si cate o masina, una singura...chiar daca aia vand de obicei doar mai multe, dupa cum ziceam, la licitatie."

Asa ca...cel care pleaca din tara in Germania dupa masina...sigur, n-are decat sa plece, dar cu siguranta nu va gasi si nu va lua masina la un pret mai bun...plus timpul pierdut...bani cheltuiti...etc, dar ma rog, fiecare face ce si cum vrei, oricine e liber sa plece sa-si caute...sau sa apeleze la mine...sau nu :twoup:

pâna la urmã nici el nu se poate duce În germania sã aducã maºina apoi tu sã zici cã nu o mai vreai. ce iese?

Multumesc pentru ca-mi intelegi punctul de vedere :)

Asa...bagatori in seama sunt o gramada...nu pot sa aduc cate o masina pentru fiecare...in rest...nu mai explic, cred c-am fost destul de clar mai sus...

Ms pentru sustinere :)

Pentru nimic până la urmă! Dar e vorba de-o siguranţă. El dacă depune bani ĂŽntr-un cont, in caz de...cu poliţia cu nu ştiu ce mai rezolvă el. Da aşa te pune să-i aduci un e90 şi te trezeşti că nu mai răspunde şi apoi stai prin târguri cu ea, neĂŽnmatriculată şi-ţi complici situaţia. E exact ca la curierat. Bre, n-ai ĂŽncredere, nu comanda. " că ştii, dacă ĂŽn colet nu e ce-am comandat". Nu există

le:vorbesc ĂŽn general, fără referiri

Edited by Mihai!

Pentru nimic pânã la urmã! Dar e vorba de-o siguranÞã. El dacã depune bani Într-un cont, in caz de...cu poliÞia cu nu ºtiu ce mai rezolvã el. Da aºa te pune sã-i aduci un e90 ºi te trezeºti cã nu mai rãspunde ºi apoi stai prin târguri cu ea, neÎnmatriculatã ºi-Þi complici situaÞia. E exact ca la curierat. Bre, n-ai Încredere, nu comanda. " cã ºtii, dacã În colet nu e ce-am comandat". Nu existã

le:vorbesc ĂŽn general, fĂŁrĂŁ referiri

Ce vrei sa spui cu asta? - "El dacĂŁ depune bani ĂŽntr-un cont, in caz de...cu poliĂžia cu nu Âştiu ce mai rezolvĂŁ el." Ca ar exista vreun risc din partea unui potential cumparator, sau ?:twoup: Pai ce parere ai tu...ca ma bucur sa-l ard pe unu` de 500 - 1000 E si dupa aia sa nu mai am niciun eventual cumparator ?:) Plus ca-i pot da unui eventual cumparator date despre mine...ii arat unde stau daca e, n-am nimic de ascuns :).

E mai sigur decat la curierat...vede omul ce zic ca-i aduc...si aia ii aduc, am tot interesul ca primul client si nu numai...sa fie super multumit, vreau comenzi cat mai multe...si asta nu se poate decat daca multumesti omul.

Chiar n-am niciun interes sa fiu magar, pe bune :(

Imi cer scuze, ma bag la somn...dimineata trebuie sa merg undeva si ma trezesc pe la 5:30...voi raspunde azi pe zi...dupa-amiaza...va multumesc, n buna tuturor!

Am fĂŁcut o paralelĂŁ privind cumpĂŁrĂŁtorii.

Sunt unii care de exemplu cumpãrã de la un magazin online un hard. Când vine curierul ei zi: "vreau sã vãd mai Întâi ce-i În pachet, apoi semnez" Aºa ceva nu se poate. E un protocol. Am vrut sã subliniez ideea cã dacã nu ai Încredere În cel de la care cumperi n-o faci. Nu?

Tu dacĂŁ ai ĂŽncerca sĂŁ furi, ai Âşanse sĂŁ fii prins. Dar dacĂŁ te sunĂŁ unu de pe cartelĂŁ sĂŁ-i aduci un //m, apoi o aruncĂŁ ce faci :twoup: ? in felul ĂŁsta apar Âşi glumele proaste Âşi altele.

MĂŁ rog.

Ideea-i clarĂŁ. Eu cred cĂŁ tu eÂşti om serios, nu Âştiu, aÂşa cred eu :)

BaftĂŁ !

O intrebare...ii aduci unuia o masina pe care tu o consideri impecabila..dar cumparatorului nui place.. e penibil sa te certi cu el sa incerci sa-l faci sa o accepte...ce faci in situatia asta?

Nu mi-o lua in nume de rau...am facut Vestul Europei ani de zile mai mult pentru utilaje dar in paralel si masini..si credema ca am dat peste tot felu de oameni...

Faza cu "Ideea e ca omul le cumpara de acolo la preturi foarte bune, luand de la aia cred ca 10 masini saptamanal...la licitatie...etc...asa ca merge sa ia din cand in cand si cate o masina, una singura...chiar daca aia vand de obicei doar mai multe, dupa cum ziceam, la licitatie." e reala. Sunt anumite firme acceptate de dealerii de masini din tarile vestice care au si discount la astfel de tranzactii.

In rest, cred ca ar trebui sa te aduni putin si sa incerci sa raspunzi anumitor cereri care ti-au fost adresate (cel putin una dintre ele imi apartine).

Sau, dat fiind posibilitatea pe care o are amicul tau, spune-i sa iti trimita ofertele pe care la are el de la dealerii din Germania, oferte pe care tu sa le prezinti aici.

Cate masini ai adus pana acuma?

Absolut niciuna...dar nu vad in asta un impediment :twoup: Numai ce m-am apucat...daca nu-i prea mult spus...de asta :) Ca m-am apucat cu-adevarat cred ca se poate spune abia dupa ce aduc prima masina, iar cumparatorul ei, plin de recunostinta, o sa-mi faca super reclama si-apoi comenzile o sa curga garla :))

Exagerez...putin mai mult :(

Nu as lasa banii pe mana unuia sa imi aduca masina din Germania nici mort, Daca avea experienta, recomandari si asa mai departe poate, dar sa ma las pe mana unui pusti care vrea sa faca niste bani, NOT.

:twoup:)) ROFL ...stiti figura aia din mess, nu ?:))

Asta e arma Taurasului si raspuns la : http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...79676&st=40

Dupa cum am zis si mai sus...masinile sunt cautate de-un tip care face asta de atatia ani, n-am specificat...dar omu` aduce masini de 10 ani de zile si sta acolo special pentru asta, are clienti din multe state europene (Romania, Polonia, Bulgaria) etc...

Eu doar intermediez...atat doar :)

Recomandari...ce recomandari sa am, ca doar ce m-am apucat :(

Vorbeste un MESERIAS care acum un an invata sa schimbe o curea :(

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...c=50453&hl=

:CITEZ DIN POST: “am demontat acum capacul de la filtrul de aer sa vad mai bine ce este acolo si cureaua exista! Cred ca mi-a picat pompa servo de tot, ciudat este ca nu am pierdut nici o picatura de ulei. Oare se poate repara pompa?”

DECI ASTA INVATA EL PRIN IANUARIE 2009…IAR EU M-AM DUS LA EL IN 2010 SA-MI SCHIMB CUREAUA…DOAMNE…DAC-AS FI STIUT…ZAU CA NICI NU CALCAM PE ACOLO ..."

Asa e...nu va lasati pe mana unui pusti care vrea sa faca niste bani...si care are oameni ce gasesc masini bune la preturi foarte bune, lasati-va pe mana unui INVATACEL care-i cu un an mai mare ca mine...si ma face pe mine pusti :D

Edited by hornetb

Nu as lasa banii pe mana unuia sa imi aduca masina din Germania nici mort, Daca avea experienta, recomandari si asa mai departe poate, dar sa ma las pe mana unui pusti care vrea sa faca niste bani, NOT.

:twoup: )) ROFL ...stiti figura aia din mess, nu ? :) )

Asta e arma Taurasului si raspuns la : http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...79676&st=40

Pur si simplu este o parere peronala, acum 3 ani i-am dat unui prieten 13.000Euro sa imi aduca un E46 din KOLN. Ce lagatura are asta cu mess-ul? 

Vedeti si voi doar...parere personala deloc rau intentionata...venita pur si simplu intamplator dupa ce l-am facut cum este...adica de cacao...in post-ul sau :)

Topicul se inchide, nu se inscrie la nici o categorie din MP. Nu exista masini de vanzare, nu exista preturi, nu e nici o oferta. Plus ca toate aspectele duc la o samsareala care stim cu totii cat e de iubita aici pe BMWClub.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.